Pozdrav svima. Unaprijed se ispričavam na možebitnim izbezumljenim porukama, ali sam u strahu i panici. Partner i ja radimo na bebi od zadnje menstruacije koja je bila 19. kolovoza. Ciklus mi je cca 31 dan i trebala mi je doći menstruacija 19. rujna, ali nije. 3 dana prije očekivanw menstruacije sam napravila test i bio je negativan, a prekjučer (4 dana nakon) je bio pozitivan, i jutros opet pozitivan. Pri povratku s posla sam uocila smeđi iscjedak, a sada maloprije i krvarenje. Osjećam strašnu muku u želucu, ne znam je li to od straha ili je netko imao sličan slučaj. S otoka sam i nemam ginekologa blizu, ali sam se već sutra naručila na pregled i vađenje bete. Trebam li se pripremiti na najgore? Hvala unaprijed svima, velika ste podrška ♥️
Cuj, sve je moguce.. Ovisi i kakvo je krvarenje, mozete biti "normalno" jer je rana trudnoca, a moze biti i znak spontanog🙄 Najbolje da mirujes do pregleda jer ce ti vjerojatno dati utrogestan ili duphaston za ocuvanje trudnoce pa je najbolje i da se ne stresiras do pregleda i dok ne vidis kolika je beta jer nazalost ne mozes nista drugo uciniti, a stres moze samo nastetiti.. Drzim fige da je sve okej❤😊
Bojim se da neće bit okej...krvarenje je jako obilno postalo, grčevi jaki, a na ulošku sam pronasla velike komade tkiva i ugrušaka. Nažalost ne izgleda dobro ☹️
Nova sam na forumu, uzasno zabrinuta i nemam s kim to podijeliti osim s vama, jer mi se cini da su oko mene svim prijateljicama, kolegicama školske trudnoce. Imala sam missed ab prije 6 mj. Sad sam opet trudna, po zadnjoj menstruaciji 8+3...ali koji dan je manja trudnoca jer je ovulacija bila kasnije. Od 5.tjedna lagano prokrvarim pa se pojavi smedi iscjedak,...medutim na kontrolama sve ok. Zadnja kontrola je bila prije tjedan dana i plod je bio na 6mm i otkucaji srca se vidili. Danas sam opet prokrvarila svjezu krv. Uzasno me strah. Vec sam na svoj terapiji koju mogu imat. Utrogestani su tu, isto ko i folacin. Nekako me tjesi sta ne osjecam nikakve bolove ni grceve. Iduca kontrola mi je 12.12. Ima li jos ko sa prozivljava trenutno ovo sto i ja da se medusobno tjesimo😓
Nova sam na forumu, uzasno zabrinuta i nemam s kim to podijeliti osim s vama, jer mi se cini da su oko mene svim prijateljicama, kolegicama školske trudnoce. Imala sam missed ab prije 6 mj. Sad sam opet trudna, po zadnjoj menstruaciji 8+3…ali koji dan je manja trudnoca jer je ovulacija bila kasnije. Od 5.tjedna lagano prokrvarim pa se pojavi smedi iscjedak,…medutim na kontrolama sve ok. Zadnja kontrola je bila prije tjedan dana i plod je bio na 6mm i otkucaji srca se vidili. Danas sam opet prokrvarila svjezu krv. Uzasno me strah. Vec sam na svoj terapiji koju mogu imat. Utrogestani su tu, isto ko i folacin. Nekako me tjesi sta ne osjecam nikakve bolove ni grceve. Iduca kontrola mi je 12.12. Ima li jos ko sa prozivljava trenutno ovo sto i ja da se medusobno tjesimo😓
Draga, ja sam do 7 mj trudnoće imala menstruacije, sa 4,5 mj sam tek saznala da sam trudna. Meni je bilo kao i svaka menstruacija, niaam ni sumnjala na trudnoću, ali drži se terapije, odi po drugo mišljenje. Mislim imaš danas puno mogućnosti. Nadam se da će sve biti ok 12.12. Ja isto imam pregled tj bris, 35 tj teudnoće sam sada, mene je prošli tjedan slala na svakakve krvne pretrage, jer po mojoj dr bebin trbuščić je nešto manji, nekih tj dana, morala ići na TORCH, OGTT.. Sad ćekamo nalaze. Drži se i javi 😘
Lorena, hvala ti na podrsci. Ne sumnjam da ce ti nalazi krvi biti uredni, i da ces ovo sitno sta je ostalo odbrojavati sa sto manjim stresom. Jel curica ili decko? I btw jesu ti dali objasnjenje krvarenja koje si imala tako dugo?
Dečkić ☺️, bila kod dva dr vele da neke žene znaju imati cijelu trudnoću, meni je 1.beba pa sam pokrete osjetila tek oko 23-24 tjedna. Nenoj se previše sekirati, budi pozitivna, mazi trbupčić, pjevaj,.. Bebe sve osjećaju, ja se trudim što više biti pozitivna unatoč koma prošlom tjednu. Čak sam nabavila neku sovicu sa uspavankama pa to pustim blizu trbuha i mazim ga.. Ako te jako brine, odi na hitnu ili ako imaš nekog dobrog privatnika.
Brine me, jer stvarno zelim bebicu. Nedavno sam se udala i evo nismo imali problema sa zacecem u oba slucaja. Medutim prvi je zavrsio kako je zavrsio, nadam se da se scenarij nece ponoviti. S druge strane, ako nesto lose i je, znam da ne mogu puno napraviti, obzirom da vec imam svu potrebnu terapiju, i da mi je jedina nada mirovati i nadati se. Ako budem jace krvarila otici cu sutra na hitnu. Javi se i ti kakvo je stanje s nalazima🥰
Lorena, sve je u redu. Zasad...malo sam mirnija 😅. Rekla mi je doc da ne smijem toliko panicarit radi svake kapi, jer samo tako mogu napraviti gore. Iduci pregled je 20. Sad doslovno zivim od pregleda do pregleda. Kako je tebi krv, jesu stigli nalazi? 😊
Samo opušteno, nemoj se sekirat, neka te maze i paze svi... Meni su nalazi dobri, šećer kaže dr odličan, krvna grupa isto ok pošto sam Rh negativna pa vade ona neka antitijela-nema ih i nalaz TORCHa isto uredan, tj čule smo se samo telefonom, sutra idem privatno kod dr, a u srijedu kod ove svoje preko HZZOa... Ne spavam baš ni preko noći a ni preko dana! Zato koristi svaki trenutak za spavanje 😁 ako ti treba da se kome pojadaš ili nešto tu sam!
Sortiraj odgovore
Najstariji