Koje bočice i dudice su najbolje?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    20. Ožujak 2015. 21:33

I mene je malo strah stakla al dok je bebica mala je okej a vec kad je pocne vatat rukicama tad plasticna obavezno :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Dea23
    24. Ožujak 2015. 08:05

Kupila sam sad dve nove Nukove kad je bilo 30% u Kozmu. A stare bacila. Ofucaju se zbilja od prokuhavanja pa sam odlučila tak svaka 2 mjeseca kad su im ta sniženja kupit dve nove i bok! Po 35 kn su bile, tak nešto, možda i manje. Staklene me mameee baš su lijepe, ali svjesna sam svojih (ne)mogućnosti

Bori
    24. Ožujak 2015. 10:10

Jel ima netko tommee tippee dude? Ja imam bočicu i super je, maleni je jediuj nju prihvatio.Pije izdojeno iz boce i samo te i samo ako mu daje netko drugi. Sad me zanima za dude..Ne koristimo ih je, i načeloj a nisam bas za dude nešto.Al ga sad počinju mučiti zubici pa stalno nešto zvače.Sad je i sisu počeo koristiti u tu svrhu pa bih probala sa dudom..

beag
    25. Ožujak 2015. 08:38

I meni su najbolje Nuk dude, one neke ultra "moderne" anatomske, čudnovatih oblika ne zeli ..

Mila7
    25. Ožujak 2015. 10:10

Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog. 

Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka...

Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari 

Mila7
    25. Ožujak 2015. 11:26

Hvala ti Dalia na pomoci. Vidis ovo za termosicu je super ideja. Jel postoje neke posebne termosice za bebe prilagodjenje materijalom i velicinom ili da kupim neku klasicnu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.