Mi koristimo sve Aventove natural bočice i meni su odlične. Iako dojim to što koristim i bočice od rođenja nikako nije poremetilo dojenje. Dudu neće nikako, probala sam Chicco i Avent... jedno vrijeme je cuclao prstić, sada ni to.
Sa prvim djetetom sve od Aventa i prezadovoljni smo. Isto ćemo i sad sa drugim. Bez obzira što je dojena beba,tražila je dudu počevši od napada grčeva i plača pa kasnije i sada samo pred spavanje.
Mi imamo Aventovu kljunasicu, na nju pije kad smo vani, doma na casu. Nikad nije htio piti na klasicnu dudu na bocici. Dudu koristimo, i zao mi je zbog toga. Imamo Chicco od kaucuka, te su mi najbolje. Ali planiram odvikavanje od iste pocet provoditi uskoro, s godinu dana.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mene također zanima da li je bolje kupiti staklene bočice ili plastične? Naravno, planiram dojiti kad rodim ali bočicu bih koristila za izdajanje (naravno, također me zanima i sa kojom izdajalicom) ako negdje moramo ići, pa da ne moram u javnosti (nemam ništa protiv dojenja u javnosti, ali ja se jednostavno ne osjećam spremnom za to )
Ja sam kupila staklene bočice i jednu plastičnu, ali nju ne koristim jer se tekućina jako sporo hladi. Kupila sam bočice prije nego što sam rodila da imam spremno ako zatreba. U početku sam dojila pa nisu bile potrebne, ali nije dugo trajalo pa smo prešli na bočice. A izdajalicu sam kupila Chicco u ljekarni, nekih 70 kn i bila mi je super. Kolegica mi je posudila Aventovu koju sam imala u bolnici, ali ništa s njom nisam mogla pa mi je muž kupio ovu Chicco.
I meni se nekako staklene bočice čine bolje i isto sam mislila kupit samo 2, za početak, jednu manju i jednu veću da imam za van (kad idemo negdje)..... A kako si grijala i gdje, koliko minuta se to radi?? I dali je dobro tek izdojeno mlijeko staviti u onu termos torbu, bez grijanja, znači onakvo kakvo je (prije nego idem negdje s bebom, za van)?
A Chiccovu izdajalicu nisam vidjela (tj.da budem iskrena, nisam ni gledala), ali amo 70kn???! Aventova je 400kn
Probala sam dude AVENT, NUK, MAM, i jos neke cijih se proizvodjaca ne sjecam a dobila sam ih na poklon...ali AVENT SU DALEKO NAJBOLJE... imaju najbolji oblik dude, nasa Laura i nije neki ljubitelj duda, ali Avent-ove voli, ove ostale ispljune odmah i u plac :O :D
I jos nesto jako bitno-od svih ostalih duda joj je na obrazima ostajao crveni trag! Naime bile su nekako cudno savijene pa bi joj pritiskale obrascice :/ I Aventove su odobrene od stomatologa..
Sortiraj odgovore
Najstariji