Traktor Tom je nas favorit i gledamo ga na hrvatskom i engleskom. Sljede dalje Vatrogasac Vijeko, Pepa Pig, Tomica.
Filip obožava Peppu Pig! Voli skakati po tatinom trbuhu kao i Pepa i George po svojem tatici....Imam malu Pepu i malog Georga i moraju ići sa njim u kupaonu, gledati ga kako pere zube, kako se kupa! Vozi ih u autiću i nosi svuda sa sobom! Voli gledati i Vatrogasca Sama, Graditelja Boba, Iko Piko, Pčelicu Maju, Kralja lavova.. Uglavnom, obožava crtiće!
Od kada je počela zabušavati sa klopom, Pepa Pig nam redovito pomaže da pojedemo obrok.
Papa nam je najdraži crtić, gledamo još jedan Ruski o jednoj djevojčici Maši i njezinom prijatelju medi.Volimo i Bumbu, od svega po malo da ne bude dosadno.
Oboje OBOŽAVAJU Peppu, to im je najdraži crtić. Uz Peppu, tu je i Vatrogasac Vjeko i Traktor Tom! Peppa toliko utječe na moju curicu da imamo skoro pola garderobe s Peppom;-))) Pravi je fan:)
MALI MI IMA 2 GODINE I OD KAD JE POCEO ZNATI ZA SEBE GLEDA PEPU PIG I OBOŽAVA GA.MAMA VEC ZNA SCE CRTICE NAPAMET HEHHE
Sortiraj odgovore
Najstariji