Koje bočice i dudice su najbolje?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

I mene je malo strah stakla al dok je bebica mala je okej a vec kad je pocne vatat rukicama tad plasticna obavezno :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• dalia03

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Dea

Mi koristimo Nuk i jako smo zadovoljni. Doduše, zaista se ova plastična bočica nekak "izliže". Kupila bi ja staklenu, al trapava sam, bojim se Da mi se to ne okrzne i da mi mala pojede to. Joj ma imam cijele scenarije s tim staklom

Haha dea,ajme ko i ja,danas sam ju uspjela razbiti...od početka sam imala dvije staklene,jedna za mlijeko a druga za sokove...i kak je ta svuda išla sa nama danas je dozivjela kraj,i sad imamo novu...haha plastičnu,pa neka padai ja od početka samo Nuk,i bočice i dudice

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Kupila sam sad dve nove Nukove kad je bilo 30% u Kozmu. A stare bacila. Ofucaju se zbilja od prokuhavanja pa sam odlučila tak svaka 2 mjeseca kad su im ta sniženja kupit dve nove i bok! Po 35 kn su bile, tak nešto, možda i manje. Staklene me mameee baš su lijepe, ali svjesna sam svojih (ne)mogućnosti

Bori

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Jel ima netko tommee tippee dude? Ja imam bočicu i super je, maleni je jediuj nju prihvatio.Pije izdojeno iz boce i samo te i samo ako mu daje netko drugi. Sad me zanima za dude..Ne koristimo ih je, i načeloj a nisam bas za dude nešto.Al ga sad počinju mučiti zubici pa stalno nešto zvače.Sad je i sisu počeo koristiti u tu svrhu pa bih probala sa dudom..

beag

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

I meni su najbolje Nuk dude, one neke ultra "moderne" anatomske, čudnovatih oblika ne zeli ..

Mila7

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog. Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka...Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari 

• dalia03

Prijavi adminu

Mila

Posto cekam prvu bebu i nemam nikakvog iskustva molim vas za savjet oko kupovine duda/bocica/sterilizatora i kojecega jos potrebnog. Naime necu moci dojiti pa se moram unaprijed pripremiti. Zanima me ne samo preporuka proizvodjaca vec tip proizvoda za novorodjence. Guglala sam ja i tek sada nista ne kuzim koliko mi toga treba, koje velicine, kakvog protoka…Ma svaki savjet je dobrodosao da ne bacam novce na bespotrebne stvari 

Ma to ti se sad tako čini da ti treba brdo toga....kako je to sve opisano,ja sam mislila ajme nista necu znati pripremiti za bebu.....od početka smo na bočici...znači kupila sam dvije staklene bocice,oznaka 0-6 mj.jedna za mlijeko,druga za tekucinu,beba koja nije dojena treba i tekucinu uz adaptirano mlijeko...znaci na sisacu bocice vec je napravljena rupica da mlijeko ima normalan protok...isto kupila 2 dudice oznake 0-6...ja sam kupila sve proizvodaca NUK,ne znam meni su odlicni,a jeftiniji od aventa i chicca....sto se tice sterilizatora bocica,to nisam kupovala,jednostavno 2 puta tjedno prokuhavam bocice,nakon toga operem vrucom vodom i super...kupila sam termosicu,pokazalo se kao fenomenalno rjesenje,ujutro prokuhas vode,malo prohladis,ulijes u termosicu,i imas spremnu toplu vodu za cijeli dan,navecer opet frisku vodu,jel kad ti beba gladna pocne plakat bolje ti je da imas spremnu bocicu za par min....i eto kod mene je to islo tako,bez hrpe nepotrebnih stvari,2 bocice,2 dudice,i jedna termosica...i tako vec 6.mj.

Mila7

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Hvala ti Dalia na pomoci. Vidis ovo za termosicu je super ideja. Jel postoje neke posebne termosice za bebe prilagodjenje materijalom i velicinom ili da kupim neku klasicnu?

• dalia03

Prijavi adminu

Mila

Hvala ti Dalia na pomoci. Vidis ovo za termosicu je super ideja. Jel postoje neke posebne termosice za bebe prilagodjenje materijalom i velicinom ili da kupim neku klasicnu?

ja sam kupila normalnu termosicu,mislim obicnu,koja se prodaje u svakom centru,uzela sam onu vecu,od litre,jel kako beba papa svaka 2-3 sata ta velicina mi je bila najbolja,evo i sada mi je super,kad negdje idemo uvijek imam tople vode,i da na poklon sam dobila babylove dozer za adaptirano mlijeko,to se isto super pokazalo,onako tri plasticne posudice jedna na drugoj,i kad negdje idemo napunim ih sa prahom da ne moram nositi cijelu kutiju bebimila,vidjela sam ga u dm,nekih 20-ak kn....ako te jos nesto zanima slobodno pitaj

krafnica

Broj poruka: 242

Prijavi adminu

Bori

Jel ima netko tommee tippee dude? Ja imam bočicu i super je, maleni je jediuj nju prihvatio.Pije izdojeno iz boce i samo te i samo ako mu daje netko drugi. Sad me zanima za dude..Ne koristimo ih je, i načeloj a nisam bas za dude nešto.Al ga sad počinju mučiti zubici pa stalno nešto zvače.Sad je i sisu počeo koristiti u tu svrhu pa bih probala sa dudom..

I moja hoce samo tt bocicu, i razmisljam jel da uzmem dudu ili ne, aventovu i nukovu nece nikako....ak probas javi jel prihvatio :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.