Mamee, bas sam ovih dana u potrazi za kolicima. Gledala sam Kunert Libero Premium kolica i sviđaju mi se, kakva vi iskustva imate sa Kunertom (one koje ih imaju)?
Nemam iskustva s narudžbama preko interneta za tako velike stvari pa me malo strah.🙈
Gle, pametnije ti je najprije vidjeti kolica uživo jer preko neta vidiš samo sliku, a tek kad isprobaš uživo koliko su ti praktična za vozit, sklopit, nosit, onda naručiš ista takva
Je, slažem se s vama. Ali ovdje u Puli imamo dvije trgovine sa Baby opremom i to što je izloženo je katastofa🤷♀️ ili baš previše skupo..
Ali bolje dat malo i više pa da sam zadovoljna.
Ah da Pula....ja sam isto tu Ali selim se uskoro kod svojih u Čakovec pa ću tamo uzet kolica, ima više izbora u Varaždinu. A gle, jedino otić do Kopra ili Rijeke...
Pozz cure! Ja sam tek u startu trudnoće al evo danas smo mm i ja uletjeli u baby centar i ugledali predivna peg perego ypsi kolica! Isprobali smo ih u svim stanjima i probali sve njihove mogučnosti i ostali smo oduševljeni ali voljela bi čuti ako je netko imao ili ima ova kolica? Opčenito peg perego ako netko ima, kako ste zadovoljni?
Davno je bilo kad sam kupovala prva kolica koja je koristila i druga beba tako da sam sada kao skroz friška u ovome.
Pozdrav svima!Zanima me ima li tko iskustva ili je vidio uzivo anex cross kolica. Svidaju mi se ovako preko weba premda smo vec kakti odabrali peg perrego ypsi,ali dok nisu kupljena jos stignem istrazivati.Peg perrego mi je zicer,ali ova mi se isto poprilicno sviđaju.Prvenstveno me zanima visina (da nisu kao babyzen yoyo koja su po mom misljenju preniska) i kvaliteta te ti kotacici koji se pumpaju,koliko to komplicira stvari.
Pozdrav svima!Zanima me ima li tko iskustva ili je vidio uzivo anex cross kolica. Svidaju mi se ovako preko weba premda smo vec kakti odabrali peg perrego ypsi,ali dok nisu kupljena jos stignem istrazivati.Peg perrego mi je zicer,ali ova mi se isto poprilicno sviđaju.Prvenstveno me zanima visina (da nisu kao babyzen yoyo koja su po mom misljenju preniska) i kvaliteta te ti kotacici koji se pumpaju,koliko to komplicira stvari.
Poljska kolica se uopce ne mogu usporedivati s peg perregom (i mnogim drugim markama)
Sortiraj odgovore
Najstariji