Pozdrav,
nova sam tu pa se odmah ispricavam vjv na 10001 put postavljenom istom pitanju. 🙈 beba ima 6 mj. jos je u kosari ali smo u potrazi za laksim i manjim kolicima.
Molim Vas preporuke za kisobran kolica ili ne kisobran kolica da su lagana, malih dimenzija kad se sklope, a da mogu s njima po makadamu i da se ne brinem hoce li se izvrnut kolica s bebom, polomit kotaci itd.
Hej..ima koja iskustvo sa Chipolino kolicima?
Mi smo prvotno uzeli chippolino fupa/feda/taknest. Kao 3u1, a u biti su kosara i sportski dio jedno + jaje. Dosta mi se to činilo neprakticno jer ne mozes kosaru ostavit npr na pod/stol, sta mi sad puuuno znaci. Sama rama/osnova je bila nekako kao razlohana, kad stavis gore tu kosaru nekak se sve ljuljalo cudno, kao da ce poceti skrioati svakog trenutka.
Na kraju smo vratili ta i uzeli peg perego futura i prezadovoljni smo. Jaje je primo viagio sl, kosara i sportski odvojrn. Kosaru jaaako puno koristimo i za šetnje i za spavanje popodne.. Kad ih vozim nemam osjecaj da ce se raspasti.
Hej..ima koja iskustvo sa Chipolino kolicima?Mi smo prvotno uzeli chippolino fupa/feda/taknest. Kao 3u1, a u biti su kosara i sportski dio jedno + jaje. Dosta mi se to činilo neprakticno jer ne mozes kosaru ostavit npr na pod/stol, sta mi sad puuuno znaci. Sama rama/osnova je bila nekako kao razlohana, kad stavis gore tu kosaru nekak se sve ljuljalo cudno, kao da ce poceti skrioati svakog trenutka.
Na kraju smo vratili ta i uzeli peg perego futura i prezadovoljni smo. Jaje je primo viagio sl, kosara i sportski odvojrn. Kosaru jaaako puno koristimo i za šetnje i za spavanje popodne.. Kad ih vozim nemam osjecaj da ce se raspasti.
Ja sam planirala Chipolino Milo
Ima li netko iskustva s Be Cool 3u1 kolicima? Na kakvom im je glasu autosjedalica? Mogu li se pogledati igdje osim u All4Kids, da ne treba baš za to potegnuti do Zagreba?Inače su mi Jane favorit, ali ova su ipak cijenom pristupačnija. 😊
Možeš ih pronaći u Baby Centru.
Mi imamo Be Cool Slide 2u1. I nismo zadovoljni. Kolica su dosta velika, teška i "teška" za korištenje. Kolica imaju ocajne amortizere ili ih ni nemaju, zapinju na svaku rupu na cesti, rinzoli su ocaj za preci itd. Sjedalica mi isto nije neka sreca, nema umetak za novorođenče.
Jane su nekoliko klasa iznad, ali idi i isprobaj kolica pa odluči.
Ima li netko iskustva s Be Cool 3u1 kolicima? Na kakvom im je glasu autosjedalica? Mogu li se pogledati igdje osim u All4Kids, da ne treba baš za to potegnuti do Zagreba?Inače su mi Jane favorit, ali ova su ipak cijenom pristupačnija. 😊Možeš ih pronaći u Baby Centru.
Mi imamo Be Cool Slide 2u1. I nismo zadovoljni. Kolica su dosta velika, teška i "teška" za korištenje. Kolica imaju ocajne amortizere ili ih ni nemaju, zapinju na svaku rupu na cesti, rinzoli su ocaj za preci itd. Sjedalica mi isto nije neka sreca, nema umetak za novorođenče.
Jane su nekoliko klasa iznad, ali idi i isprobaj kolica pa odluči.
Puno ti hvala na informacijama. 🥰 Nisam nigdje naišla na neke recenzije ili bar malo iscrpnije komentare, a ne bih ih kupovala na slijepo, stoga si mi baš pomogla u odluci😊
Sortiraj odgovore
Najstariji