Bok cure..pitanje…
Koja je razlika izmedu sportskog sjedala i kisobran kolica? Zasto kupovati odmah 3u1 kolica (jaje, kosara, sportsko sjedalo) ako se nekad kasnije…kad dijete bude vece..moraju kupiti kisobran kolica?
Nije mi to bas jasno🙈
Nitko ne kaze da mozas poslije kupiti kisobran kolica. Mozes furat sportski dio. Obicno je razlika u tezinu i velicini. Kisobran budu puno laksa i manja kad se sklope, pa ih je lakse hendlat, kada djetetu vise nisu ful time potrebna. Kisobran kolica isto tako imaju sve male kotace, pa i nisu bas za sve terenw, a dosta cesto, posebno jeftinije varijante ni nemaju nulti polozaj. Nadam se da sam pomogla.
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav svima,
Da li neko zna da mi kaze koja je razlika izmedju Peg perego book plus i Peg perego book plus s kolica? Dvoumim se izmedju ta dva modela pa bi svaki savjet i preporuka koja izabrati dobro dosli.
Takodje me interesuje da li je kosara stvarno potrebna za novorodjence ili bebu mogu staviti u kolica jer sam cula da ovi modeli imaju nulti polozaj.
Unaprijed hvala. :)
Oznaka s mislim da se odnosi na konstrukciju. S je bolja konstrukcija, kvalitetnija. Ja bih isto Peg Perego i tu bolju konstrukciju. Nekako mi se najviše sviđaju ta kolica a i čula sam da su kvalitetna.
Jesi ih već kupila možda?
Cure, ima li koja iskustvo kupovanja kolica u Italiji? Da li je Peg Pelegro jeftiniji tamo?
Prijatelji su prije 2 g kupili Peg Perego 3 u 1 u Trstu i kažu da su im ispala dosta jeftinija (cca 1000 kn). U kompletu su još dobili i neke stvari koje u trgovinama u hr nisu nudili tipa navlaka za kišu. To je doduše bilo prije dvije godine. Ja isto gledam Peg Perego 3 u 1 Book 51 S jer mi se nekako čine najoptimalnija i stanu u bunker od Pola bez skidanja kotača :) Na stranici bimbo.si dođu cca 500-ak kn jeftinije nego u trgovini u Rijeci i to s dostavom. Na stranici talijanskog Prenatala isto dođu jeftinija, a vjerujem da se direktno u trgovini sigurno još može iskamčiti neki popust na gotovinu ;)
Pozdrav,
trebala bimi mala pomoć.
Vidjela sam kolica marke COSATTO, i sad me zanima dali itko zna išta o tome? Možda neka iskustva?
Našla sam gdje se mogu naručiti preko weba ali htijela bih uživo to malo pogledati. Čula sam da ih ima u Sloveniji ali ne mogu nigdje ništa naći.
Hvala unaprijed na pomoći!!
Pozdrav! Cosatto kolica jučer viđena na Magic Baby webshopu, mi već neko vrijeme gledamo da ih naručimo izvana. Super da nismo jer smo ih upravo naručili u HR. :)))https://www.magicbaby.hr/brand/Cosatto
Drage curke.
zanima me ove koje ste naručivale kolica izvana. Znači našla sam na stranici (mulan) kolica bebeto koja hoću. E sad me zanima koliko još na tu cijenu što je istaknuta moram računati poštarinu i da li se plaća kakva carina i koliko. Bebeto bresso što se meni sviđaju tamo koštaju 3.900,00 pa me zanima koliko još moram naračunati gore. I uz put da li ona imaju sve, potrebne adaptere ako ide sjedalica na njih. Uglavnom iskustava molim. Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji