Koje bočice i dudice su najbolje?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    07. Svibanj 2015. 13:29

I mislila sam si da je neka kvaka u tim gumicama al ne kuzim sta radim krivo jer mi lijepo upadne u utore ali i dalje curi. 
    Budem opet probala, hvala Bori :)

Bori
    07. Svibanj 2015. 22:21

Mila

I mislila sam si da je neka kvaka u tim gumicama al ne kuzim sta radim krivo jer mi lijepo upadne u utore ali i dalje curi. 
    Budem opet probala, hvala Bori :)

Morate donjim čepom dobro stisnuti i zatvoriti. Kvaka je u tom čepu, on drži gumu na mjestu.

Bori
    07. Svibanj 2015. 22:21

Nema na čemu

Nalah
    08. Svibanj 2015. 15:43

Cure,htjela bi malom od frendice uzeti onu čašu s kljunom,kak se to zove kljunaš?Ima 5 mjeseci,u Mulleru ih ima 45 vrsta,pa nisam znala koju bih-imate neku preporuku?

MarijaŠ
    10. Svibanj 2015. 09:28

Nalah

Cure,htjela bi malom od frendice uzeti onu čašu s kljunom,kak se to zove kljunaš?Ima 5 mjeseci,u Mulleru ih ima 45 vrsta,pa nisam znala koju bih-imate neku preporuku?

Mi imamo dvije, al zapravo dijete pije iz čaše. 
    Uglavnom moje je iskustvo ovakvo-imamo Avnetovu, sviđa mi se kljun jer je dosta tanak, ali imam osjećaj da prenaglo ide tekućina iz njega. Ima na njemu tri rupice koje izgledaju malo, ali bogme dobro curi iz njih. Druga koju imam je Nuby. Kljun je mekši i što mi se jako sviđa-mora ga se stisnuti desnima da bi išta iz njega curilo. Nekad ga dam mome malenom, pa se on zaigra s njim i usput i nešto popije. Inače baš ne pije puno tekućine pa nam je to za sad super. Kod te kljunašice mi je zamjerka to što mi se čini da je dosta debeo taj kljun... Eto, nadam se da sam barem malo pomogla 

Krešimir 19.08.2014. <3

bobica9
    12. Svibanj 2015. 10:02

Cure, može mi netko malo pojasniti razliku između duda? Odlučila sam se za NUK i jučer važno došla u mueller i skužila da ima više vrsta... Mislila sam da ima samo podjela po mjesecima, odnosno veličinama. Stajala sam ispred njih i onda vidjela da i ostale imaju nekoliko vrsta, zbunilo me i odustala sam.

Nalah
    12. Svibanj 2015. 19:19

Hvala Marija  

bobica...mi koristimo NUK silikonske (prozirne),najklasičnije od 0- 6 mj.žute su od latexa,za koje mi je dosta frendica reklo da ih njihovi bebani nisu htjeli,tako da nisam previše filozofirala,uzela ove i mala ih obožava

bobica9
    12. Svibanj 2015. 19:43

Hvala, Nalah!

Nalah
    [UREĐENO] 26. Lipanj 2015. 16:09

Jel netko vidio ove flašice od MAM-a kod nas

www.baby-guenstig.de/MAM+Learn+To+Drink+Cup+270+ml.htm

Bori
    09. Kolovoz 2015. 21:10

Nalah

Jel netko vidio ove flašice od MAM-a kod nas

www.baby-guenstig.de/MAM+Learn+To+Drink+Cup+270+ml.htm

Meni se čini da sam ih u BIPI vidjela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI