Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • badrix
    12. Prosinac 2013. 16:42

moj mali obozava baltazar!

• d_fucak
    12. Prosinac 2013. 16:47

Kakvih danas sve crtića ima,ja svojoj djeci ne dam da gledaju one agresivne i borbene. Zato se na njihovoj listi nalaze svi domaći crtići  od A je to,Zvonko,Baltazar,Pepa,Chuggington,Pocoyo,Miki Maus,Dora....Šegrt Hlapić,Nove zgode šegrta Hlapića,101 Dalmatinac,Vrlo zapetljana priča,Auti 1 i 2,Ledeno doba svi nastavci,Štrumfovi 1 i 2,Crvenkapica,Ivica i Marica,Zvončica svi nastavci.... itd. Dalo bi se tu nabrojat.Želim da moja djeca gledaju poučne i edukativne crtiće,bez nasilja.Za sve ostale crtiće će biti spremni i postepeno će ih gledat kroz odrastanje....ne treba ih već sad opterećivati s time,imat će vremena kroz životni put.

• melany28
    12. Prosinac 2013. 16:48

Moji dečki su još mali ali jako vole gledati teletabise :)

snjezana.klaricpavic
    12. Prosinac 2013. 16:51

Mi smo trenutno opsjednuti pepom pig i u vrtić s pepom i na spavanje super gica

anitabreski
    12. Prosinac 2013. 17:08

Mlađa (2god.) uživa u teletubbiesima, a starija (7god.) naravno u Winxicama!

• bruna2
    12. Prosinac 2013. 17:18

Moj djecak ima 4 god. i stvarno voli gledati sve crtice. Ali ima svoje naj draze (da je po njemu bili bi na tv cijeli dan) a to su super whay,pepa pig i postar pat. Ali uz to sta ih strasno voli puno gledati morali smo i kupiti figurice likova crtica pa tako mi doma pravimo svoje ""crtice""koji su plod maste razigranog djecaka. Nasa soba je pravo malo kazaliste.. ;-)

• Mama2
    12. Prosinac 2013. 17:47

Pošto moj dečko sada ima skoro 5 god sav je posvećen crtićima i oni su mu sada postali važan dio dana jer se dosta toga u danu odvija kada mu je koji crtić na programu.Voli sve vrste crtića a čak i gleda one za koje kaže da su za "curice".Prvenstveno ja kao mama izbjegavam da gleda nasilne crtiće sa puno ubijanja a dopuštam one sa porukama koje grade svijest o moralu tj.dobru i zlu.

• medobrundo
    12. Prosinac 2013. 18:20

moj mališa od 13 mjeseci ne voli baš svaki crtić.u biti za sad je pokazao zanimanje samo za teletubbiesima i peppom pig.

• davorka.hopek
    12. Prosinac 2013. 19:01

moja curica ima 29 mjeseci i baš obožava crtić peppa pig,svakodnevno gleda i to obavezno čim se ujutro probudi,uz peppu voli i traktor Toma i teletubbise.

• Andrijana123
    12. Prosinac 2013. 19:01

Djeca mi nisu baš toliko mala da gledaju Pepu pig, ali sestrične jesu! Svaki put kad dođem kod njih obvezno moramo odgledati barem dvije epizode. Zato bi ovaj poklon bio savršen za njih. Ako ga osvojim, poklonila bih im ga za Božić, jer znam da bi ga cijenile i da bi pazile na njega najviše na svijetu. Uživale bi beskrajno, stoga, nadamo se nekoj nagradici..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.