Evo da se i ja ukljucim malo. Nakon sta sam prelistala cili forum i ostatak interneta suzila sam izbor na troja kolica. Svaka sam otisla vidit u ducan i zaljubila se u Bebetto Holland (Gaga u Primi 3, Split). Posto su Poljska kolica, nasla sam poljski ducan djecje opreme Dino i poslala par mailova. Odgovarali su brzo i bas su bili susretljivi pa sam na kraju narucila Bebetto Holland 2017 2u1. Sa postarinom su me izasla 2500kn sta je 1300kn manje nego u ducanu kod nas. Narucena 01.10. stigla 09.10!!!!! Ako koga zanima, mogu staviti slike. Mogucnost povrata u 30dana, garancija 2godine. Ja malo je rec prezadovoljna!!https://dino.sklep.pl/nowy/wozek-2w1-bebetto-holland-2017-spacerowka-gondola-p-25407.html
.
Pozz, Koliko te je ispao shipping?
Bok, poslala sam upit u navedenu trgovinu, za 3u1 dostava bi bila 413kn
Na forumima sam pronašla i trgovinu www.mulan.pl gdje je dostava oko 250kn i kolica koja ja želim su jeftinija, s dostavom izađe oko 3150kn model bebeno Holland 3u1
Imate li Vi možda kakvih dodatnih info o tim stranicama i kvaliteti?
Pozdrav cure. Kao i sve ovdje u potrazi sam za kolicima za svoju bebu. Istina da imam još vremena, ali bolje da lagano krenem s informiranjima. Zanimaju me vaša iskustva. Koja kolica bi mi preporučile? Da li je bolje odmah kupiti 3 u 1? Hvala na svim savjetima
Pozdrav cure,
ima li tko kolica cybex iris m-air ili balios 3u1? U Hrvatskoj ih naravno nema nego samo u Sloveniji putem web shop-a ili Poljski web shop? Voljela bi ih isprobat sobzirom da su jedna od lakših (barem tkao piše). Mi živimo na 3 katu bez lifta pa nam je težina baš presudna.
Hvaaalaaaa
Ja sam se napokon odlučila za kolica i naručila Bebetto Holland 3u1 iz Poljske, s obzirom da su 3u1 morala sam platiti duplu poštarinu, ukupno 42eura, ali me svejedno izašlo oko 1300kn jeftinije nego kod nas.
Ako ih nemaju odmah na stanju čeka se od 6-8 tjedana, mojih naravno nema ali to sam znala i prije kupnje jer sam ih prvo kontaktirala i pitala koje su im boje odmah dostupne, ali eto, meni se baš svidjela ona kojih nema :) Ako imaju dostupno stiže kroz 10-tak dana.
Platila sam preko PayPala jer mi je to bila najsigurnija opcija. Pa eto, ako se neke mame još nisu odlučile a imaju vremena čekati dostavu ovdje se ipak zna uštediti oko 1000kn što po meni nije malo :)
Ako bi uzimale 2u1 kolica ide jedna dostava, što je u startu 170kn manje.
Bok cure..pitanje...
Koja je razlika izmedu sportskog sjedala i kisobran kolica? Zasto kupovati odmah 3u1 kolica (jaje, kosara, sportsko sjedalo) ako se nekad kasnije...kad dijete bude vece..moraju kupiti kisobran kolica?
Nije mi to bas jasno🙈
Bok cure..pitanje…
Koja je razlika izmedu sportskog sjedala i kisobran kolica? Zasto kupovati odmah 3u1 kolica (jaje, kosara, sportsko sjedalo) ako se nekad kasnije…kad dijete bude vece..moraju kupiti kisobran kolica?
Nije mi to bas jasno🙈
Nitko ne kaze da mozas poslije kupiti kisobran kolica. Mozes furat sportski dio. Obicno je razlika u tezinu i velicini. Kisobran budu puno laksa i manja kad se sklope, pa ih je lakse hendlat, kada djetetu vise nisu ful time potrebna. Kisobran kolica isto tako imaju sve male kotace, pa i nisu bas za sve terenw, a dosta cesto, posebno jeftinije varijante ni nemaju nulti polozaj. Nadam se da sam pomogla.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav!
Da li koja mama ima iskustva sa ICandy Strawbery kolicima,te kolicima Mutsy Nexo? Dvoumim se izmedu pa me zanimaju iskustva. Hvala!
Pozdrav svima,
Da li neko zna da mi kaze koja je razlika izmedju Peg perego book plus i Peg perego book plus s kolica? Dvoumim se izmedju ta dva modela pa bi svaki savjet i preporuka koja izabrati dobro dosli.
Takodje me interesuje da li je kosara stvarno potrebna za novorodjence ili bebu mogu staviti u kolica jer sam cula da ovi modeli imaju nulti polozaj.
Unaprijed hvala. :)
Oznaka s mislim da se odnosi na konstrukciju. S je bolja konstrukcija, kvalitetnija. Ja bih isto Peg Perego i tu bolju konstrukciju. Nekako mi se najviše sviđaju ta kolica a i čula sam da su kvalitetna.
Jesi ih već kupila možda?
Cure, ima li koja iskustvo kupovanja kolica u Italiji? Da li je Peg Pelegro jeftiniji tamo?
Cure, ima li koja iskustvo kupovanja kolica u Italiji? Da li je Peg Pelegro jeftiniji tamo?
Prijatelji su prije 2 g kupili Peg Perego 3 u 1 u Trstu i kažu da su im ispala dosta jeftinija (cca 1000 kn). U kompletu su još dobili i neke stvari koje u trgovinama u hr nisu nudili tipa navlaka za kišu. To je doduše bilo prije dvije godine. Ja isto gledam Peg Perego 3 u 1 Book 51 S jer mi se nekako čine najoptimalnija i stanu u bunker od Pola bez skidanja kotača :) Na stranici bimbo.si dođu cca 500-ak kn jeftinije nego u trgovini u Rijeci i to s dostavom. Na stranici talijanskog Prenatala isto dođu jeftinija, a vjerujem da se direktno u trgovini sigurno još može iskamčiti neki popust na gotovinu ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji