Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    15. Srpanj 2019. 14:20

Pozdrav, ima li netko kolica Free on Diamond?
    U Bubamari su na akciji i cine mi se ok radi male tezine i prostora koji zauzima, ali kakva su se pokazala za voznju, udobnost?
    Ili neka druga kisobran kolica ako imate za preporuciti?

• kety.022
    25. Srpanj 2019. 13:29

Pozdrav svima!Zanima me ima li tko iskustva ili je vidio uzivo anex cross kolica. Svidaju mi se ovako preko weba premda smo vec kakti odabrali peg perrego ypsi,ali dok nisu kupljena jos stignem istrazivati.Peg perrego mi je zicer,ali ova mi se isto poprilicno sviđaju.Prvenstveno me zanima visina (da nisu kao babyzen yoyo koja su po mom misljenju preniska) i kvaliteta te ti kotacici koji se pumpaju,koliko to komplicira stvari.

Frajla
    25. Srpanj 2019. 14:04

kety.022

Pozdrav svima!Zanima me ima li tko iskustva ili je vidio uzivo anex cross kolica. Svidaju mi se ovako preko weba premda smo vec kakti odabrali peg perrego ypsi,ali dok nisu kupljena jos stignem istrazivati.Peg perrego mi je zicer,ali ova mi se isto poprilicno sviđaju.Prvenstveno me zanima visina (da nisu kao babyzen yoyo koja su po mom misljenju preniska) i kvaliteta te ti kotacici koji se pumpaju,koliko to komplicira stvari.

Poljska kolica se uopce ne mogu usporedivati s peg perregom (i mnogim drugim markama)

Lunica
    25. Srpanj 2019. 23:43

Meni su maclaren def najdraza

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

luce35
    26. Srpanj 2019. 07:34

Mi imamo peg perego 3u1 od prvog djeteta, nema kud s njima nismo vozili, najmanje po asfaltu i ravnim povrsinama, cvrsta, ne skripe, i izgledaju kao nova. Jesu kostala al vrijede svake lipe. Da opet kupujem peg perego bi bio moj izbor 😉

• tinci90
    03. Rujan 2019. 10:01

Mame koje imate kolica Maclaren Daytripper, zanima me kako ste zadovoljne s njima. Nama su favorit, sviđaju nam se jako, ali smo se raspitivali za zamjenske kotače (za svaki slučaj) i svi su me uputili direktno da se javim Maclarenu. :/

Tinčica3
    12. Rujan 2019. 22:42

Ima li tko Foppapedretti Iwood kolica? Kako ste zadovoljni? 

DeeSB
    18. Rujan 2019. 21:31

Pozdrav...ima li koja iskustva sa Joie Mytrax kolicima 3 u 1? Nije ima losa cijena ali me muci sto se sportski dio ne moze okrenuti prema mami nego samo u smjeru voznje...nisam sigurna dal bi to bio prevelik problem s obzirom da bi za pocetak koristila kosaru za novorodjence i as pa tek poslje taj sportski dio. Ali djeluje jako zgodno za sklopiti i rasklopiti...pa evo ako ima netko iskustva s njima... 🤔

L 💛

Lunica
    18. Rujan 2019. 21:37

Ona koja stanu u gepek😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• londonsky
    03. Listopad 2019. 19:39

Bok svima,

Ja sam nasla Maxi Cosi Zelia i Maclaren daytripper. Kod jedinih i drugih me muči to što kad izvadiš košaru i staviš ju na neku površinu stranice opadnu to jest sredina se podigne i beba zapravo ne moze ležat u njima osim ako nisu zakačena. Ima ko iskustva s njima?A opet nikako ne zelim 3u1 jer ne znam di bi mi košara stala u auto kad je beba mala, uz auosjedalicu, mene. A imam manji auto. 
    Bas me muče ta kolica, evo pet mjeseci trudna pretražijem kolica cca mjesec dana i ono na rubu sam napravit znanstveni rad na tu temu. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani