Cure jel cuo tko za joie kolica,inace britanska marka,u magic baby ih prodaju,cini mi se cijena pristupacna,pa ako ima tko iskustva ili saznanja jer nema bas recenzija?
To su nova kolica na tržištu zato i nema recenzija, stvarno ne znam, mozda bolje da uzmeš nešto provjerenije, ako nikoga ne nađeš za recenziju
Cure jel cuo tko za joie kolica,inace britanska marka,u magic baby ih prodaju,cini mi se cijena pristupacna,pa ako ima tko iskustva ili saznanja jer nema bas recenzija?
To su nova kolica na tržištu zato i nema recenzija, stvarno ne znam, mozda bolje da uzmeš nešto provjerenije, ako nikoga ne nađeš za recenziju
Pa ne znam i za ove provjerenije svatko ima svoje iskustvo sta mu pase,sta ne.jel znas mozda sta treba gledat kod kotaca,cime trebaju bit punjeni,znam samo za neravne terene da preporucaju vece kotace?
Ja kad sam kupovala gledala sam za sta mi treba
Znaci zivis u kuci/zgradi, imas/ nemas lift to je vazno da znas koju ces tezinu kolica isto ako ces voziti kolica u autu jel ti mogu stati
Vozis li ih uvijek po ravnome po gradu ili po nekakvom sljunkastom terenu za takav teren su puno bolja veliki zadnji kotaci, znam da kotaci punjeni pjenom su laksi, ono sta sam ja jos gledala je kakvi su amortizeri na kolicima kako se ponasaju kada okrenem kola i desno, lijevo i naravno opcenito cim malo isprobas kolica po ducanu moze se zakljuciti jesu cvrsta i kvalitetna ili nisu
I svakako probati voziti jednom rukom
Stavite nesto u kolica, bar 5 kg 😉
Kolica ko kolica vise manje, ova marka, ona marka, netko nesto preferira. Ali sjedalicu preporučam ipak uzeti neku provjerenu marku.
Pošto ste se dotakle sjedalica, zanima me da li je baza za jaje dobra i za slijedeću sjedalicu za stariju djecu? Ili treba opet nova baza? Ili je stvar u proizvođaču?
Jajetu se moze puno bolje prilagoditi nagib bez jajeta. Mi ju imamo, isto smo ju kupili da nam olaksa zivot, samo kliknes i to je to, nema vezanja pojasevima. No, tek je poslije oko 5-6 mjeseca zivota malom postalo ugodno u njoj, dotada je negodovao pa smo zakljucili da mu smeta polozaj koji je strmiji od 45° u odnosu na tlo, kao sto se preporucuje. Mislili smo kupovati drugu skupinu sjedalica Cybex Sironu koja pase na bazu na kojoj smo dotada vozili Cybex Atom M i-size, a u kojoj se dijete do 4.god zivota moze voziti suprotno od smjera voznje. No s cca15-16mj je voznja postala urlanje i kaos pa smo ga ipak odlucili s 18mj staviti u Cybex Pallas Gold u smjer voznje. I ostade nam baza neiskoristena. Ak niste kupili, ni nemojte!
To sam cula vec kao da baza nekima nije dobra, vjerojatno ovisi i do baza i do auta kako legne. Mi stvarno nismo imalo tih problema
Ovo je mali s mjesec dana, kiddy sjedalica
Pozz ekipa, nova sam tu u grupi. Ja i moja bolja polovica ocekujemo prinovi. Termin je pocetkom 10 mj i sad smo lagano u potrazi za kolicima, autosjedalicom itd itd
Te nam je potrebna po oc u odabiru.... Dakle muz ima vec u svom autu ugraden isofix te smo mislili uzet maxi cosi 3 wayfix i pebble jaje. Dakle prvo pitanje Dal smo dobru as i jaje odabrali?
Cura je citajuci malo vidila da beba to jaje brzo preraste
A dr pitanje je Dal kolica moramo gledat po odabiru proizvodac djecje stolice ili tipa ine neke stolice sto imaju adapter?
Dakle mislili smo uzet mutsy evo 2u1 i kupit adapter za maxi cosi?
Jel to dobra opcija ili?
Pozz ekipa, nova sam tu u grupi. Ja i moja bolja polovica ocekujemo prinovi. Termin je pocetkom 10 mj i sad smo lagano u potrazi za kolicima, autosjedalicom itd itd
Te nam je potrebna po oc u odabiru…. Dakle muz ima vec u svom autu ugraden isofix te smo mislili uzet maxi cosi 3 wayfix i pebble jaje. Dakle prvo pitanje Dal smo dobru as i jaje odabrali?
Cura je citajuci malo vidila da beba to jaje brzo preraste
A dr pitanje je Dal kolica moramo gledat po odabiru proizvodac djecje stolice ili tipa ine neke stolice sto imaju adapter?
Dakle mislili smo uzet mutsy evo 2u1 i kupit adapter za maxi cosi?
Jel to dobra opcija ili?
Za maxi cosi 99% kolica ima adaptere, oko 200 kn budu. Pebble jaje je dobro, ima ga posvuda i cesto je na akcijama, tako da je to svakako dobar izbor. Meni osobno fali krovic kod njega, al dobro, stavis onu mrezicu na prozor od auta i problem rjesen. Istina, ide samo do 75 cm, sto vecina djece dosegne do 12 mj, od frendice mali ima vec s 9, a nema jos dosta kg za voziti se u smjeru voznje.... Ima jaja koja idu do 83/87 cm, sto je veeeelika razlika, beba u prosjeku raste 2 cm mjesecno, iza 12 mj i sporije, pa mozete to pogledati, ako niste planirali uzimati i drugu sjedalicu koja ide suprotno od smjera voznje
Ovo 3 way fix je baza? 3 way je da ide jaje, sjedalica i ona kosara, ako necete imati kosaru nema smisla, ima 2 way fix, pretpostavljam da je jeftinija...
Pozdrav,
Nije prvobitna tema, ali mozda mi netko pomogne.
Odabir sjedalice.
Beba se za sad vozi u jajetu (maxi cosi) i cini mi se da ce joj kroz skoro vrijeme biti tijesno te moramo kupiti sjedalicu.
Na sta da obratim pozornost prilikom kupovine? Bitno mi je da ima isofix, vec imamo jednu na isofix i zadovoljni smo , nju koristi drugo dijete.
Koje imate a da ste zadovoljni kvalitetom i cijenom?
Nasla sam jednu u Bubamari od Free on za 1099 zove se Alisa, dali ju netko ima?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji