Koje bočice i dudice su najbolje?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    25. Rujan 2015. 21:06

Tako i moj cucla moju nadlakticu dok ga nosim. I sakica, kragnicu ako dohvati...reka bi civik gladno dite a on svakih uru ipo satare cicu

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• mirnica2
    29. Prosinac 2015. 09:25

Ja imam Breastflow bočicu koje se preporučaju kod uvođenja bočice pored dojenja budući da je duda dizajnirana tako da imitira radnju sisanja. Ovdje je članak koji je mene naveo da proučim tu vrstu bočice: http://www.journal.hr/najbolje-bocice-za-bebe-top-10/
    Ne znam da li je do bočice ali beba još nije zamijenila dojku sa bočicom, pa mogu reći da je bočica ispunila svoju svrhu. 
    Kupila sam set, pa ukoliko je netko zainteresiran imam 4 potpuno nekorištene bočice...

mirnica

megi16
    08. Siječanj 2016. 16:13

Mi imamo od dr.Browns i pre zadovoljni smo. Mali ju je odmah prihvatio i imao je slabije grceve nego sa obicnom od aventa.. :)

ivona1905
    02. Travanj 2016. 22:25

Bok svima!

Mi upravo muku mučimo s grčevima i nadutosti, pa me zanima imate li kakvu preporuku za mene, neke preparate, bočice i tome sl.? 
    Problem je što moj mali dosta halapljivo jede i očito se pritom dosta naguta zraka. :( 
    Sav se zgrči i više ne znamo kako mu pomoći :(
    molim vas za savjet.

Hvala!

• Audrey2016
    07. Travanj 2016. 09:39

Megi  jeste li uzeli plasticne ili staklene dr browns bocice? 
    ivona bocice o kojima pricamo su bas posebno napravljena da sprijece grcice i nadutost. Progooglaj....a imas ih uzeti u ljekarnama i on lube na vita shop

• Biba
    20. Srpanj 2017. 11:49

mirnica2

Ja imam Breastflow bočicu koje se preporučaju kod uvođenja bočice pored dojenja budući da je duda dizajnirana tako da imitira radnju sisanja. Ovdje je članak koji je mene naveo da proučim tu vrstu bočice:http://www.journal.hr/najbolje-bocice-za-bebe-top-10/
    Ne znam da li je do bočice ali beba još nije zamijenila dojku sa bočicom, pa mogu reći da je bočica ispunila svoju svrhu.
    Kupila sam set, pa ukoliko je netko zainteresiran imam 4 potpuno nekorištene bočice…

Jel jos uvijek imate ove bocice?

barbs
    07. Listopad 2017. 15:41

Mi imamo Aventove bočice i Babylove dude

• Elsa123
    20. Listopad 2017. 00:11

Dr.browns staklene preodlicne...avent se nije bas pokazao,bolje nuk od plasticnih.

• Aria
    05. Siječanj 2018. 01:15

Mi imamo tomee tippee bocice i super su nam, a dude nukove i jednu tommee tippee

sonjaos
    24. Siječanj 2019. 13:46

Mi koristimo Tommee Tippe bocice i odlicne su nam. Damica uopce ne pravi razliku izmedu sike i bocice, a i nemamo grceve (ne znam jel to do bocice ili samo imamo srece, al eto :D). Dudu za sada uspjesno izbjegavamo i nadam se da ce tako i ostati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.