I mene je malo strah stakla al dok je bebica mala je okej a vec kad je pocne vatat rukicama tad plasticna obavezno :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Kupila sam sad dve nove Nukove kad je bilo 30% u Kozmu. A stare bacila. Ofucaju se zbilja od prokuhavanja pa sam odlučila tak svaka 2 mjeseca kad su im ta sniženja kupit dve nove i bok! Po 35 kn su bile, tak nešto, možda i manje. Staklene me mameee baš su lijepe, ali svjesna sam svojih (ne)mogućnosti
Jel ima netko tommee tippee dude? Ja imam bočicu i super je, maleni je jediuj nju prihvatio.Pije izdojeno iz boce i samo te i samo ako mu daje netko drugi. Sad me zanima za dude..Ne koristimo ih je, i načeloj a nisam bas za dude nešto.Al ga sad počinju mučiti zubici pa stalno nešto zvače.Sad je i sisu počeo koristiti u tu svrhu pa bih probala sa dudom..
I meni su najbolje Nuk dude, one neke ultra "moderne" anatomske, čudnovatih oblika ne zeli ..
Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog.
Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka...
Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari
Hvala ti Dalia na pomoci. Vidis ovo za termosicu je super ideja. Jel postoje neke posebne termosice za bebe prilagodjenje materijalom i velicinom ili da kupim neku klasicnu?
Sortiraj odgovore
Najstariji