Kreme protiv strija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    17. Ožujak 2014. 18:23

Eh nadam se da ces biti zadovoljna kao i ja...

Laura 21.08.2014 :-*

• IraLea
    23. Ožujak 2014. 20:51

od početka se mažem mješavinom ulja marelice i pšeničnih klica...sada sam u 33.tjednu i strijama ni traga...toplo preporučam oleotherapy ulja :)

Niki512
    24. Ožujak 2014. 12:25

Ja koristim Hippov maslac od pocetka trudnoce i tu i tamo Babylove ulje.. Sada, u 20. tjednu, planiram poceti se mazati i ujutro i navecer pa da vidim hocu li izbjeci strije.. Strah me jer sam prve strije dobila u pubertetu, sa 11. godina.. Vidjeti cemo na kraju, drzim fige..

blondie2010
    24. Ožujak 2014. 16:45

Ja sam jaaako sklona strijama i imam strasno suhu kozu, pogotovo sad u trudnoci. Na poklon sam dobila odlicnu Lush masaznu plocicu s kojom sam skoro pa spavala jedno vrijeme jer mi tako fino mirise (cak i onda kad mi je sve smrdilo). Ugl, nju koristim cijelo vrijeme i zasad nema novih strija. Kosta 74 kn ali imam ju vec 4 mjeseca - no s njom mazem samo trbuh i grudi.

• gwynie
    25. Ožujak 2014. 20:43

Kako mi je ubrzo nakon plusa na testu bio rodjendan, kao poklon sam dobila razne kreme protiv strija. Do sada sam se ujutro mazala Colistarovom kremom naizmjenicno sa mamma mio tummy rub, a navecer bademovim uljem ( kemig) naizmjenicno sa mamma mio tummy rub uljem. Grudi( koje su do sada narasle cca 20 cm u opsegu) mazem kremom boob tube od mamma mio. Sad sam u 23. Tjednu... vidjet cemo kako ce biti, na grudima koje su najvise narasle nisam dobila strije. Dobila sam 5 kg do sada.

DarijaZ
    27. Ožujak 2014. 21:18

...ma, meni je bademovo ulje bilo super...do trudnoce
    sad malo istrazujem, al uglavnom mi dosta toga ne pase....vidjet cemo koliko ce mi sad Biobaza bit u redu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.