Meni su Nuk bocice najbolje nista nam ne curi. Imaju razne velicine duda za bocu S,M i L velicina za 0-6m i isto tako za 6-18. Mala mi Aventove uopce nije tila ja bi joj dala a ona nebi znala sta triba s tin. E i bocice tj dude su Anti-colic air system i nikad grceve nije imala.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja kupila svom podmlatku nuk kaucuk i avent silikon dudice. Nece ni jednu, uzalud mi trud. Predugo sam cekala bice. Aventovu malo primi u usta, napredak he sto bi prije napravio fintu kao da ce povratit, a sad je drzi dok je ne ispljune - sekundu-dvije! Probala ga i zeznut pa mu u srid utjesnog grizenja cice uvalit dudu, ma kakvi..u plac i mama vrati ciku!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mary36-vampirek, meni mali sa strane uhvati ciku i sisa i ne smijem mu je maknuti iz usta (mene to ne boli, škaklja me) i napravio mi je male podljeve i masnice i nasmiješnije je kada mu idem dati ciku, a on gleda u ciku što mi je to plavo i onda stavi ruku na to. Preslatko! Nije volio bočice od početka, kada sam morala ići van, onda bih se izdojila, ali nije htio. Neće ni danas na bočicu (koristimo Aventovu), osim što pije vodu kada smo vani na bočicu... počela sam mu davati malo i na čašu. Čisto da probam, ne znam zapravo ni kada bih trebala početi mu davati na čašu... a grize dude, baš su mi Lollypop i Nalah pomogle oko tih bočica i duda. Grize i čarape kada ih skine s nogu...
Sortiraj odgovore
Najstariji