Koje bočice i dudice su najbolje?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama1234
    13. Ožujak 2014. 11:26

Mama sam dvoje djece i sa prvim sam koristila većinom Avent proizvode i super su! Kada sam dobila Ivu, na poklon od bake i dede mi je došla Nuby izdajalica sa rezervnim bočicama i bila sam oduševljena! Bočice koje dolaze gratis su silikonske pa mogu pripomagati malenoj dok jede iz nje, preko njihovog web shopa sam naručila i plastične bočice i dudice i stvarno sam zadovoljna, jako su kvalitetni a povoljniji od ostalih. Vidjela sam i u Kozmu i u Plodinama da imaju neke stvari. Ukratko, s Nubyem i Aventom nećete promašiti!

Leona4
    31. Srpanj 2014. 21:35

Koliko ste vi bočica kupili i u cemu je razlika izmedu staklenik i plasticnih i da li ima neka dobna granica starosti nakon koje se prestaju koristit npr.staklene bocice ili sam ja to malo pobrkala loncice, nemam pojma koliki broj bocica je dovoljan, hvala

TODAY is a new BEGINNING :)

Tejuska♡
    01. Kolovoz 2014. 12:06

Mi koristimo od Nuka bocice i dude varalice,imamo i od Aventa ali to mu ne odgovara ...
    Leona ja imam staklenu za mlijeko i plasticnu za vodu/caj

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• ninunanu
    01. Kolovoz 2014. 12:10

Avent i bočice i dudice...odlicne su

sunday morning mommy
    03. Listopad 2014. 05:54

Nukove dudice i Avent bočice. Sve sam mu kupila prije poroda, ali možda i nisam trebala jer ih je dobio još nekoliko prije nego smo ih uopće počeli koristiti..

Nyka
    03. Listopad 2014. 08:47

Tak i mi - svent bočice i nuk dudice. Bočice su se nametnule nastavno da izdajalicu pa sam samo nakon nekog vremena kupila veće, od 260 ml. Probala sam i Nukove flašice ali nije mu odgovaralo. Ali zato je Nuk dudica zakon, iako smo prvo kupili Babylove, ali kasnije je bez problema prihvatio Nuk.

Nyka
    03. Listopad 2014. 08:48

Ne svent, nego Avent *

LuKi5
    03. Listopad 2014. 14:48

Mi koristimo Nukove staklene bocice I takoder Nukove dudice. :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.