Drage ženice. Da li ima koja od vas iskustva kolicima tvrtke Adamex ili tvrtke Wiejar? Oba modela bi bila 3u1.
Mi smo kupili Wiejar modo next 3 u 1 i prezadovoljna sam.. kad su stigla smo ih slozili da vidimo kako to sve skupa izgleda. Nisu puno teska i jako su prakticna za sklopit. Imaju velike kotace i dobre amortizere tako da su prilagodena i za neravne terene. Zadovoljni smo skroz 👍
Bok djevojke,ima li netko iskustva sa slijedećim modelima kolica : Chipolino Malta 3 u 1 , Kunert Libero 3 u 1 i Baby Merc Q9? Inače, moj favorit po težini i lakoći sastavljanja su Chipolino Malta,super lagana ali ne znam kakva im je kvaliteta…
Bok, ja sam isto u potrazi za kolicima, ali sam jucer bila s frendicom koja ima chipolino kolica, ona je zadovoljna, uzela je 3u1, kaze da joj sve sluzi kak spada, imaju veliku kosaru koju moze natrpat kad ide u ducan, nema nekih bas amortizera, ali lijepo voze, nisam 100%sigurna da je model malta ali njihova su kolica dosta slicna i jos ih je na popustu uzela za manje od 3000kn, tako da njoj su super
💙 A.L.
Ja sam se jucer na kraju odlucila za ABC Design Circle Catania 4 2u1.
Iskoristila sam popust 15% i super prosla.
Uzela sam si siva, jer mi je boja zahvalna za odrzavanje, a neutralna je pa cu ih lakse prodat kasnije, jer mogu i za curu i decka biti. 😁
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi bili u Bubamari i vidjeli jako lijepa FreeOn kolica 3u1. Ima li netko možda iskustva s njima? Prelistala sam što ste pisale ali nisam vidjela da išta piše o FreeOn
Kupila free on fashion trio,prezadovoljna,veca,ali zbilja lagana,okretna,3u1 i sa svim dodacima,u bubamari sa dosta velikim popustom
Mi smo gledali model TrendTrio 3u1, ima sve sto nam treba isto dosta povoljno. Hvala :)
Bok djevojke,ima li netko iskustva sa slijedećim modelima kolica : Chipolino Malta 3 u 1 , Kunert Libero 3 u 1 i Baby Merc Q9? Inače, moj favorit po težini i lakoći sastavljanja su Chipolino Malta,super lagana ali ne znam kakva im je kvaliteta…Bok, ja sam isto u potrazi za kolicima, ali sam jucer bila s frendicom koja ima chipolino kolica, ona je zadovoljna, uzela je 3u1, kaze da joj sve sluzi kak spada, imaju veliku kosaru koju moze natrpat kad ide u ducan, nema nekih bas amortizera, ali lijepo voze, nisam 100%sigurna da je model malta ali njihova su kolica dosta slicna i jos ih je na popustu uzela za manje od 3000kn, tako da njoj su super
Super,hvala na odgovoru!sad se premišljam oko be cool slide ili quantum modela,ima netko iskustva s njima?što više istražujem,sve sam izgubljenija😂
Sortiraj odgovore
Najstariji