Gledamo Štrumfove, Pčelicu Maju,a najviše našu curicu nasmiju Pocoyo i naravno Pepa Pig,koja je na prvom mjestu,redovito tražimo na netu nove epizode,gkedamo ih iako nisu sve na hrvatskom jeziku. Vikendom ujutro ima na Novoj nekoliko epizoda Pepe pa to željno iščekuje pred tv-om, svako jutro mi kaže :sad će biti Pepa
Omiljene epizode su joj Posjet zubaru( tako i nju lakše nagovorim da opere zube), Nestanak struje,Školska predstava(zbog Crvenkapice) i Tata kači sliku( kaže kako će i njen tata kao i Pepin probiti zid ako bude lupao čekićem)
Ne gledamo crtiće još jer su nam tek 4 i pol mjeseca, ali Pepu bih vrlo rado osvojila pa da malo pričeka. Gledala sam ga s jednim djetetom koje sam čuvala i malac je bio oduševljen :).
Moj mali štrumpfek ima 2 godine i do sad je bio lud za Teletabisima,no otkad je otkrio Super Why-a, ni jedan mu više crtić nije zanimljiv...sad stalo galami po stanu: upi vaj i upi nnkači (Super Why i Super Čitači) :-D
Nas mali decko ima 1 i 9 mjeseci ijaako voli igru, slikovnice kockice i naravno crtice , posebno voli vlakice tako da nam je jedan od omiljenih crtica i vlakic Tomica. Sad smo kao i svi u fazi Pepe i Georga i obozava ih!
Mojoj curki više znači zvuk,nego slika,,,pa tako što raznovrsniji crtići,što živahniji likovi i piskutavi glasići..tim bolje....svi oni izmame osmijeh na licu mog anđela....Ponekad je to Fifi i cvjetno društvo,ponekad Pepa pig,a ponekad Dora..ma što veselije to bolje :)))
Moja djevojčica od druge godine obožava Pepu Pig! Gleda i druge crtiće, Traktora Toma,Štrumpfove,neke dugometražne crtiće od Disney-a...,ali Pepa nam je i sad u četvrtoj godini jako zanimljiva.Sad joj više nije toliko zanimljiva samo na hrvatskom jeziku,nego joj moramo puštati na engleskom,španjolskom,poljskom, pa čak i srpskom.Jedan dan je teta iz vrtića rekla da svojim prijateljima kaže: "Gde ste,drugari!?",baš zato što je tako čula u Pepi Pig prevedenoj na srpski.To je bilo baš simpatično. :)
Nabavili smo i plastične figurice u obliku likova iz Pepe Pig,tako da se naša princeza,uz crtiće, unese i u igru s njima. :)
Moja malena curica je tek otkrila da postoji tv i ujutro uz čaj gleda BabyTV, jedino što je do sada zapamtila je HIPPA HIPPA HEY! Ali ona ima tek 16mjeseci..ne sumnjam da će ubrzo znati i tko je Pepa Pig, jer njena seka sa malo više od 2 godine trči za mamom i viče PEPA PI - PEPA PI ("G" još nije otkrila! :) )!!! Smatram da je Pepa Pig zabavan i edukativan crtić i voljela bih da je takvih više! Jako sam kritična po pitanju crtića i zato bi ova nagrada savršeno došla mojoj djeci!
Moji dečki gledaju crtiće za "dečke": Gormite, Vampirsku akademiju, Yu ghi oh, Monsuno. Fale mi dani kad smo samo vrtili pitome crtiće.
Moja curka obožava Teletabise, to joj je broj 1., ali isto tako gledamo i Pepu Pig, Štrumfove i Jagodicu bobicu...:)
Moja djevojčica ima nekoliko omiljenih ctrića. Neki od njih su Hello Kitty, Winx, Peppa Pig i Fifi i cvjetno društvo. U svakom od tih crtića pronađe nešto posebno zanimljivo i nakon nekoliko gledanja već ponavlja sve što govore likovi iz crtića. Jednostavno uživa u gledanju crtića.
Sortiraj odgovore
Najstariji