Kreme protiv strija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mySun
    25. Kolovoz 2013. 21:50

Kakva su vasa iskustva s tim kremicama i koje ste koristile?

bugica
    26. Kolovoz 2013. 13:19

Ginekologica mi je preporucila da ne kupujem skupe kreme, jer nemaju dokazanog utjecaja, sve ovisi o tvojoj kozi. Ja koristim najobicnije maslinovo ulje i odlicno mi je. 

mySun
    26. Kolovoz 2013. 16:23

Nisam ni ja za skupe kreme. Ja sam pocela koristiti od biobaze kremu mama ima je 530ml za 50kn tako da meni to nije puno i imam je vec 1,5 mj i potrosila sam je tocno pola. Meni pase, malo smrdi ali se brzo upija sto mi je najbitnijije s obzirom na razno razna ulja. Koza je super vlazna. Tek sad mi je poceo rast trbuscic pa cemo vidjeti kako ce se pokazati do kraja i prtiv strija.

• Petrich
    03. Listopad 2013. 22:24

ja sam si kupila od babylove-a za 20 kuna na bazi maslinovog ulja, i zasad mi je super jer je i blagog mirisa, lagano se razmaze i brzo se upija..

JeanGenie
    23. Listopad 2013. 09:46

Ja sam koristila najobičnije bademovo ulje i nije mi se pojavila niti jedna strija :)
    Inače sam bila sklona strijama pa sam se već pripremila da ću biti sva prošarana tako da sam se baš ugodno iznenadila kad je trbuh splasnuo, a na njemu nije bilo niti jedne :) A i nisam baš dobila previše kila tako da sigurno ima nešto i u tome....

iva8
    23. Listopad 2013. 15:46

bademovo ulje i ulje pšeničnih klica :D
    toplo preporučam :)

nina25
    23. Listopad 2013. 19:02

ja od prvog dana koristim Biobazu,prvo mi je jako smetao miris ali sa vremenom sam se privikla. Do osmog mjeseca trudnoće nisam imala nikakvih problema sa strijama, no sada u zadnjem mjesecu pojavljuju mi se po trbuhu i ne znam kako to spriječiti

Ljubav
    23. Listopad 2013. 20:07

Ja sam se inace nakon svakog tusiranja mazala kremom ili uljem i tako sam nastavila u trudnoci.nista extra,baby proizvodi.kada mi je poceo rast trbuh pocela sam samo njega mazati vazelinom od Balea-e jer vazelin veze vlagu iz zraka na sebe i naravno vlazi kozu.evo nas u 33tt,a niti jedne strijice.bitno je piti i puuuuunoo tekucine,najbolje obicne vode :-)

Ljubav
    23. Listopad 2013. 20:08

Ja sam se inace nakon svakog tusiranja mazala kremom ili uljem i tako sam nastavila u trudnoci.nista extra,baby proizvodi.kada mi je poceo rast trbuh pocela sam samo njega mazati vazelinom od Balea-e jer vazelin veze vlagu iz zraka na sebe i naravno vlazi kozu te nema nikakvog mirisa,a brzo se upija.evo nas u 33tt,a niti jedne strijice.bitno je piti i puuuuunoo tekucine,najbolje obicne vode :-)

Imanni
    24. Listopad 2013. 08:23

Inače imam prilično suhu kožu tako da sam obavezno poslije svakog tušranja i prije trudnoće koristila mlijeko za tijelo, a sada eksperimentiram sa svime. Prvo sam koristila obično bademovo ulje iz ljekarne, ali ono mi je stvarno jako masno i dugo je trebalo da se upije. Onda sam koristila Biobazu Mama i ono mi je ok, mazala sam se dva puta dnevno, ali me znala svrbiti koža nakon nekog vremena. Sada sam nabavila domaće maslinovo ulje i za sad mi je super. Brže se upija od bademovog i ne svrbi me koža. Vidjet ću kako će biti dalje jer sam tek u 6. mjesecu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.