Danas pregled zbavljen!
Kontrakcije su VRAG!
Moje su jako rano krenule i jako,jako su ucestale...vele normalno 10ak dnevno- pa ja ih nekad imam i vise od 10ak u sat vremena!!!
Dakle 28+1tt sam...sve je,hvala bogu, super i sa bebom i ja sam zatvorena...ALI ne mogu 2 koraka napraviti bez kontrakcije i tolike su jacine (gotovo kao pravi trudovi),tako da me doktor poslao, preventive radi, u bolnicu na par dana- primat' cu neke injekcije (ukoliko dodje do tog da se kontrakcije pojacaju i doista predju u prave trudove) da brze bebi "sazriju" pluca i da bude spremna za vanjski svijet! Nadam se da cu docekati termin i da ce sve biti o.k.!
...ali za svaku sigurnost...
Drzite fige
Hope drzim palceve da sve prode uredu i da se kontrakcije smire tako da bebac dode u terminu
Hvalaaaaa cureeeee!!!!!
Ja sam isto optimist....samo me nekad "ubiju" te kontrakcije...i onda sebe preispitujem kad cujem da neka od cura najnormalnije funkcionira sa njima...dok mi doktor jucer nije rekao- da su moje ZBILJA jake...ako treba i do termina prelezati u bolnici- izdrzat' cemo nas 2 SVE
Hvala vam na potpori
Samo izdrži do 34. tjedna i onda si na konju. Naravno da je bolje što duže, ako je moguće, ali do tada je dosta bitno. To je još 6 tjedana i proći će za čas.
Jooooj...ja se nadam i vjerujem u to!!! Zlu ne trebalo- neka ja i ovo zbavim!
...kaze mi prijateljica (koja ima palcicu) da se puno bolje oporavljaju prijevremene bebe koje su primile te injekcije!
Tjesi me da moja bebolina super napreduje...a "ubit" cemo i kontrakcije- pa makar do kraja ne dizala nos iz kreveta!!!
...stati cemo im na kraj!
Bozeeee...dok se meni ovo nije pocelo desavati- NIKAD nisam cula za te kontrakcije...mozda jer nisam bila u tome...ali evo- vecina mojih frendica ima djecu i (osim te sta ima nedonosce) nijedna nije nikad cula, ni osjetila kontrakcije...i zgrazaju se kad me dodju vidjeti,a moj se trbuh malo-malo deformira i skameni!
hope drzim figice da sve dobro prode... i da izdrzite ti i bebolina jos malo...
Laura 21.08.2014 :-*
Hope, bas mi je zao sto te to tako muci. Budes ti izgurala i bolnicu i sve za svog malog andjela! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji