Koje bočice i dudice su najbolje?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama1234
    13. Ožujak 2014. 11:26

Mama sam dvoje djece i sa prvim sam koristila većinom Avent proizvode i super su! Kada sam dobila Ivu, na poklon od bake i dede mi je došla Nuby izdajalica sa rezervnim bočicama i bila sam oduševljena! Bočice koje dolaze gratis su silikonske pa mogu pripomagati malenoj dok jede iz nje, preko njihovog web shopa sam naručila i plastične bočice i dudice i stvarno sam zadovoljna, jako su kvalitetni a povoljniji od ostalih. Vidjela sam i u Kozmu i u Plodinama da imaju neke stvari. Ukratko, s Nubyem i Aventom nećete promašiti!

Leona4
    31. Srpanj 2014. 21:35

Koliko ste vi bočica kupili i u cemu je razlika izmedu staklenik i plasticnih i da li ima neka dobna granica starosti nakon koje se prestaju koristit npr.staklene bocice ili sam ja to malo pobrkala loncice, nemam pojma koliki broj bocica je dovoljan, hvala

LuKi5
    03. Listopad 2014. 14:53

Leona

Koliko ste vi bočica kupili i u cemu je razlika izmedu staklenik i plasticnih i da li ima neka dobna granica starosti nakon koje se prestaju koristit npr.staklene bocice ili sam ja to malo pobrkala loncice, nemam pojma koliki broj bocica je dovoljan, hvala

Razlika je izmedu staklenih I plasticnih sto su navodno staklene zdravije I sto se tice prokuhavanja I svega staklo je ipak prirodni materijal. Mi imamo 3 staklene, dvije vece za mlijeko I 1 manju za vodu. Velicina dude na tim vecima nam je M, a na ovoj manjoj u koju stavljamo vodu S.

14.06.2014. L ♥

TODAY is a new BEGINNING :)

Tejuska♡
    01. Kolovoz 2014. 12:06

Mi koristimo od Nuka bocice i dude varalice,imamo i od Aventa ali to mu ne odgovara ...
    Leona ja imam staklenu za mlijeko i plasticnu za vodu/caj

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• ninunanu
    01. Kolovoz 2014. 12:10

Avent i bočice i dudice...odlicne su

sunday morning mommy
    03. Listopad 2014. 05:54

Nukove dudice i Avent bočice. Sve sam mu kupila prije poroda, ali možda i nisam trebala jer ih je dobio još nekoliko prije nego smo ih uopće počeli koristiti..

Nyka
    03. Listopad 2014. 08:47

Tak i mi - svent bočice i nuk dudice. Bočice su se nametnule nastavno da izdajalicu pa sam samo nakon nekog vremena kupila veće, od 260 ml. Probala sam i Nukove flašice ali nije mu odgovaralo. Ali zato je Nuk dudica zakon, iako smo prvo kupili Babylove, ali kasnije je bez problema prihvatio Nuk.

Nyka
    03. Listopad 2014. 08:48

Ne svent, nego Avent *

LuKi5
    03. Listopad 2014. 14:48

Mi koristimo Nukove staklene bocice I takoder Nukove dudice. :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI