Mi smo u De i uzeli smo Kiddy kolica. Neckala sam se izmedju ABC i Kiddy i prevagnula su Kiddy jer su manja,prakticnija i laganija. Sad sam tek isla usporedit cijene i nevjerojatno mi je da smo tako dobro prosli. Za 400e,cca 3000kn . A u Hrv vidim da su po 69000kn 😱 sa prvim djetetom sam se zeznula opasno. Gledala sam samo ljepotu kolica i zaljepila se za Camova predivna plava sa cirkonima. Na kraju je samo kosara imala desetak kila,a cjela kolica pa 20tak. Uzas. U gepek stala nisu osim ako nije kombi u pitanju.A da ne kazem da su kotaci bili ocajni i da sam ih svakih par dana morala spricat sa wD jer su skripili i zahrdjali. Cijena 7000kn. Nikad vise se nebi tako zaletila. Sad sam samoj sebi rekla preko 400e nema sanse , a i cini mi se da opcenito su ovdje jeftinija kolica nego u hr. I ta ABC sto sam gledala su bila u kompletu sa torbom i svime oko 450e.Samo su i ta bila malo glomazniji model kao sto sam imala pa sam odustala
Mi imamo joolz geo i vrijede svakog centa. Bila su 1100€ u outletu sa zimskom vrecom, torbom, kisobranom, zastitom za kisu i komarce. Sad smo dokupili donju babywanne umjesto einkaufskorb za 300€ i vozit cu oboje klinaca u njima. Razlika 20mj izmedju bebaca. Gledali smo Abc concord i jos jedna, nasprem Joolza puno losija
Ja sam napokon našla trgovinu samo sa dječjim kolicima, mislim da se može i online naručiti, ali nema smisla ako se ne proba uživo i presretna sam jer je trgovina u Varaždinu što mi neće biti daleko kad se preselim. Isto tako vidjela sam par njih koja mi se sviđaju, ali moram sve to vidjeti još uživo
Samo se još dvoumim da li uzeti bazu ili ne za jaje...to ću odlučiti kroz koji mj kad ću morati hehe
Ja sam napokon našla trgovinu samo sa dječjim kolicima, mislim da se može i online naručiti, ali nema smisla ako se ne proba uživo i presretna sam jer je trgovina u Varaždinu što mi neće biti daleko kad se preselim. Isto tako vidjela sam par njih koja mi se sviđaju, ali moram sve to vidjeti još uživo
Samo se još dvoumim da li uzeti bazu ili ne za jaje…to ću odlučiti kroz koji mj kad ću morati hehe
Ooo kolica su mi 🤦♀️, sto vise citam i trazim mane il dobre stvari, manje znam.
Jedino sto znam da cu uzeti 3u1, jel ide zima i kosara za setnje ce nam posluziti, znam da je moja Sis je bas dobro iskoristila.
url=https://lilypie.com]
Samo se još dvoumim da li uzeti bazu ili ne za jaje…to ću odlučiti kroz koji mj kad ću morati heheOoo kolica su mi 🤦♀️, sto vise citam i trazim mane il dobre stvari, manje znam.
Jedino sto znam da cu uzeti 3u1, jel ide zima i kosara za setnje ce nam posluziti, znam da je moja Sis je bas dobro iskoristila.
Ja isto nekako sve više naginjem za 3u1, ali opet me muči to jaje koje je kvalitetnije ako se uzme posebno...ali istina, čim više gledam to sam sve manje sigurna
Samo se još dvoumim da li uzeti bazu ili ne za jaje…to ću odlučiti kroz koji mj kad ću morati heheOoo kolica su mi 🤦♀️, sto vise citam i trazim mane il dobre stvari, manje znam.
Jedino sto znam da cu uzeti 3u1, jel ide zima i kosara za setnje ce nam posluziti, znam da je moja Sis je bas dobro iskoristila.Ja isto nekako sve više naginjem za 3u1, ali opet me muči to jaje koje je kvalitetnije ako se uzme posebno…ali istina, čim više gledam to sam sve manje sigurna
Na istome smo🤦♀️😂
Kod moje frendice mala bila u jajetu do 7 mj. I odmah su isli kupovati iducu sjedalicu ona koja ide do 3 god. Jel je prerasla jaje duzinom.
Nas dvoje smo visoki, mislim da pisulinac nema ne koga biti mali. Pa onda ako uzmme 2u1, onda traziti drugo "jaje" , koje i dalje odg. Naravno tim kolicima. Hahah
Cini mi se prije bih stan kupila
😂
Za jaje vam svakako treba adapter za kolica
I jedan adapter pokriva vise sjedalica, tipa maxi cosi i kiddy imaju isti adapter
Jaja imate do 75 cm (npr maxi cosi pebble), do 83 cm (npr kiddy) i do 87 (npr cybex). Uglavnom su do 13 kg, a neka (obicno manje poznate marke) cak samo do 9.
Bebe se obicno rode s 50ak cm i rastu u prosjeku 2 cm mjesecno, tako da 8-12 cm vise jaaako puno znaci
Vec sam pisala, mi imamo kiddy, ide do 83 cm, mali ce mi uspjeti biti u njemu negdje do godinu i pol. Iza planiram uzeti sjedalicu koja je grupe 1/2/3 (9-36 kg).
Znaci ukupno ce imati samo dvije sjedalice, po meni znatno isplativije nego uzeti malo jaje, pa onda se opet mora sjedalica koja ide u suprotnom smjeru (obicno do 4 god) i onda jos barem jedna za kasnije...
I jedan adapter pokriva vise sjedalica, tipa maxi cosi i kiddy imaju isti adapter
Jaja imate do 75 cm (npr maxi cosi pebble), do 83 cm (npr kiddy) i do 87 (npr cybex). Uglavnom su do 13 kg, a neka (obicno manje poznate marke) cak samo do 9.
Bebe se obicno rode s 50ak cm i rastu u prosjeku 2 cm mjesecno, tako da 8-12 cm vise jaaako puno znaci
Vec sam pisala, mi imamo kiddy, ide do 83 cm, mali ce mi uspjeti biti u njemu negdje do godinu i pol. Iza planiram uzeti sjedalicu koja je grupe 1/2/3 (9-36 kg).
Znaci ukupno ce imati samo dvije sjedalice, po meni znatno isplativije nego uzeti malo jaje, pa onda se opet mora sjedalica koja ide u suprotnom smjeru (obicno do 4 god) i onda jos barem jedna za kasnije…
Joj dosadna sam al sta cu.. Jel onda npr.pametnije uzeti neki model 2u1 i jaje npr. To do 87, primam sve sugestije, prvo nam je dijete, pa sam sva zbunjena, i sta 100 strana 100 razlicitih info. Al volim sve da znam.
Znaci ukupno ce imati samo dvije sjedalice, po meni znatno isplativije nego uzeti malo jaje, pa onda se opet mora sjedalica koja ide u suprotnom smjeru (obicno do 4 god) i onda jos barem jedna za kasnije…Joj dosadna sam al sta cu.. Jel onda npr.pametnije uzeti neki model 2u1 i jaje npr. To do 87, primam sve sugestije, prvo nam je dijete, pa sam sva zbunjena, i sta 100 strana 100 razlicitih info. Al volim sve da znam.
I nama je prvo i kao što kažeš, dobijamo info sa svih strana, al na kraju ipak moramo odlučiti sami
Znaci ukupno ce imati samo dvije sjedalice, po meni znatno isplativije nego uzeti malo jaje, pa onda se opet mora sjedalica koja ide u suprotnom smjeru (obicno do 4 god) i onda jos barem jedna za kasnije…Joj dosadna sam al sta cu.. Jel onda npr.pametnije uzeti neki model 2u1 i jaje npr. To do 87, primam sve sugestije, prvo nam je dijete, pa sam sva zbunjena, i sta 100 strana 100 razlicitih info. Al volim sve da znam.
Po meni ovisi koja kolica uzimas.... uglavnom daju jaje svoje marke, ali neki recimo daju i maxi cosi. Pa si onda usporedis sta ti je isplativije, tj jel ustedis sta na tom jajetu ako uzmes u kompletu ili ne....
Ja sam si gledala ovu stranicu (je na njemackom, ali skuzi se, a mozes i staviti da ti se prevede)
https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx
Pise i kako su prosle na testovima i do koliko idu
I recimo evo za moja kolica ima ova stranica
https://www.abc-design.de/en/accessories/adapter/
gdje se izabere koja kolica i koja sjedalica i onda izbaci koji adapter kupiti, svi su oko 200 kn. Znaci sto se tice adaptera isti vrag koja sjedalica, oni daju svoju Hazle (ako se kupuju 3u1) i za nju svedno treba kupiti adapter da se stavi na kolica. I sve marke imaju tako nesto, nitko nije ograničen da na njihova kolica ide samo jedna marka sjedalica.
Ja sam recimo kupila kolica gdje se dobije samo ono dolje i sportsko sjedalo, a posebno sam kupila kosaru. Iste marke, iste boje, ali eto, tako se tamo prodavalo. Pa kad gledate po internetu pogledajte si sve kategorije.... sad gledam maxi cosi kolica, isto se dobije samo sportsko sjedalo, ali ima za kupiti kosara i pise da ide na sva njihova kolica.
Sortiraj odgovore
Najstariji