krvarenje u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Scarlett
    20. Travanj 2020. 17:15

Upravo od ginekologa. Na žalost ipak spontani. Moram ić vadit betu da se vidi jel pada normalno il kaj. Još da znam gdje to trebam ić vadit...Nisam baš bila svjesna kaj mi dr govori. 
    Zagreb. Jel to u petrovoj 3 ili? 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Tonia♥️
    20. Travanj 2020. 18:52

Mozes ako se ne varam u laboratoriju bilo koje bolnice. Ja sam isla na Sveti duh i bio je nalaz gotov za par sati. To se tretira kao hitna pretraga i zato je tako brzo i gotova 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Nensip1
    20. Travanj 2020. 22:27

Scarlett

Upravo od ginekologa. Na žalost ipak spontani. Moram ić vadit betu da se vidi jel pada normalno il kaj. Još da znam gdje to trebam ić vadit…Nisam baš bila svjesna kaj mi dr govori.
    Zagreb. Jel to u petrovoj 3 ili?

Aaa 😔😔😔žao mi je! 
    mene čeka pregled tek, u srijedu idem vaditi betu opet da vidimo u kojem smo stanju

• Željana
    18. Svibanj 2020. 20:22

Dobar dan.. Ovako.. M mi je kasnila 2 dana.. Taj 2 dan napravila 2 testa koja su bila pozitivna.. Ujutro 3 dan M došla.. Evo sd vec 2 dana imam uzasne grceve i curim i uzasne bolove nisko dolje i u trbuhu.. Danas popodne napravila test ne viidm +. Zanima me sta vi mislite dali san trudna ili.. 

Tonia♥️
    19. Svibanj 2020. 09:56

To je bila biokemijska trudnoća... Tako se nazivaju trudnoće koje završe vrlo rano, prije nego ih je moguće vidjeti na ultrazvuku (što je najranije nakon 5 tjedana i 3 dana od prvog dana zadnje menstruacije). Da je trudnoća postojala znamo po pozitivnim vrijednosti beta HCG-a (hormona trudnoće), bilo iz krvi ili iz urina. Međutim, unutar nekoliko dana od pozitivnog nalaza dolazi do krvarenja  i trudnoća propada

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• MaYaaa
    23. Svibanj 2020. 18:27

Pozz, trudna sam 5 tjedana, da bi jutros dobila krvarenje, blage grceve i bol u leđima, ginekolog kaze da je prijeteci spontani, terapija utrogestan oralno i vaginalno i progesteron inekcije svako treci dan,kaze da se plod tek ugnijezđuje, imal ikakve sanse da se nastavi trudnoca, dal je ikome ova terapija pomogla? 

Maya

• Mateaavic
    24. Svibanj 2020. 09:20

Pozdrav mame,
    Usla sam u 15. tjedan trudnoće i sinoć su me leđa pocela bolijeti i malo trbuh kao kada cu dobiti menstruaciju. Ujutro sam se probudila i morala sam ici mokrit i nakon par minuta opet i tako dalje.Shvatila sam da imam nekakvu upalu vjerojatno jer me i trbuh dolje malo bolio.Medutim otisla sam mokriti i na gacicama mi se pojavila krv, ali kao vodenasta krv pa sam se zabrinula. Da li je tko imao takvu situaciju? Hvala punoo, pozz

• aron29
    27. Rujan 2020. 18:51

Pozdrav zene drage...znaci ovako...dobila sam redovnu menstruaciju,trajala mi je 8 dana sto nikad nije ...inace traje 4,5 dana...nakon nje 4 dana poslije.primjetila sam dok sam se brisala znaci roskasto na wc papiru ,kanije u tom danu malo jace roskasto,poslije nista ,dr7gi dan na papiru svjeza krv,na dnevnom skoro nista ,kao pred kraj menstuacije...jutros sam se probudila znaci 3 dan dnevni skoro pun kao da sam dobila menstruaciju...no u toku dana na ulosku vrlo malo akad se brisem svjeza krv...popraceno malim bolovima u trbuhu ...kao da trebam.dobiti...grudi jako.osjetljive..bolne...napravila sam test ...okomita crta tanja nego vodoravna i tesko vidljiva...ove dane sto krvarim su mi plodni dani i danas dan ovulacije po kalendaru...pomoccccc ...jesam li trudna?

Majuška
    01. Listopad 2020. 17:14

Zene moje ne znam gde da pisem pa cu ovdje. Naime 9 nedelja teudnoce i danas pojedem slane rolatice sa blitvom u restoranu ne znajuci da u njima ima kurkume. Malo sam u strahu! Na svakom mestu na netu pise da se ni slucajno ne konzumira u trudnoci. Da li je neko imao iskustva sa kurkumom? Hvalaaa

Prva trudnoća 💙

nikkas
    02. Listopad 2020. 10:27

Lara321

Zene moje ne znam gde da pisem pa cu ovdje. Naime 9 nedelja teudnoce i danas pojedem slane rolatice sa blitvom u restoranu ne znajuci da u njima ima kurkume. Malo sam u strahu! Na svakom mestu na netu pise da se ni slucajno ne konzumira u trudnoci. Da li je neko imao iskustva sa kurkumom? Hvalaaa

Prvi puta ovo cujem... jer ja sam u dosta clanaka citala da se kurkuma smije konzumirati u hrani. Cak sam na vise mjesta procitala da je kurkuma u hrani preporucljiva u trudnoci. Naravno bez pretjerivanja, kao i sve ostalo. Ja sam u 8. tjednu i najnormalnije dodajem curry (ciji je glavni sastojak kurkuma) gotovo svakome jelu, kao i prije trudnoce. 
    Mislim da se nemas razloga bojati, pa nije da si pojela 20ak kg i pretjerala.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.