Mama sam dvoje djece i sa prvim sam koristila većinom Avent proizvode i super su! Kada sam dobila Ivu, na poklon od bake i dede mi je došla Nuby izdajalica sa rezervnim bočicama i bila sam oduševljena! Bočice koje dolaze gratis su silikonske pa mogu pripomagati malenoj dok jede iz nje, preko njihovog web shopa sam naručila i plastične bočice i dudice i stvarno sam zadovoljna, jako su kvalitetni a povoljniji od ostalih. Vidjela sam i u Kozmu i u Plodinama da imaju neke stvari. Ukratko, s Nubyem i Aventom nećete promašiti!
Koliko ste vi bočica kupili i u cemu je razlika izmedu staklenik i plasticnih i da li ima neka dobna granica starosti nakon koje se prestaju koristit npr.staklene bocice ili sam ja to malo pobrkala loncice, nemam pojma koliki broj bocica je dovoljan, hvala
TODAY is a new BEGINNING :)
Mi koristimo od Nuka bocice i dude varalice,imamo i od Aventa ali to mu ne odgovara ...
Leona ja imam staklenu za mlijeko i plasticnu za vodu/caj
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nukove dudice i Avent bočice. Sve sam mu kupila prije poroda, ali možda i nisam trebala jer ih je dobio još nekoliko prije nego smo ih uopće počeli koristiti..
Tak i mi - svent bočice i nuk dudice. Bočice su se nametnule nastavno da izdajalicu pa sam samo nakon nekog vremena kupila veće, od 260 ml. Probala sam i Nukove flašice ali nije mu odgovaralo. Ali zato je Nuk dudica zakon, iako smo prvo kupili Babylove, ali kasnije je bez problema prihvatio Nuk.
Mi koristimo Nukove staklene bocice I takoder Nukove dudice. :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji