Btw, ono cim sam odusevljena su Concord kolica. Mi smo sad za Hrvatsku kupili Concord Neo Mobility Set. U DE su na pojedinim stranicama na velikim akcija. Ne znam jel ih ima u Sloveniji, mislim da u HR nema. Jako je lagana sto ce vam kasnije biti itekako vazno. Ujedno su i lijepa, funkcionalna i napravljena jako cvrsto s amortizerima na kotacima. Inace ovdje u DE imamo Joolz, ona su mi br.1 od svih koje smo vidjeli, ali su dosta teska (kad ih se nosi po stubama ili se stalno stavljaju u auto).
curee, ima li netko iskustva sa BeCool kolicima? nigdje ne mogu pronaći neke recenzije, jako su lagana, konstrukcija 6,6 kg samo.
https://www.babycenter.hr/be-cool-kolica-3u1-top-modular-set-slide-3-butterfly-831s643-608302.html?gclid=CjwKCAjwr-PYBRB8EiwALtjbz7u96RIrNu3GKyb2LKwk7iqhEU4P3hp_DL2OaPqKS0x2Vr-PN51UvRoCqiYQAvD_BwE bebica nam stiže za 2,5 mj, ja se dvoumim između BeCool i Joie.
Pomagajte.Također Joie Chrome ili Joie Litetrax 4? :)
Ja bih baš ova khaki litretrax šta imaju nekako mi je neutralna lijepa boja, iako je nama zasad dečko, možda se s vremenom promjeni, al sam ih definitivno mislila spremit za još bebica ako bude. Sretno s bebicom brzo je ona tu i čujemo se
obecala dati komentar. Jako zadovoljna kolicima, jednoatavna, lagana, lako upravljiva, odlicno idu po neasfaltiranim cestama. Jedini ali je u kosari. Mozda je malo uska i malo visi imam dojam. Kao da je glava u odnosu na noge malo nize...
Curee kakvo mišljenje imate o Bebetto vulcano kolicima? Zaoela su nam za oko nije nam jako bitna težina kolica jer nemamo stepenica ali su veklika i nama treba za po neasvaltiranom putu zanima me dali ih koja ima i koliko je zadovoljna s njima?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
nemam ih ja, ali ih ima frendica. kaže da su praktična, čvrsta i pouzdana. jako su joj lijepa i kvalitetna. ističe težinu kolica kao minus. ali joj ne smeta jer živi u zgradi s liftom. i kaže da su općenito nekako glomazna. no, njoj prevladavaju pozitivne karakteristike i preporuča ih.naručila je s poljske stranule mulan.pl. kaže da su puno jeftinija nego u Zg, a da su joj brzo stigla i da je stranica pouzdana. pa eto, ako pomaže kaj info iz druge ruke.
nemam ih ja, ali ih ima frendica. kaže da su praktična, čvrsta i pouzdana. jako su joj lijepa i kvalitetna. ističe težinu kolica kao minus. ali joj ne smeta jer živi u zgradi s liftom. i kaže da su općenito nekako glomazna. no, njoj prevladavaju pozitivne karakteristike i preporuča ih.naručila je s poljske stranule mulan.pl. kaže da su puno jeftinija nego u Zg, a da su joj brzo stigla i da je stranica pouzdana. pa eto, ako pomaže kaj info iz druge ruke.
Super puno pomaže jer i ja gledam za naručit s interneta ali nisam bila sigurna s koje stranice bila je ta mulan.pl i ima dino.sklep.plpa sam se dvojila ali sada vise ne hvala punoo 😊😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav,,, ima l itko od vas možda nova Maclaren kolica Daytripper - Black Herringbone...došla su nedavno u magic baby i išla sam ih jučer vidjeti, al isu već prodana....čekaju se neka 3 tjedna...ako netko zna mal oviše o njima da podjeli iskustva...živim u zgradi,prvi kat bez lifta....u prizemlju nema šanse da ih držim..već su jednom popalil isve bicikle...a pošto muž ima takav posao da ću sa bebom od 7 dana u tjednu 4 biti sama, treba mi nešto lagano,praktično..malo... hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji