Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • christy
    12. Prosinac 2013. 14:52

moji dečki obožavaju munjevitog Jurića....i sve što ima veze s njim. crtić se gleda svako malo. imaju deke, piđame, kišobrane,šalice,majice, torbu, krokse.....ma pojma više nemam što sve nemaju sa likom munjevitog Jurića.... on je br.1. ...od ostalih crtića vole peppu, doru i spužva boba.

levelle
    12. Prosinac 2013. 15:02

Moj Petar najviše voli gledati Traktor Tom te onda sllijedi neiscrpno igranje sa autićima i traktorima te bezbroj scenarija automobilskih nesreća dok mi se ne zavrti u glavi ali hvala Bogu tu je Peppa Pig da odmorim mozak i da se mama ne pretvori u auto... Moramo dobiti Peppu :))))))))))))))

Minci
    12. Prosinac 2013. 15:04

jooooj Peppa Pig!! Moj veliki dečko (3 godine) je obožava, pogotovo njezinog brata Georga (obožavam kak on to izgovara). Mlađi, još nije prokužio crtiće (1 godina), al kak voli raditi sve što i njegov stariji braco, ne sumnjam da će i on zavoliti Peppu. Uz Peppu, redovito gledamo i Pink Panthera, Tom i Jerrya i naravno meni najdraže Štrumfove. Nekako sam baš sretna što kad već nažalost ne možemo izbjeći tv, moji klinci uživaju u "normalnim" crtićima

zrinska
    12. Prosinac 2013. 15:20

Nekako sam mislila da s vremenom prestaje Peppa faza, al sam se prevarila. Od malena voli Peppu, a sad kako hoda u vrtić to je još više dobiva na težini i važnosti. Važan si ako imaš Peppa crtić, ruksak i maju ;) . Kao roditelj ne želim da gleda crtane pune akcije i nasilja. U našoj crtanoteki su: Peppa Pig, Lolek i Blek, Krtek, Štrumfovi, Nemo, Povtnići...

• majolina
    12. Prosinac 2013. 15:21

Moja djevojčica obožava Peppu Pig pa zato i igram ovu igru jer bi joj to bio prekrasan poklon ispod njenog bora. Ali također voli gledati crtiće : Zvonko, Vatrogasac Sam, Poštar Pet i Pingu. Neke crtiće gledamo preko interneta, neke sam ja još snimala davnooo na kazete, a neke imamo i na CD-u. Snalazimo se kako znamo :)

• Ivana7
    12. Prosinac 2013. 15:26

Naš malac najviše voli Peppu Pig, Traktor Tom i Pingu. Bez njih ne jede baš ništa :) Ovo bi nam bio prekrasan poklon jer bi svoju Peppu mogao ponijet pa gledati i kod bake...

• N.N.
    12. Prosinac 2013. 15:26

Trenutno nam je apsolutni hit Spuzva Bob i Pepa. kad je bilo koji od ta dva crtica na tv-u,u kuci vlada muk. ne micemo se s kauca :) Cak i Pepa igricu igramo. Simpa je nagrada. mogli bi Pepu upaliti kad god nam padne na pamet.

• ZvjezdicaZg
    12. Prosinac 2013. 15:27

Moja djeca najviše vole Chuggingtone, Traktora Toma i Peppu Pig. Baš me danas sin gnjavio da mu pustim Peppu Pig koja se kupa, tražila sam dobrih pola sata, ali nisam uspjela naći tu epizodu, ako uopće to postoji :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.