Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jojo
    12. Prosinac 2013. 20:03

moj mali frajer od 16 mjeseci voli samo bumbu. ali ima jednu glazbenu igračku na kojoj mu je majdraža melodija ona uvodna pjesma.. e kad to cuje totalno se rasplese  ... ali jako voli listat kljige i slikovnice pa zato mislim da bi mu to bio odlican poklon za Božić

• zezavk
    12. Prosinac 2013. 21:32

Naš najdraži crtić je Pepa prase... mislim na moju kći (3.5god), moga nećaka (1.5 god) te osobno ja. Nema doba dana kada netko od njih dvoje ne zatraži "Pepa prase"! Uz njega tu je i Bumba, Fifi... ali Pepa svojim obrazovnim i odgojnim stavovima stvara pozitivu osobnost i društvenost kod naše djece. Još jedno dijete je na putu pa se Pepi kod nas još zadugo ne vidi kraj emitiranja... ;)

• bonnie
    12. Prosinac 2013. 21:39

Moj dečko ima dvij godine i trenutno je u fazi Tractor Toma. I kad ne gleda crtić, glumi nekog od likova ili ih citira :). Tractor Tom cijeli dan! U rijetkim pauzama gleda se A je to. Rado bismo upoznali i Peppu, mislim da je ona naša sljedeća ljubimica :)

• erik07
    12. Prosinac 2013. 22:23

Big Bags Band i Tuli 

ana-ivanić
    12. Prosinac 2013. 23:29

Definitivno najdrazi kako veli kcer "hotu PA,PA,PA" u prijevodu-hoću pepu pigaaaa!!!! i ako ne stavim taj famozni crtani imam uzasnu ljutilicu doma,a sin naučio uz peppu kako je lijepo ići kod zubara,dok prije nije htio ni cuti za njega... 

Danijelaela
    13. Prosinac 2013. 00:43

volih ih podosta, osim pepe pig, gleda Traktor Toma, Fifi, Tomicu... uglavnom voli gleanjem crtića zaposjest moj laptop

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.