Jel netko vidio ove flašice od MAM-a kod nas
www.baby-guenstig.de/MAM+Learn+To+Drink+Cup+270+ml.htm
bokić,
zadnja dva hranjenja beba je prilično cmoktala i morala sam prekidati hranjenje zbog podrigivanja, sav je bio bijesan, to prije nije radio, on ima 6 tjedana i 4 tjedna uz dojenje kombiniram adaptirano mlijeko.
Da li je možda u pitanju premala duda?
unaprijed zahvaljujem
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Možda zvuči kao glupo pitanje, ali...Može li se beba od 8 mjeseci naučiti na dudu? Neće MAM, neće NUK, neće NUBY..s njima smo pokušali...Očajna sam, ne mogu više ne spavat i gledat ga kako se lomi jer ne može zaspati
Ta flašica je TT flašica, probali nista..Ma nije problem noćni podoj, problem je što traje od pola sata do sat...
Probali smo baby love, avent, mum dude i nakraju nuk i jedino je nuk prihvatila. Tako da preporucam Nuk
(DM jedna nukova cca 26knn Muller dvije nukove dude 23kn)
Glasam za kompletan mam asortiman, 90% stvari se moze samo sterilizirat u mikrovalnoj pa sterilizator ili dugotrajno prokuhavanje nisi uopce potrebni, bocice potpuno rastavljive pa ne treba ni cetka i jos su anticolic sa rupicama za zrak... Sve u svemu prezadovoljni, a probali smo sve, a najviše me nazivciralo kod nuka sto curi kroz cep pa se mora onaj poklopac stavljat pod dudu. Kod mama cep zacepi i ne curi. Uglavnom samo rijeci hvale a jos jei velik izbor dezena
Sortiraj odgovore
Najstariji