e curke jel zna koja kad se te strije pocinju pojavljivat...ja sam u 26 tjednu i jos nemam ni jedne...
Laura 21.08.2014 :-*
ah joj...nadam se da ih nece biti....
e bila sam ti na blogu,al nisam uspjela ostavit komentar...u svakom slucaju dobro dosla natrag u Hrvatsku...
a jao...mora da nije lako stanovat na "dvije" adrese...al prilagodljiva si ti....rjesavas svakakve probleme pa ti je Dusseldorf najmanja briga...bitno da je obitelj na okupu...
Ja sam koristila od Afrodite protiv strija koju sam dobila jer si ju sama sigurno ne bi kupila, sad koliko je to bilo učinkovito ne znam, ali u familiji mi nitko nakon trudnoće nije dobio ni jednu striju tako da nisam ni ja
ja koristim ono bademovo ulje iz ljekarne, kazu da je dobro pa cemo vidjeti iako ja smatram da najvise ovisi o elasticnosti koze..
Mazala sam se bademovim uljem, avokado uljem, nivea masnom kremom a zadnja dva mjeseca biobaza mama mlijeko s formulom protiv strija.
Trbuh mi je ogroman a dobila sam striju na guzici! Katastrofa! To nisam očekivala! Znači da mi je guzica narasla više od trbuha
ja se mažem nevenovom kremom... i super mi je... nemam ni jednu striju na trbuhu... al zato imam na grudima, a nisu mi niš narasle, ostale iste male... ne kužim...
Sortiraj odgovore
Najstariji