Hvala na objašnjenju :) vidjela sam to za adaptere,meni je super jer im je AS proglašena jako dobra na check testu i zapravo i dlx mi se jako jednostavno sklopi/otvori. Bas cu proučit i ove vaše sada. Javi za recenzije kad dođe bebica;)
Da. I to nas je bas ugodno iznenadilo za jaje.
I meni je sklapanje dlx bilo jednostavno, al muz zapeo za jedan potez. Ja sam bika sklonija dlx jer dolaze u ljepsim bojama (zensko), al docekali novu posiljku i novu nijansu sive i za nas model. :)
Moze, javim. Bebac stize za cca mjesec dana. :)
Pozdrav! U istraživanju sam za kupnju kolica.. termin mi je u sredini osmog mjeseca, zivim u gradu u zgradi na 4.om katu bez lifta 😒 Prioritet mi je da su kolica lagana i jednostavna za baratanje.
Za oko su nam za sad zapela Mutsy Evo kolica pa ako netko ima iskustva s njima bilo bi super da podjeli svoje misljenje..
Ako itko ima bilo kakav prijedlog za neka jednostavna i lagana kolica slobodno nek javi 😁
Ja sam se napokon odlučila za kolica i naručila Bebetto Holland 3u1 iz Poljske, s obzirom da su 3u1 morala sam platiti duplu poštarinu, ukupno 42eura, ali me svejedno izašlo oko 1300kn jeftinije nego kod nas.
Ako ih nemaju odmah na stanju čeka se od 6-8 tjedana, mojih naravno nemaali to sam znala i prije kupnje jer sam ih prvo kontaktirala i pitala koje su im boje odmah dostupne, ali eto, meni se baš svidjela ona kojih nema :) Ako imaju dostupno stiže kroz 10-tak dana.Platila sam preko PayPala jer mi je to bila najsigurnija opcija. Pa eto, ako se neke mame još nisu odlučile a imaju vremena čekati dostavu ovdje se ipak zna uštediti oko 1000kn što po meni nije malo :)Ako bi uzimale 2u1 kolica ide jedna dostava, što je u startu 170kn manje.
Jeste dobili kolica doma? kakva su? gledam poljsku i slovensku stranicu. mislim da mi dođe na isto s poštarinom za 3u1, možda nekih 10 eura razlike.
26.8. Ivan 💙💙
Mi smo naručili dječja kolica Bebetto Murano iz Slovenije u dječjoj trgovini Mali vragci http://www.mali-vragci.si/otroski-vozickistigla su nam za 8 tjedana dostava je bila samo 8,00 eur za hrvatsku. cijena je 518,00 eur i mislim ,da je to dosta povoljna cijena
Jeste zadovoljni s kolicima?
26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav! U istraživanju sam za kupnju kolica.. termin mi je u sredini osmog mjeseca, zivim u gradu u zgradi na 4.om katu bez lifta 😒 Prioritet mi je da su kolica lagana i jednostavna za baratanje.
Za oko su nam za sad zapela Mutsy Evo kolica pa ako netko ima iskustva s njima bilo bi super da podjeli svoje misljenje..
Ako itko ima bilo kakav prijedlog za neka jednostavna i lagana kolica slobodno nek javi 😁
Pozdrav, mi imamo mutsy evo i prezadovoljni smo, lagana su , lagana za upravljanje i meni osobno najljepsa od svih i super mi je sti na njih uz adapter ide maxi cosi jaje, ali za nositi svaki dan na 4 kat, ne znam. Moja susjeda ima mclaren, ona su lagana, imaju nulti polozaj i mogla bi ih sklopljena nositi u jednoj ruci, a bebu u drugoj.
Sortiraj odgovore
Najstariji