Kreme protiv strija

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mySun

    mySun

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Kakva su vasa iskustva s tim kremicama i koje ste koristile?

  • Avatar bugica

    bugica

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Ginekologica mi je preporucila da ne kupujem skupe kreme, jer nemaju dokazanog utjecaja, sve ovisi o tvojoj kozi. Ja koristim najobicnije maslinovo ulje i odlicno mi je. 

  • Avatar mySun

    mySun

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Nisam ni ja za skupe kreme. Ja sam pocela koristiti od biobaze kremu mama ima je 530ml za 50kn tako da meni to nije puno i imam je vec 1,5 mj i potrosila sam je tocno pola. Meni pase, malo smrdi ali se brzo upija sto mi je najbitnijije s obzirom na razno razna ulja. Koza je super vlazna. Tek sad mi je poceo rast trbuscic pa cemo vidjeti kako ce se pokazati do kraja i prtiv strija.

  • Petrich

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ja sam si kupila od babylove-a za 20 kuna na bazi maslinovog ulja, i zasad mi je super jer je i blagog mirisa, lagano se razmaze i brzo se upija..

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Ja sam koristila najobičnije bademovo ulje i nije mi se pojavila niti jedna strija :)
    Inače sam bila sklona strijama pa sam se već pripremila da ću biti sva prošarana tako da sam se baš ugodno iznenadila kad je trbuh splasnuo, a na njemu nije bilo niti jedne :) A i nisam baš dobila previše kila tako da sigurno ima nešto i u tome….

  • Avatar iva8

    iva8

    Broj poruka: 101

    Prijavi adminu

    bademovo ulje i ulje pšeničnih klica :D
    toplo preporučam :)

  • Avatar nina25

    nina25

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    ja od prvog dana koristim Biobazu,prvo mi je jako smetao miris ali sa vremenom sam se privikla. Do osmog mjeseca trudnoće nisam imala nikakvih problema sa strijama, no sada u zadnjem mjesecu pojavljuju mi se po trbuhu i ne znam kako to spriječiti

  • Avatar Ljubav

    Ljubav

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Ja sam se inace nakon svakog tusiranja mazala kremom ili uljem i tako sam nastavila u trudnoci.nista extra,baby proizvodi.kada mi je poceo rast trbuh pocela sam samo njega mazati vazelinom od Balea-e jer vazelin veze vlagu iz zraka na sebe i naravno vlazi kozu.evo nas u 33tt,a niti jedne strijice.bitno je piti i puuuuunoo tekucine,najbolje obicne vode :-)

  • Avatar Ljubav

    Ljubav

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Ja sam se inace nakon svakog tusiranja mazala kremom ili uljem i tako sam nastavila u trudnoci.nista extra,baby proizvodi.kada mi je poceo rast trbuh pocela sam samo njega mazati vazelinom od Balea-e jer vazelin veze vlagu iz zraka na sebe i naravno vlazi kozu te nema nikakvog mirisa,a brzo se upija.evo nas u 33tt,a niti jedne strijice.bitno je piti i puuuuunoo tekucine,najbolje obicne vode :-)

  • Avatar Imanni

    Imanni

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Inače imam prilično suhu kožu tako da sam obavezno poslije svakog tušranja i prije trudnoće koristila mlijeko za tijelo, a sada eksperimentiram sa svime. Prvo sam koristila obično bademovo ulje iz ljekarne, ali ono mi je stvarno jako masno i dugo je trebalo da se upije. Onda sam koristila Biobazu Mama i ono mi je ok, mazala sam se dva puta dnevno, ali me znala svrbiti koža nakon nekog vremena. Sada sam nabavila domaće maslinovo ulje i za sad mi je super. Brže se upija od bademovog i ne svrbi me koža. Vidjet ću kako će biti dalje jer sam tek u 6. mjesecu..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.