Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 4311

Prijavi adminu

LEA1202

sto je najbitnije gledati kada se kolica kupuju? mozda glupo pitanje no ja bas nemam pojma po cemu da ih izaberem osim po cijeni naravno hahaha

Da ti nisu teška, da ih možeš lako sama sklopiti i voziti jer većinom ćeš ti upravljati njima, i da su ti lijepa😂😂, ipak smo žene😁

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Ena31

LEA1202

sto je najbitnije gledati kada se kolica kupuju? mozda glupo pitanje no ja bas nemam pojma po cemu da ih izaberem osim po cijeni naravno hahaha
    Da ti nisu teška, da ih možeš lako sama sklopiti i voziti jer većinom ćeš ti upravljati njima, i da su ti lijepa😂😂, ipak smo žene😁

Ovisi sto je tebi vazno
    Recimo veliki kotaci su plus ako se ne vozis samo po asfaltu. Po meni je jedna spojena rucka recimo must have,  jer je s takvim kolicima lakse upravljati. Koliko su jednostavna za sklopiti, koliko su teska,  koliko su velika kada se sklope u odnosu na gepek tvog auta...
    Sto se recimo kotaca tice,  navodno su bolji oni punjeni pjenom nego zrakom,  jer ti se ne mogu probusuti i ispuhati.
    Ovo su recimo neke stvari koje sam ja gledala kad sam kupovala kolica.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

losah

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Cure dali neka ima iskustva sa FOPPAPEDRETTI Smo kolicima? Baš malo recenzija ima o njima...

losah

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

FOPPAPEDRETTI Myo. ono gore mi je mob sam napisao 🤔😂

Dječji Svijet

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav svim majkama i onima koje će tek postati :) Pročitala sam nekoliko Vaših komentara pa me zanima, osim cijene i dobre kvalitete, što Vam je još bitno kod odabira kolica? Tu su boje, razni modeli, visoka ili niska kolica, oblik same košare? Također, što Vam je bitno i kod ostalih dijelova - autosjedalice i sportskog dijela?

Broj poruka: 1038

Prijavi adminu

Cure, moze pomoc? Koje su vam unutarnje dimenzije kosare ako imate negdje u uputama ili mozete same izmjeriti? Kosara od kolica koja mi se svidjaju mi se cini preuska i prekratka, pa samo za usporedbu, hvala :)

mandarina

Broj poruka: 63

Prijavi adminu

U potrazi smo za kolicima i interesantna mi se čine ABC Design Salsa 4, ima li netko iskustva s njima?  

• Malaja12

Broj poruka: 91

Prijavi adminu

Bok imam pitanje jeli koja narucivala s ove stranice kolica?
     https://happystorks.com/hr/djecja-kolica-3u1/6-295-kerttu-mea-3u1.html#/202-kerttu_mea-6 
    imaju mi pristupačne cijene a kolica ne izgledaju lose pa ako koja je mi bi isli i u slo provjeriti kakva su kolica ali bi htjeli znati vasa misljenja o tome... Nebih htjela dati previse novca a opet nebi ni nesto sta ne valja... Inace za oko su mi zapela peg perego kolica ali jedna cura je rekla nemoj  kupovati ta kolica za ono sta tebi trebaju ce ti se odmah rasklimati a kada gledam njihova kolica su sve samo ne jeftina... 🙄🙄

Baby.k

Broj poruka: 477

Prijavi adminu

Nas_bebac

Bok imam pitanje jeli koja narucivala s ove stranice kolica?
    https://happystorks.com/hr/djecja-kolica-3u1/6-295-kerttu-mea-3u1.html#/202-kerttu_mea-6
    imaju mi pristupačne cijene a kolica ne izgledaju lose pa ako koja je mi bi isli i u slo provjeriti kakva su kolica ali bi htjeli znati vasa misljenja o tome… Nebih htjela dati previse novca a opet nebi ni nesto sta ne valja… Inace za oko su mi zapela peg perego kolica ali jedna cura je rekla nemoj kupovati ta kolica za ono sta tebi trebaju ce ti se odmah rasklimati a kada gledam njihova kolica su sve samo ne jeftina… 🙄🙄

I mene ovo zanima! Čine mi se u redu kolica,  a dosta povoljnija nego kod nas.

Marijana12345

Broj poruka: 948

Prijavi adminu

Netko je pitao za Joolz. Mislim da je Belle direktno od Joolza. Ja zivim u DE i ja sam s Amazon.de. Nisam sigurna jel imaju dostavu u HR. Btw, meni je za sportski dio bila zakon vreca za noge dok je bilo hladno

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.