Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Marijana12345

Broj poruka: 948

Prijavi adminu

Btw, ono cim sam odusevljena su Concord kolica. Mi smo sad za Hrvatsku kupili Concord Neo Mobility Set. U DE su na pojedinim stranicama na velikim akcija. Ne znam jel ih ima u Sloveniji, mislim da u HR nema. Jako je lagana sto ce vam kasnije biti itekako vazno. Ujedno su i lijepa, funkcionalna i napravljena jako cvrsto s amortizerima na kotacima. Inace ovdje u DE imamo Joolz, ona su mi br.1 od svih koje smo vidjeli, ali su dosta teska (kad ih se nosi po stubama ili se stalno stavljaju u auto). 

Marijana12345

Broj poruka: 948

Prijavi adminu

Mi smo uzeli ovakva

wanttobemom

Broj poruka: 352

Prijavi adminu

curee, ima li netko iskustva sa BeCool kolicima? nigdje ne mogu pronaći neke recenzije, jako su lagana, konstrukcija 6,6 kg samo.
    https://www.babycenter.hr/be-cool-kolica-3u1-top-modular-set-slide-3-butterfly-831s643-608302.html?gclid=CjwKCAjwr-PYBRB8EiwALtjbz7u96RIrNu3GKyb2LKwk7iqhEU4P3hp_DL2OaPqKS0x2Vr-PN51UvRoCqiYQAvD_BwE bebica nam stiže za 2,5 mj, ja se dvoumim između BeCool i Joie.
    Pomagajte.Također Joie Chrome ili Joie Litetrax 4? :)

rina1410

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Pozz... Takoder me zanima ima li tko iskustva s Be Cool kolicima? Malo se dvoumim posto su dosta lagana kakva je kvaliteta i izdrzljivost? Svidaju mi se jer nisu glomazna, a opet hm.. Hvalaaa:D

• Student24

Broj poruka: 578

Prijavi adminu

ami25

Ja bih baš ova khaki litretrax šta imaju nekako mi je neutralna lijepa boja, iako je nama zasad dečko, možda se s vremenom promjeni, al sam ih definitivno mislila spremit za još bebica ako bude. Sretno s bebicom brzo je ona tu i čujemo se

obecala dati komentar. Jako zadovoljna kolicima, jednoatavna, lagana, lako upravljiva, odlicno idu po neasfaltiranim cestama. Jedini ali je u kosari. Mozda je malo uska i malo visi imam dojam. Kao da je glava u odnosu na noge malo nize... 

Nas_bebac

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

Curee kakvo mišljenje imate o Bebetto vulcano kolicima? Zaoela su nam za oko nije nam jako bitna težina kolica jer nemamo stepenica ali su veklika i nama treba za po neasvaltiranom putu zanima me dali ih koja ima i koliko je zadovoljna s njima?

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

barbiemama

Broj poruka: 1577

Prijavi adminu

nemam ih ja, ali ih ima frendica. kaže da su praktična, čvrsta i pouzdana. jako su joj lijepa i kvalitetna. ističe težinu kolica kao minus. ali joj ne smeta jer živi u zgradi s liftom. i kaže da su općenito nekako glomazna. no, njoj prevladavaju pozitivne karakteristike i preporuča ih.naručila je s poljske stranule mulan.pl. kaže da su puno jeftinija nego u Zg, a da su joj brzo stigla i da je stranica pouzdana. pa eto, ako pomaže kaj info iz druge ruke.

Nas_bebac

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

barbiemama

nemam ih ja, ali ih ima frendica. kaže da su praktična, čvrsta i pouzdana. jako su joj lijepa i kvalitetna. ističe težinu kolica kao minus. ali joj ne smeta jer živi u zgradi s liftom. i kaže da su općenito nekako glomazna. no, njoj prevladavaju pozitivne karakteristike i preporuča ih.naručila je s poljske stranule mulan.pl. kaže da su puno jeftinija nego u Zg, a da su joj brzo stigla i da je stranica pouzdana. pa eto, ako pomaže kaj info iz druge ruke.

Super puno pomaže jer i ja gledam za naručit s interneta ali nisam bila sigurna s koje stranice bila je ta mulan.pl i ima dino.sklep.plpa sam se dvojila ali sada vise ne hvala punoo 😊😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Arizona

Broj poruka: 307

Prijavi adminu

Bok :) 
    1.put ovdje.. nisam citala sve ove komentare prije pa ne znam da li se vec spominjalo..ali da li koja ima kakva iskustva sa kolicima 3u1 Baby Boom Mirage Reverso? Koliko vidim nema ih kod nas..trgovina je u Sloveniji... 🤔

url=https://lilypie.com]

• Sparco1

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Pozdrav,,, ima l itko od vas možda nova Maclaren kolica Daytripper - Black Herringbone...došla su nedavno u magic baby i išla sam ih jučer vidjeti, al isu već prodana....čekaju  se neka 3 tjedna...ako netko zna mal oviše o njima da podjeli iskustva...živim u zgradi,prvi kat bez lifta....u prizemlju nema šanse da ih držim..već su jednom popalil isve bicikle...a pošto muž ima takav posao da ću sa bebom od 7 dana u tjednu 4 biti sama, treba mi nešto lagano,praktično..malo... hvala

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.