mom Dominiku je tata Georg najdraži li u Pepi Pig. "zaljepi" se za ekran kada mu pustimo crtić... upija svaku scenu i zaista se vidi da dijete uživa....
Moj nećak voli Peppu Pig, U vrtu pod zvijezdama i Traktora Toma :D Tako da bi mu ovaj komplet zbilja dobro došao :)
Moja kćerka obožava Peppu Pig, Mašu i Medu, Vučka-tako ga ona zove ali mislim da je kod nas prevedeno VESELE OVČICE i Timmy-a
Moja djeca jako vole gledati Pepa Pig, Timmya, Spužvaboba i Štrumfove! :)
Moja Lorena svakodnevno gleda Pepu Pig. Kad dođe iz vrtića odmah se crtić mora pustiti. Osim nje voli gledati Mašu i medu, Taktor Tom, Psić Piko i Miffya.
Moj Josip kojemu su 4 godine redovito gleda već dvije godine Peppu Pig koji mu je najomiljeniji lik pa smo morali kupiti nekoliko plišanih Peppica, a najslađiji je kad počne imitirati roktanje Peppa.
Kod nas zeleno svjetlo imaju Peppa Pig, Pocoyo i Teletabisi sve drugo kao da ne postoji iako mi pokušamo radi sebe ponekad promijeniti temu. Ipak smo mi ti koji popuštamo malom šefu skupa sa starijim bratom koji je prošao sve faze crtića ali usprkos tome i on još uvijek voli pogledati ove crtiće koji su uistinu poučni, zabavni, nenasilni i što je najvažnije jednostavno pravi dječji.
Moj mlađi sin Toni koji ima šest godina, najviše voli gledati, uživati i naglas se smijati samo uz majstore iz crtanog A je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji