Pošto ste se dotakle sjedalica, zanima me da li je baza za jaje dobra i za slijedeću sjedalicu za stariju djecu? Ili treba opet nova baza? Ili je stvar u proizvođaču?
Jajetu se moze puno bolje prilagoditi nagib bez jajeta. Mi ju imamo, isto smo ju kupili da nam olaksa zivot, samo kliknes i to je to, nema vezanja pojasevima. No, tek je poslije oko 5-6 mjeseca zivota malom postalo ugodno u njoj, dotada je negodovao pa smo zakljucili da mu smeta polozaj koji je strmiji od 45° u odnosu na tlo, kao sto se preporucuje. Mislili smo kupovati drugu skupinu sjedalica Cybex Sironu koja pase na bazu na kojoj smo dotada vozili Cybex Atom M i-size, a u kojoj se dijete do 4.god zivota moze voziti suprotno od smjera voznje. No s cca15-16mj je voznja postala urlanje i kaos pa smo ga ipak odlucili s 18mj staviti u Cybex Pallas Gold u smjer voznje. I ostade nam baza neiskoristena. Ak niste kupili, ni nemojte!
Pozz ekipa, nova sam tu u grupi. Ja i moja bolja polovica ocekujemo prinovi. Termin je pocetkom 10 mj i sad smo lagano u potrazi za kolicima, autosjedalicom itd itd
Te nam je potrebna po oc u odabiru.... Dakle muz ima vec u svom autu ugraden isofix te smo mislili uzet maxi cosi 3 wayfix i pebble jaje. Dakle prvo pitanje Dal smo dobru as i jaje odabrali?
Cura je citajuci malo vidila da beba to jaje brzo preraste
A dr pitanje je Dal kolica moramo gledat po odabiru proizvodac djecje stolice ili tipa ine neke stolice sto imaju adapter?Dakle mislili smo uzet mutsy evo 2u1 i kupit adapter za maxi cosi?Jel to dobra opcija ili?
Pozz ekipa, nova sam tu u grupi. Ja i moja bolja polovica ocekujemo prinovi. Termin je pocetkom 10 mj i sad smo lagano u potrazi za kolicima, autosjedalicom itd itd
Te nam je potrebna po oc u odabiru…. Dakle muz ima vec u svom autu ugraden isofix te smo mislili uzet maxi cosi 3 wayfix i pebble jaje. Dakle prvo pitanje Dal smo dobru as i jaje odabrali?
Cura je citajuci malo vidila da beba to jaje brzo preraste
A dr pitanje je Dal kolica moramo gledat po odabiru proizvodac djecje stolice ili tipa ine neke stolice sto imaju adapter?Dakle mislili smo uzet mutsy evo 2u1 i kupit adapter za maxi cosi?Jel to dobra opcija ili?
Za maxi cosi 99% kolica ima adaptere, oko 200 kn budu. Pebble jaje je dobro, ima ga posvuda i cesto je na akcijama, tako da je to svakako dobar izbor. Meni osobno fali krovic kod njega, al dobro, stavis onu mrezicu na prozor od auta i problem rjesen. Istina, ide samo do 75 cm, sto vecina djece dosegne do 12 mj, od frendice mali ima vec s 9, a nema jos dosta kg za voziti se u smjeru voznje.... Ima jaja koja idu do 83/87 cm, sto je veeeelika razlika, beba u prosjeku raste 2 cm mjesecno, iza 12 mj i sporije, pa mozete to pogledati, ako niste planirali uzimati i drugu sjedalicu koja ide suprotno od smjera voznje
Ovo 3 way fix je baza? 3 way je da ide jaje, sjedalica i ona kosara, ako necete imati kosaru nema smisla, ima 2 way fix, pretpostavljam da je jeftinija...
Pozdrav,
Nije prvobitna tema, ali mozda mi netko pomogne.
Odabir sjedalice.
Beba se za sad vozi u jajetu (maxi cosi) i cini mi se da ce joj kroz skoro vrijeme biti tijesno te moramo kupiti sjedalicu.
Na sta da obratim pozornost prilikom kupovine? Bitno mi je da ima isofix, vec imamo jednu na isofix i zadovoljni smo , nju koristi drugo dijete.
Koje imate a da ste zadovoljni kvalitetom i cijenom?
Nasla sam jednu u Bubamari od Free on za 1099 zove se Alisa, dali ju netko ima?
Mi smo u De i uzeli smo Kiddy kolica. Neckala sam se izmedju ABC i Kiddy i prevagnula su Kiddy jer su manja,prakticnija i laganija. Sad sam tek isla usporedit cijene i nevjerojatno mi je da smo tako dobro prosli. Za 400e,cca 3000kn . A u Hrv vidim da su po 69000kn 😱 sa prvim djetetom sam se zeznula opasno. Gledala sam samo ljepotu kolica i zaljepila se za Camova predivna plava sa cirkonima. Na kraju je samo kosara imala desetak kila,a cjela kolica pa 20tak. Uzas. U gepek stala nisu osim ako nije kombi u pitanju.A da ne kazem da su kotaci bili ocajni i da sam ih svakih par dana morala spricat sa wD jer su skripili i zahrdjali. Cijena 7000kn. Nikad vise se nebi tako zaletila. Sad sam samoj sebi rekla preko 400e nema sanse , a i cini mi se da opcenito su ovdje jeftinija kolica nego u hr. I ta ABC sto sam gledala su bila u kompletu sa torbom i svime oko 450e.Samo su i ta bila malo glomazniji model kao sto sam imala pa sam odustala
Pozdrav,Evo nama je termin krajem 10 mjeseca i vec nekoliko tjedana gledamo kolica. Za oko su nam zapala od Maclarena Daytripper s obzirom da imamo jako mali stan. Isli smo ih gledati uzivo u Magicbaby i stvarno se lagano voze. S obzirom da je jos bilo rano nismo ih uzeli. Medutim, sad sam vidjela na austrijskoj stranici Babywalz ta kolica snizena i trenutno iznose 330 EUR sto je stvarno jako jeftino. Mi razmisljamo da ih kupimo al me buni sto u Magicbaby pise da su kolica do 25kg a tamo do 15kg. Pretpostavljam da nema dva modela Daytripper ili znate nesto vise?
Pozdrav,Evo nama je termin krajem 10 mjeseca i vec nekoliko tjedana gledamo kolica. Za oko su nam zapala od Maclarena Daytripper s obzirom da imamo jako mali stan. Isli smo ih gledati uzivo u Magicbaby i stvarno se lagano voze. S obzirom da je jos bilo rano nismo ih uzeli. Medutim, sad sam vidjela na austrijskoj stranici Babywalz ta kolica snizena i trenutno iznose 330 EUR sto je stvarno jako jeftino. Mi razmisljamo da ih kupimo al me buni sto u Magicbaby pise da su kolica do 25kg a tamo do 15kg. Pretpostavljam da nema dva modela Daytripper ili znate nesto vise?
Mislim da ti to do koliko kg ide ovisi o godini kad je proizvedeno, vjerojatno su ova snizena malo starija serija. Koliko sam cula bas na taj model je bilo dosta reklamacija, probaj proguglati malo
Ima i od drugih marki manjih kolica, tipa cybex mios
Quinny ima neke modele gdje u beba moze i u sportsko sjedalo
Pozdrav,
Nije prvobitna tema, ali mozda mi netko pomogne.
Odabir sjedalice.
Beba se za sad vozi u jajetu (maxi cosi) i cini mi se da ce joj kroz skoro vrijeme biti tijesno te moramo kupiti sjedalicu.
Na sta da obratim pozornost prilikom kupovine? Bitno mi je da ima isofix, vec imamo jednu na isofix i zadovoljni smo , nju koristi drugo dijete.
Koje imate a da ste zadovoljni kvalitetom i cijenom?
Nasla sam jednu u Bubamari od Free on za 1099 zove se Alisa, dali ju netko ima?
Mi imamo cybex pallas gold s fix i zakon je. Ide u 3 polozaja od sjedenja do lagano nagnutog za spavanje. Ja bih osobno uvijek uzela malo jace brandove i as koje imaju vrhunske ocjene. Pogledajte si adac testiranja
Sortiraj odgovore
Najstariji