Po meni su najbolje NUK,na kartonima duda/flašica imaš objašnjenja za što je pojedina…isprintaj si kupon za knjižicu za popuste u Mulleru
www.mueller.hr/dodatne-usluge/mojabeba/prijavite-se.html
Imam vec tu knjizicu a i dobila sam 100kn popusta u Baby centru na Nuk proizvode. Koliko vidim mame su zadovoljne sa tim brandom pa cu uzeti par kom za pocetak
Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog. Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka…Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari
Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog. Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka…Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari
Moj savjet je tommee tippee..imaju antikolik sistem i stavrno su super!
I meni su najbolje Nuk dude, one neke ultra "moderne" anatomske, čudnovatih oblika ne zeli ..
Heheh baš tak. Ne znam dal si vidla onu Aventovu, meni ponudili u apoteci. Nekak se duda okreće u tri smjera. Rupice za tekućinu, rupice za mlijeko i ne znam za kaj treća neka fora je bila, al onda moraš pazit kak okreneš bocu. Reku gospođo, kad ona mene po noći digne dobro da bočicu vidim sad da još i rupe pogađam
I meni su najbolje Nuk dude, one neke ultra "moderne" anatomske, čudnovatih oblika ne zeli ..Heheh baš tak. Ne znam dal si vidla onu Aventovu, meni ponudili u apoteci. Nekak se duda okreće u tri smjera. Rupice za tekućinu, rupice za mlijeko i ne znam za kaj treća neka fora je bila, al onda moraš pazit kak okreneš bocu. Reku gospođo, kad ona mene po noći digne dobro da bočicu vidim sad da još i rupe pogađam
Haha bas sam se dobro nasmijala...pa sta sve nece izmislit...ajme jos i gledat koju rupu cu kako okrenut kad se moj razdere gladan samo kaj stakla ne pucaju...i sad da ja njemu kazem cekaj cekaj sine da mama namjesti rupicu
Sortiraj odgovore
Najstariji