Koje crtiće voli vaše dijete?
Osam odgovora koje nam ostavite od četvrtka 12. prosinca do srijede 18. prosinca u 11 sati, nagradit ćemo Pepa Pig kompletom slikovnice i DVD-a: tri s 'Pepinom i Georgeovom slikovnicom sa šarenim naljepnicama', a pet sa slikovnicom 'Kod zubara'.
Saznajte više: https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/zabavne-i-poucne-peppa-pig-slikovnice-1026
Evo već 2h gulimo, u temperatri, ispred tv gledajuć peppu pig kako skaće po blatnjavim lokvicama :) Jednostavno je obožavamo!
Naša Tia voli sve bez razlike (kako koji dan). Neki dan je imala mini maraton sa Pikom, pa malo presječemo sa Winniem i Garfieldom i jučer Johhny Bravo (jednostavno obožava onaj glas kaj je Zuhra posudio :)
Pepicu <3, čim se probudi mama pusti mi jednu Pepicu, kad dođe iz vrtića mama puno Pepice molim.....stalno Peppa Peppa Peppa.
neovisno o nagradi, moja Stela stvarno trenutno ima fazu Pepa prase, tako da smo svi u obitelji podijeljeni po ulogama...odmah nas je posložila budući nas ima 4 člana kao i u obitelji Pig :) tako da ona više nije Stela, jer Pepa ima malog brata Georga, pa je ona Stela-mali brat :) ne znam koliko će faza Pepe još trajati, ali valjda nećemo doći do faze "roktanja" :)
Kod nas se Pepa Pig gleda godinama. Evo sada nam i mali braco poludio za Pepom. Mi smo isto kao Pepa obitelj. Starija kćer opet uz bracu gleda Pepu. Tu je još Timmy, gusjenica Tina, Bumba, Rory i Tomica....
Najviše voli gledati Dora istražuje...po cijeli dan pjeva i skače i svi moramo raditi što nam Dora zapovijeda
moja nećakinja je luda za tom malom prasicom, i svi o njoj sve znamo kako ima malog brata, kako se voli jako igrati i sve o blatnim lokvicama. mislim da bi bila presretna da dobije ovu nagradu!
moj sincic obozava gledati pocoya..ali smo mu nedavno stavili pepu..i jedan mu se crtic toliko dopao da se neprestano smije a i mi skupa s njim
Sortiraj odgovore
Najstariji