Kreme protiv strija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    29. Ožujak 2014. 10:49

ja sam koristila bademovo u prvoj trudnoći i dobila sam sastrane strije na bokovima, sad se mažem alverdeovim maslacem, mamagluck pa budemo vidjeli.. a nisam previše dobilaa, 12 u prvoj i evo sad u 23 tj 4 kg, bitnija je ja bi rekla od sve te kemije ipak prehrana i punooo vode pit..

url=https://lilypie.com]

mmaammaa
    29. Ožujak 2014. 15:07

A i zaboravila sam jos nesto reci, ja sam dobila 18kg u trudnoci zbog vode koja mi se nakupljala u tijelu. Cim sam rodila bila sam laksa 13 kg. Odmah cim sam dosla iz bolnice sam se vagala. A onih ostalih 5 kila sam skinula polako kroz par mjeseci.

Igorovabebica
    30. Ožujak 2014. 21:31

Ja sam još friško trudna, ali sam počela koristiti maslinovo ulje iz ljekarne i mogu vam reći da je odlično! Kako sam se u pubertetu brzo razvila, mazala sam se s maslinovim uljem i imam samo jednu striju... doduše, imam na umu da je koža u trudnoći podložna rapidnome rastezanju pa se nadam da će djelovati... 

Tarica
    15. Travanj 2014. 20:10

ja se mažem babylove uljem navečer, a preko dana koji put samo trbuh namažem babylove kremom jer mi se brže upija, imala sam i biobaza kremu al mi miris nije odgovarao,inače je ok brzo se upija

MajicZmajic
    17. Travanj 2014. 10:14

Ja koristim eucerinovo ulje protiv strija i zasad nisam dobila nijednu (29 tj. i +10 kg). Malo je skuplje (115kn), al mi je od njega koža na trbuhu puno ljepša. Finog je mirisa i bočica mi traje do 5 tjedana.

priks
    17. Travanj 2014. 14:56

koristim samo maslinovo (domaće) ulje i ništa drugo i nemam ni jedne strije
    ali mislim da je to sve individualno i da je svakoj ženi drugačije...onaj tko ima rastezljiviju kožu, neće imati problema, dok se neke mogu mazati svime i svačime i opet će ih dobit ovisi kakav ste tip osobe, odnosno kavu kožu imate

DarijaZ
    17. Travanj 2014. 16:45

...,meni se ona Biobzina krema protiv strija pokazala odlicnom! sad sam se, uz trbuh, pocela i cijela mazat s njom, ruke, noge, lice...super je!

Tejuska♡
    18. Travanj 2014. 22:29

Ja sam prvo koristila hipp,pa od jednog proizvodaca bademovo ulje,pa sad imam isto bademovo nerafinirano iz ljekarne i eto u 27tt sam jos nijedna nigdje ,, a bas sam podlozna njima jer ih imam par od prije  nadam se da ce tako ostat do kraja 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.