Jest,to je to. Ja sam ih imala u sve tri trudnoće, doduše u ovoj zadnjoj su počeli nešto kasnije... To je sve normalno a pogotovo u tim tjednima.
Boba
I ja sam ih imala u obadvije trudnoće, već od negdje 20 tt su mi počele. Sad već po kraj znaju biti i jače, čak me malo i zabolucka ali ništa strašno, već sam naviknuta. Ali ne pojavljuju se svaki dan u istom intenzitetu i količini. Još nisam skužila o čemu ovisi koliko često ih imam, jedino znam da stres utječe, bar kod mene...
Drage moje!!!
KONACNO da se javim!!!!
Moja cura stigla 21.8. u 15.10h i unatoc 33+4 teska je 2270g i ima 44cm!!!
Svi doktori i sestre odusevljeni! U inkubatoru je,ali mi ju donose na podoj (do sada vise na mazenje)- danas mlijeko krenulo...stalno sam inace kod inkubatora,pa se nikako javiti!
Do smrti mogu samo zahvaljivati svom doktoru jer je pravovremeno reagirao i slao me na primanje dexsametazona, tako da sad sama dise,vitalne funkcije su super i ja se trenutacno smatram NAJSRETNIJOM MAMOM NA SVIJETU!!!!
Hvala vam drage moje sta ste cijelo vrijeme bile uz mene!!!
Necu vas napustiti,samo ce me biti malo rijedje- koliko mi cura moja dozvoli!
Pa Hope, to je odlična vijest, tako si me razveselila da mi se ruke treseju dok tipkam!!!
ČESTITAM prije svega i od srca mi je drago što je sve super završilo!
Uživaj sad sa svojom curkom, čuvaj ju i pazi ju najviše na svijetu!!!Puno pusa šaljem tebi i njoj!
Renata HVALA Ti!!!!
Jos ni svjesna nisam...al kad ju primim sve zaboravim...svu patnju, muku i bol od pocetka trudnoce do poroda!!!
Vrijedilo je!!!!
O draga Hope, rekla si točno ono kak sam mislila da jeste- da su te porodili i da uživaš u svojoj bebici neka ste mi žive i zdrave, super si ti to odgurala, svaka ti čast! Sad se mazite i pazite-ljubim vas obje
Boba
Hopeeee NAPOKON draga isuse prekrasno draga ajme tako sam sretna zbog vas nemas pojma!!! Drago mi je do neba da je sve super malena je bila borac kao i njezina mama !!! Ma bravoooooool !! Jednostavno sam ostala bez teksta !! Ljubim vas puno mazite mi se i cuvajte jedna drugu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hope, jako sam sretna zbog tebe!!! Znala sam da tvoja prica mora imat sretan završetak.. Cestitam od srca!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji