Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pomalo odbrojavam dane do poroda pa tako mi je ostalo i za kupnju neke sitnice...:-)) Zanima me koje ste bočice i dudice kupili za svoju bebicu ili ako je netko od vas već neke koristio-koje su to bile?
Nukove, i bočice, i dude za njih, i ove dude varalice... I definitivno preporučujem, i biram ih i za drugo. Kvalitetno zaista sve.. U Muelleru imate čak dude varalice puno povoljnije nego po drugim trgovinama :)
Mi koristimo Avent ..najbolje su jer imaju oblik bradavice,a ne kao ostale dude koje su cudnog oblika....vecina mama koje poznajem koriste isto to i zadovoljne smo sve....
bocice dr.brown's-odlicne su jer smanjuju grceve zbog progutanog zraka..a dudice smo svakakve probali-chicco,nuk,avent,mam,ali niti jednu nije prihvatio pa smo odustali od daljnje potrage ;-)
Ja isto ne planiram ranije kupovati ni dude ni flašice - vidjet ću kad dođemo kući hoće li mi šta trebati , u svakom slučaju probala bi izbjeći dudu- vidjet ću koliko je to izvedivo :)
Ja sam kupila nukove bocice...dugo sam proucavala sve koje se nalaze na nasem trzistu i sve su one sada istog oblika,a razliku u cijeni cini ime proizvodaca.nukovu bocicu disney 300ml sam u plodinama platila 30kn,u intersparu ista izmedu 65-70kn!!!muller negdje izmedu,ali slab izbor...
Ja nisam kupovala flašice prije. Odlučila sam isključivo dojiti. ( znam da kod nekih nažalost ne ide dojenje..) Bude li se pokazala potreba kupujem kasnije. A dudu imala jednu u priprevnosti i najbolje su nam u prethodnoj trudnoći bile aventove flašice i dude.
Mi smo sve od Aventa imali. I prezadovoljni smo! Lako za održavanje, kvalitetne dude i ono najvažnije - najprirodnijeg su oblika. Sada ćemo opet, bez eksperimentiranja drugih proizvođača!
Sortiraj odgovore
Najstariji