ja koristim HIPPovo ulje (40kn u Kozmu i Konzumu/isto to u mulleru je 70kn )
mažem se jednom dnevno,najčešće nakon tuširanja, sad sam 33tt i nemam strija
i sad sam pri kraju 2 bočice (prvu sam dobila bez 1/3 ulja negdje u 4/5mj) i vjerojatno ću ovu potrošiti prije nego rodim..al rekla bi da ovoliko koliko mažem sada da bi mi 2 pune bile dosta za period rasta trbuha ili 3 za cjelu trudnoću s tim da mažem 5kapi na jednu stranu trbuha,5 na drugu i po 3 kapi za mazanje bočnih strana trbuha prema leđima i brzo se upija,jako sam zadovoljna
Ja se nisam bas nesto redovito mazala, a ako jesam mazala sam se sa Babylove uljem za trudnice. Osobno mislim da mackanje ne moze nista spreijeciti, sve je u elasticnosti koze. Iako sam ih u pubertetu bila dobila, pa sam ih ocekivala i u trudnoci, evo nisam dobila niti jednu striju.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Biobaza iz dm-a :) i najjeftinija babylove mama krema..niti jednu nisam dobila a na +18 do kraja trudnoće došla..a sad kažu da ovisi i do kože, kakva je..
Kanite se skupih krema.
Meni je prvu kupio muž, mislim da je bila Mustella, odustala sam.
Najbolje vam je pomiješati tipa bademovo, baby i maslinovo ulje ili stavljati naizmjence, moze i nevenova mast.
To je idealna receptura.
Naravno, potrebno je imati sreće.
Ja nisam imala nikakvih problema, a nije ni moja mama.
Ali koristila sam navedeno svaki dan.
Inace imam jako osjetljivu i suhu kozu,a u trudnoci mi je jos gora. Sada smo u 29-om tjednu i za sada je sve ok. Mazem se babylove uljem nakon tusiranja i babylove kremom protiv strija prije spavanja. Ulje je iznenadjujuce ugodno i nisam masna od njega, krema isto tako ugodnog mirisa i koza brzo upija.
za sada koristim alverde mamino ulje iz dm-a jer mi ga je prijateljica kupila, no sljedece planiram kupiti bademovo ulje o kojem svi tako puno pricate, i drzati fige da i kod mene upali
Moje dve trudnoce su prosle super nisam bila dobila niti jednu striju i nisam se mazala nikakvim kremama he he sad sam opet trudna i nadam se da mi nece trebat ni sad.
Ja mažem uljem trvtke Olivial, kombinacija bademovog ulja, maslinovog ulja i ulja pšeničnih klica. Vidjet ćemo...
Sortiraj odgovore
Najstariji