moj mali frajer od 16 mjeseci voli samo bumbu. ali ima jednu glazbenu igračku na kojoj mu je majdraža melodija ona uvodna pjesma.. e kad to cuje totalno se rasplese ... ali jako voli listat kljige i slikovnice pa zato mislim da bi mu to bio odlican poklon za Božić
Naš najdraži crtić je Pepa prase... mislim na moju kći (3.5god), moga nećaka (1.5 god) te osobno ja. Nema doba dana kada netko od njih dvoje ne zatraži "Pepa prase"! Uz njega tu je i Bumba, Fifi... ali Pepa svojim obrazovnim i odgojnim stavovima stvara pozitivu osobnost i društvenost kod naše djece. Još jedno dijete je na putu pa se Pepi kod nas još zadugo ne vidi kraj emitiranja... ;)
Moj dečko ima dvij godine i trenutno je u fazi Tractor Toma. I kad ne gleda crtić, glumi nekog od likova ili ih citira :). Tractor Tom cijeli dan! U rijetkim pauzama gleda se A je to. Rado bismo upoznali i Peppu, mislim da je ona naša sljedeća ljubimica :)
Definitivno najdrazi kako veli kcer "hotu PA,PA,PA" u prijevodu-hoću pepu pigaaaa!!!! i ako ne stavim taj famozni crtani imam uzasnu ljutilicu doma,a sin naučio uz peppu kako je lijepo ići kod zubara,dok prije nije htio ni cuti za njega...
volih ih podosta, osim pepe pig, gleda Traktor Toma, Fifi, Tomicu... uglavnom voli gleanjem crtića zaposjest moj laptop
Sortiraj odgovore
Najstariji