Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    23. Kolovoz 2014. 14:08

Jest,to je to. Ja sam ih imala u sve tri trudnoće, doduše u ovoj zadnjoj su počeli nešto kasnije... To je sve normalno a pogotovo u tim tjednima.

Boba

pčelica9
    23. Kolovoz 2014. 15:09

I ja sam ih imala u obadvije trudnoće, već od negdje 20 tt su mi počele. Sad već po kraj znaju biti i jače, čak me malo i zabolucka ali ništa strašno, već sam naviknuta. Ali ne pojavljuju se svaki dan u istom intenzitetu i količini. Još nisam skužila o čemu ovisi koliko često ih imam, jedino znam da stres utječe, bar kod mene...

Kokolina
    23. Kolovoz 2014. 16:48

Hvala vam drage 

Hope
    23. Kolovoz 2014. 21:46

Drage moje!!!
    KONACNO da se javim!!!!
    Moja cura stigla 21.8. u 15.10h i unatoc 33+4 teska je 2270g i ima 44cm!!!
    Svi doktori i sestre odusevljeni! U inkubatoru je,ali mi ju donose na podoj (do sada vise na mazenje)- danas mlijeko krenulo...stalno sam inace kod inkubatora,pa se nikako javiti!

Do smrti mogu samo zahvaljivati svom doktoru jer je pravovremeno reagirao i slao me na primanje dexsametazona, tako da sad sama dise,vitalne funkcije su super i ja se trenutacno smatram NAJSRETNIJOM MAMOM NA SVIJETU!!!!

Hvala vam drage moje sta ste cijelo vrijeme bile uz mene!!!
    Necu vas napustiti,samo ce me biti malo rijedje- koliko mi cura moja dozvoli! 

renata6
    23. Kolovoz 2014. 21:51

Pa Hope, to je odlična vijest, tako si me razveselila da mi se ruke treseju dok tipkam!!!
    ČESTITAM prije svega i od srca mi je drago što je sve super završilo!
    Uživaj sad sa svojom curkom, čuvaj ju i pazi ju najviše na svijetu!!!Puno pusa šaljem tebi i njoj!

Hope
    23. Kolovoz 2014. 22:13

Renata HVALA Ti!!!!
    Jos ni svjesna nisam...al kad ju primim sve zaboravim...svu patnju, muku i bol od pocetka trudnoce do poroda!!!
    Vrijedilo je!!!! 

Boba10
    23. Kolovoz 2014. 22:20

O draga Hope, rekla si točno ono kak sam mislila da jeste- da su te porodili i da uživaš u svojoj bebici neka ste mi žive i zdrave, super si ti to odgurala, svaka ti čast! Sad se mazite i pazite-ljubim vas obje

Boba

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2014. 22:23

Hopeeee NAPOKON draga isuse prekrasno draga ajme tako sam sretna zbog vas nemas pojma!!! Drago mi je do neba da je sve super malena je bila borac kao i njezina mama !!! Ma bravoooooool !! Jednostavno sam ostala bez teksta !! Ljubim vas puno mazite mi se i cuvajte jedna drugu

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

kimito
    23. Kolovoz 2014. 23:32

Hope, jako sam sretna zbog tebe!!! Znala sam da tvoja prica mora imat sretan završetak.. Cestitam od srca!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.