Iv, ja sam imala svjeza krvarenja…tako na papiru ili na ulosku sve do 13.tjedna trudnoce. Najprije se javilo u 6.tj, pa 8. I tako u fazama konstantno do kraja prvog tromjesecja. Bila sam napola luda. Prva dva puta sam odma trcala ginekologici i bilo je sve ok. Rekla mi je dok god nije obilno krvarenje i bolovi da nije zabrinjavajuce. Medutim, ja sam bila na svoj potrebnoj terapiji. Tako da bih ti savjetovala ako ti ginekologica ne radi da se javis na hitnu…oni ce ti sigurno dati terapiju pa ces biti mirnija. A i vidit ces jeli sve u redu s bebicom. Sretno i javi sto je bilo!
Samo da pitam...
Kad je strasno tj.kad je ono najgore... kakav je bol? Zna li iko?
Meni je bol kao pred ciklus... nista jace od toga..
Marija, kad osjetis jace grceve uz obilnija krvarenja onda je to alarm za uzbunu. Iako nekad ni to ne znaci nuzno ono najgore. Al ti bolovi ko pred mengu su normalni na pocetku. Prestanu kako napreduje trudnoca. Utrogestan sam stavljala 3x 2 kapsule dnevno. Sutra se javi na pregled, do tad se probaj malo smiriti jer ti stres moze uciniti samo lose za trudnocu.
Marija, trudnice i zene smo 😀 moramo se tjesiti😀 javi sutra situaciju 😄
Samo da javim da je beba bobro.
Dobila sam progesteron depo i da nastavim sa utrogestanom.
Videcemo sta ce dalje biti.
Hvala svima na podrsci. Divne ste.
Marija, odlicno. Sad lijepo pomalo bez stresa. Ta krvarenja i smedarenja uvijek uznemire al dok imas svu terapiju, jedino sta mozes je mirovati sta vise i nadati se da se nece ponavljati.
Hvala.... sada necu mrdati.
U cetvrtak idem ponovo na kontrolu.
Taman cu da primim jos jednu bocku.
Doktor kaze da beba napreduje. ❤
Meni se i jutros malo iscedka pojavilo tako da cu danas bas bas mirovati.
Sutra jos jedan progesteron depo i mozda ultrazvucni pregled.
Sad je puno manje panike nego onog dana ali nije svejedno.
Sortiraj odgovore
Najstariji