Uf Peppa obožava ju još i sad sa skoro 5 godina....i robica na Peppu i tenke, posteljina.... - kud god se okreneš samo mali praščići, sad je zarazila s ''Peppomanijom'' i malu sestričnu od 18 mj...voli jako i Disney crtiće dugometražne, a tu su i 5 legendi, hotel Transilvanya, Štrumfovi...
Moja kcer obozava Pepu Pig, mislim da i ona i ja i tata znamo sve epizode napamet..cak je i rodendanska torta bila na Pepu Pig i Georga u snijegu :) Osim Pepe koja je definitivo br.1, Dora i Lijeni grad su zauzeli mjesto br.2 :)
Mi smo u potrazi za Peppa Pig plišanom igračkom koju naš sin jakooo želi da Djed Božićnjak donese pod drvce. Ali u Osijeku je nigdje nema =(. Obišli smo sve trgovine i svi nam daju isti odgovor - izašao je iz ponude ...eh, a mi baš sad zainteresirani za to. Dobro bi nam došao ovaj poklon - nije plišani, ali je Peppa Pig Volimo gledati sljedeće crtiće : Braća Koale, Peppa Pig, Traktor Tom, Tomica i prijatelji, Graditelj Bob, Roary, Vatrogasac Vjeko, Bumba, Chuggington .....
Happy mama puta dva <3
moja Lena više nije tako mala, ali obožava Peppu, naime imamo cijelu kolekciju njezinih crtića koja ona vrlo rado gleda i bile bi presretne kada bih nadopunile kolekciju sa 10 novih crtića. Džimo si palčeve.
Moj 2,5 godišnji sin obožava Peppu Pig, Osim Peppe, neizostavni su Vlak Tomica, Traktor Tom, Maša & Medvjed i Štrumfovi :)))
Moj Gabriel najviše voli Peppu, Doru i Super Why, u prijevodu super čitače uz koje je naučio čitati sva slova, a ima tek 2 godine i 3 mjeseca. A od kad gleda Peppu voli se igrati dinosaurima poput malog Gorgea
moja Ela najviše voli Peppu Pig,Jagodicu Bobicu,Virus Attack,Timona i Pumbu ;)
I od svih tih crtića ima Cd jedino nema od peppe stoga bi se jako obradovala kada bi to dobila za Božić. ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji