bokić,
zadnja dva hranjenja beba je prilično cmoktala i morala sam prekidati hranjenje zbog podrigivanja, sav je bio bijesan, to prije nije radio, on ima 6 tjedana i 4 tjedna uz dojenje kombiniram adaptirano mlijeko.
Da li je možda u pitanju premala duda?
unaprijed zahvaljujem
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Možda zvuči kao glupo pitanje, ali…Može li se beba od 8 mjeseci naučiti na dudu? Neće MAM, neće NUK, neće NUBY..s njima smo pokušali…Očajna sam, ne mogu više ne spavat i gledat ga kako se lomi jer ne može zaspati
Frendica je kupila u mulleru neku flasicu koja je jako slicna maminoj bradavici neznam koja marka tocno mozda da si pogledas a kaj bi prestali sa nocnim dojenjem ili???i moj se budi stalno po noci i trazi ciku
Možda zvuči kao glupo pitanje, ali…Može li se beba od 8 mjeseci naučiti na dudu? Neće MAM, neće NUK, neće NUBY..s njima smo pokušali…Očajna sam, ne mogu više ne spavat i gledat ga kako se lomi jer ne može zaspatiFrendica je kupila u mulleru neku flasicu koja je jako slicna maminoj bradavici neznam koja marka tocno mozda da si pogledas a kaj bi prestali sa nocnim dojenjem ili???i moj se budi stalno po noci i trazi ciku
Aaa krivo sam skuzila mislis na tkz varalicu???
Glasam za kompletan mam asortiman, 90% stvari se moze samo sterilizirat u mikrovalnoj pa sterilizator ili dugotrajno prokuhavanje nisi uopce potrebni, bocice potpuno rastavljive pa ne treba ni cetka i jos su anticolic sa rupicama za zrak... Sve u svemu prezadovoljni, a probali smo sve, a najviše me nazivciralo kod nuka sto curi kroz cep pa se mora onaj poklopac stavljat pod dudu. Kod mama cep zacepi i ne curi. Uglavnom samo rijeci hvale a jos jei velik izbor dezena
Sortiraj odgovore
Najstariji