Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tpotock
    13. Prosinac 2013. 00:43

mom Dominiku je tata Georg najdraži li u Pepi Pig. "zaljepi" se za ekran kada mu pustimo crtić... upija svaku scenu i zaista se vidi da dijete uživa....

Fuma
    13. Prosinac 2013. 02:03

Moj nećak voli Peppu Pig, U vrtu pod zvijezdama i Traktora Toma :D Tako da bi mu ovaj komplet zbilja dobro došao :)

• drckosan
    13. Prosinac 2013. 07:48

Moja kćerka obožava Peppu Pig, Mašu i Medu, Vučka-tako ga ona zove ali mislim da je kod nas prevedeno  VESELE OVČICE i Timmy-a

• vesna1703
    13. Prosinac 2013. 08:33

Moja djeca jako vole gledati Pepa Pig, Timmya, Spužvaboba i Štrumfove! :)

• Mija77
    13. Prosinac 2013. 08:33

Moja Lorena svakodnevno gleda Pepu Pig. Kad dođe iz vrtića odmah se crtić mora pustiti. Osim nje voli gledati Mašu i medu, Taktor Tom, Psić Piko i Miffya.

• piglet
    13. Prosinac 2013. 08:50

Moj Josip kojemu su 4 godine redovito gleda već dvije godine Peppu Pig koji mu je najomiljeniji lik pa smo morali kupiti nekoliko plišanih Peppica, a najslađiji je kad počne imitirati roktanje Peppa.

• IvanaH
    13. Prosinac 2013. 09:03

Kod nas zeleno svjetlo imaju Peppa Pig, Pocoyo i Teletabisi sve drugo kao da ne postoji iako mi pokušamo radi sebe ponekad promijeniti temu. Ipak smo mi ti koji popuštamo malom šefu skupa sa starijim bratom koji je prošao sve faze crtića ali  usprkos tome i on još uvijek voli pogledati ove crtiće koji su uistinu poučni, zabavni, nenasilni i što je najvažnije jednostavno pravi dječji.

mimi30
    13. Prosinac 2013. 09:07

Moji klinci najviše vole Peppu Pig, Doru, Traktor Toma i Roarya

patriktoni
    13. Prosinac 2013. 09:32

Moj mlađi sin Toni koji ima šest godina, najviše voli gledati, uživati i naglas se smijati samo uz majstore iz crtanog A je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.