Koje bočice i dudice su najbolje?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    25. Ožujak 2015. 13:43

Po meni su najbolje NUK,na kartonima duda/flašica imaš objašnjenja za što je pojedina...isprintaj si kupon za knjižicu za popuste u Mulleru
    www.mueller.hr/dodatne-usluge/mojabeba/prijavite-se.html

Nalah
    26. Ožujak 2015. 07:40

Ima i Nuk AC sistem

Bljubica
    26. Ožujak 2015. 09:57

meni je odlična MAM anti-colic bočica www.farmaduks.com/index.php/bocice/mam-bocica-anti-colic-260-ml-detalji

Dea23
    26. Ožujak 2015. 21:54

Baš. A sve je uvijek spremno i voda i hranu si uvijek u bočicu pripremim. I nikad dosta brzo  Imamo čak 8 duda varalica (ja manijakalno kupujem čim vidim neku lijepu) i sve su na podu u te tri minute kolko traje priprema. Samo ih pljuje dok ne dobi ono pravo haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.