Jojo ja ih uklanjam / ublažavam Afroditinom noćnom kremom protiv strija. Postoji i dnevna krema, ali nju nisam probala. Jedini problem; nakon prestanka korištenja, nakon nekog vremena strije su mi se vratile na istom mjestu. Koristim je uglavnom pred ljeto da se malo ispeglam i ja stvarno vidim rezultate. Tako sam bila razočarana kad sam vidila da su opet tu jer se ne mažem, ali neko bolje / dugotrajnije rješenje za sada nisam našla.
Mene tako jako svrbi koža zadnja dva dana( jos mi je 9 dana do termina) da u pošizit! Koristim ono ulje baby masno za trbuh i trackam ga nekoliko puta dnevno pa se svrab smiri.... Baš je gadan osjećaj....
ja sam se marljivo mazala od početka nakon svakog tuširanja (biobaza mama) i svejedno ih imam
doduše ne baš puno..
Upravo mi je odjednom popuca drob. S live strane ispod pupka. Imam ih puno. Samo sam odjednom osjetila peckanje koze i otrcala se vidit u ogledalo. Uzaaaas...placem. bas sam mislila da cu prizivit bez njih jos ova tri tjedna. Aaaaaaaaa
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Mame dali je netko probao bio oil ulje? jucer sam gledala jako je maleno košta oko 80 kn, pa me zamima ima li rezultata, ja koristim obicno bademovo ulje...
j
Ja kupila Babylove masažnu kremu za trudnice i mame, odlična mi je zasad. Jako je hranjiva, treba ju dobro umasirati ali se onda jako brzo upije i lijepo nahrani kožu. Vidjet ćemo rezultate
Sortiraj odgovore
Najstariji