Koje bočice i dudice su najbolje?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mila7

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Super dalia na savjetima. 
    Ovih dana cu otici do Mullera i DM-a, usporediti malo cijene pa u nabavku. Javim se ako bude pitanja - a sigurno bude :D

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

Po meni su najbolje NUK,na kartonima duda/flašica imaš objašnjenja za što je pojedina...isprintaj si kupon za knjižicu za popuste u Mulleru
    www.mueller.hr/dodatne-usluge/mojabeba/prijavite-se.html

Mila7

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Nalah

Po meni su najbolje NUK,na kartonima duda/flašica imaš objašnjenja za što je pojedina…isprintaj si kupon za knjižicu za popuste u Mulleru
    www.mueller.hr/dodatne-usluge/mojabeba/prijavite-se.html

Imam vec tu knjizicu a i dobila sam 100kn popusta u Baby centru na Nuk proizvode. Koliko vidim mame su zadovoljne sa tim brandom pa cu uzeti par kom za pocetak

Bori

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Mila

Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog. Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka…Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari 

Mila

Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog. Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka…Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari 

Moj savjet je tommee tippee..imaju antikolik sistem i stavrno su super!

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

Ima i Nuk AC sistem

• dalia03

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Nalah

Ima i Nuk AC sistem

Upravo tako,i na Nukovima pise antikolik sustav....ali kad krenu grcevi nikakav antikolik sustav tu ne pomaze,prosli smo taj period...

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

meni je odlična MAM anti-colic bočica www.farmaduks.com/index.php/bocice/mam-bocica-anti-colic-260-ml-detalji

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

beag

I meni su najbolje Nuk dude, one neke ultra "moderne" anatomske, čudnovatih oblika ne zeli ..

Heheh baš tak. Ne znam dal si vidla onu Aventovu, meni ponudili u apoteci. Nekak se duda okreće u tri smjera. Rupice za tekućinu, rupice za mlijeko i ne znam za kaj treća neka fora je bila, al onda moraš pazit kak okreneš bocu. Reku gospođo, kad ona mene po noći digne dobro da bočicu vidim sad da još i rupe pogađam

• dalia03

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Dea

beag

I meni su najbolje Nuk dude, one neke ultra "moderne" anatomske, čudnovatih oblika ne zeli ..
    Heheh baš tak. Ne znam dal si vidla onu Aventovu, meni ponudili u apoteci. Nekak se duda okreće u tri smjera. Rupice za tekućinu, rupice za mlijeko i ne znam za kaj treća neka fora je bila, al onda moraš pazit kak okreneš bocu. Reku gospođo, kad ona mene po noći digne dobro da bočicu vidim sad da još i rupe pogađam

Haha bas sam se dobro nasmijala...pa sta sve nece izmislit...ajme jos i gledat koju rupu cu kako okrenut kad se moj razdere gladan samo kaj stakla ne pucaju...i sad da ja njemu kazem cekaj cekaj sine da mama namjesti rupicu

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Baš. A sve je uvijek spremno i voda i hranu si uvijek u bočicu pripremim. I nikad dosta brzo  Imamo čak 8 duda varalica (ja manijakalno kupujem čim vidim neku lijepu) i sve su na podu u te tri minute kolko traje priprema. Samo ih pljuje dok ne dobi ono pravo haha

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.