Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikaaa

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

malimaj

Drage ženice. Da li ima koja od vas iskustva kolicima tvrtke Adamex ili tvrtke Wiejar? Oba modela bi bila 3u1.

Mi smo kupili Wiejar modo next 3 u 1 i prezadovoljna sam.. kad su stigla smo ih slozili da vidimo kako to sve skupa izgleda. Nisu puno teska i jako su prakticna za sklopit. Imaju velike kotace i dobre amortizere tako da su prilagodena i za neravne terene. Zadovoljni smo skroz 👍

• Hermione

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Bok djevojke,ima li netko iskustva sa slijedećim modelima kolica : Chipolino Malta 3 u 1 , Kunert Libero 3 u 1 i Baby Merc Q9? Inače, moj favorit po težini i lakoći sastavljanja su Chipolino Malta,super lagana ali ne znam kakva im je kvaliteta...

Pahuljica

Broj poruka: 122

Prijavi adminu

Hermione

Bok djevojke,ima li netko iskustva sa slijedećim modelima kolica : Chipolino Malta 3 u 1 , Kunert Libero 3 u 1 i Baby Merc Q9? Inače, moj favorit po težini i lakoći sastavljanja su Chipolino Malta,super lagana ali ne znam kakva im je kvaliteta…

Bok, ja sam isto u potrazi za kolicima, ali sam jucer bila s frendicom koja ima chipolino kolica, ona je zadovoljna, uzela je 3u1, kaze da joj sve sluzi kak spada, imaju veliku kosaru koju moze natrpat kad ide u ducan, nema nekih bas amortizera, ali lijepo voze, nisam 100%sigurna da je model malta ali njihova su kolica dosta slicna i jos ih je na popustu uzela za manje od 3000kn, tako da njoj su super 

💙 A.L.

Broj poruka: 1038

Prijavi adminu

Cure, ima netko iskustva s kolicima Easy go optimo?
    http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-easygo-optimo-3u1/

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Ja sam se jucer na kraju odlucila za ABC Design Circle Catania 4 2u1.
    Iskoristila sam popust 15% i super prosla.
    Uzela sam si siva,  jer mi je boja zahvalna za odrzavanje,  a neutralna je pa cu ih lakse prodat kasnije,  jer mogu i za curu i decka biti. 😁

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Elza

Broj poruka: 573

Prijavi adminu

Mi bili u Bubamari i vidjeli jako lijepa FreeOn kolica 3u1. Ima li netko možda iskustva s njima? Prelistala sam što ste pisale ali nisam vidjela da išta piše o FreeOn 

Mya

Broj poruka: 966

Prijavi adminu

Kalanhoja

Mi bili u Bubamari i vidjeli jako lijepa FreeOn kolica 3u1. Ima li netko možda iskustva s njima? Prelistala sam što ste pisale ali nisam vidjela da išta piše o FreeOn

Kupila free on fashion trio,prezadovoljna,veca,ali zbilja lagana,okretna,3u1 i sa svim dodacima,u bubamari sa dosta velikim popustom

Elza

Broj poruka: 573

Prijavi adminu

J@m@

Kalanhoja

Kupila free on fashion trio,prezadovoljna,veca,ali zbilja lagana,okretna,3u1 i sa svim dodacima,u bubamari sa dosta velikim popustom

Mi smo gledali model TrendTrio 3u1, ima sve sto nam treba isto dosta povoljno. Hvala :)

• Hermione

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Pahuljica

Hermione

Bok djevojke,ima li netko iskustva sa slijedećim modelima kolica : Chipolino Malta 3 u 1 , Kunert Libero 3 u 1 i Baby Merc Q9? Inače, moj favorit po težini i lakoći sastavljanja su Chipolino Malta,super lagana ali ne znam kakva im je kvaliteta…
    Bok, ja sam isto u potrazi za kolicima, ali sam jucer bila s frendicom koja ima chipolino kolica, ona je zadovoljna, uzela je 3u1, kaze da joj sve sluzi kak spada, imaju veliku kosaru koju moze natrpat kad ide u ducan, nema nekih bas amortizera, ali lijepo voze, nisam 100%sigurna da je model malta ali njihova su kolica dosta slicna i jos ih je na popustu uzela za manje od 3000kn, tako da njoj su super

Super,hvala na odgovoru!sad se premišljam oko  be cool slide ili quantum modela,ima netko iskustva s njima?što više istražujem,sve sam izgubljenija😂

Broj poruka: 238

Prijavi adminu

sto je najbitnije gledati kada se kolica kupuju? mozda glupo pitanje no ja bas nemam pojma po cemu da ih izaberem osim po cijeni naravno hahaha

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.