Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6

Broj poruka: 1623

Prijavi adminu

Tea, hvala na informaciji... nadam se da ce koja biti manje zivahna 😉 ili cu se snalazit s necim dodatnim... u svakom slucaju mi odgovara da je matrix tako dobar 😁 mene je vise tog dijela bilo strah nego same sjedalice.. 

url=https://lilypie.com]

• duska84

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav svima,
    Da li neko zna da mi kaze koja je razlika izmedju Peg perego book plus i Peg perego book plus s kolica? Dvoumim se izmedju ta dva modela pa bi svaki savjet i preporuka koja izabrati dobro dosli.
    Takodje me interesuje da li je kosara stvarno potrebna za novorodjence ili bebu mogu staviti u kolica jer sam cula da ovi modeli imaju nulti polozaj. 
    Unaprijed hvala. :) 

• Petramaja

Prijavi adminu

Drage moje pokusavam kupiti kolica za blizance ali kisobran kolica ili neka manja bez kosare i AS netrebam nista od toga, ali sve sto sam gledala kod nas moram cekat po mjesec dana a i nije bas neki izbor, molim ako znate stranice sa kojih iz vana mpgi naruciti jer iz poljske dodju krozv8 radnih dana 

Tinchyca

Broj poruka: 590

Prijavi adminu

TonkinaPrija

Evo da se i ja ukljucim malo. Nakon sta sam prelistala cili forum i ostatak interneta suzila sam izbor na troja kolica. Svaka sam otisla vidit u ducan i zaljubila se u Bebetto Holland (Gaga u Primi 3, Split). Posto su Poljska kolica, nasla sam poljski ducan djecje opreme Dino i poslala par mailova. Odgovarali su brzo i bas su bili susretljivi pa sam na kraju narucila Bebetto Holland 2017 2u1. Sa postarinom su me izasla 2500kn sta je 1300kn manje nego u ducanu kod nas. Narucena 01.10. stigla 09.10!!!!! Ako koga zanima, mogu staviti slike. Mogucnost povrata u 30dana, garancija 2godine. Ja malo je rec prezadovoljna!!

https://dino.sklep.pl/nowy/wozek-2w1-bebetto-holland-2017-spacerowka-gondola-p-25407.html

.

Pozz, Koliko te je ispao shipping?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• sema

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

TonkinaPrija

Evo da se i ja ukljucim malo. Nakon sta sam prelistala cili forum i ostatak interneta suzila sam izbor na troja kolica. Svaka sam otisla vidit u ducan i zaljubila se u Bebetto Holland (Gaga u Primi 3, Split). Posto su Poljska kolica, nasla sam poljski ducan djecje opreme Dino i poslala par mailova. Odgovarali su brzo i bas su bili susretljivi pa sam na kraju narucila Bebetto Holland 2017 2u1. Sa postarinom su me izasla 2500kn sta je 1300kn manje nego u ducanu kod nas. Narucena 01.10. stigla 09.10!!!!! Ako koga zanima, mogu staviti slike. Mogucnost povrata u 30dana, garancija 2godine. Ja malo je rec prezadovoljna!!

https://dino.sklep.pl/nowy/wozek-2w1-bebetto-holland-2017-spacerowka-gondola-p-25407.html

.

Pogledala sam navedeni link i stvarno su im kolica povoljna, bebetto holland 3u1 oko 3000kn, a kod nas 4800kn. Kako im ide plaćanje i koliko ste platili dostavu?  Sada sam se stvarno zagrijala :D

• sema

Prijavi adminu

Tinchyca

TonkinaPrija

.
    Pozz, Koliko te je ispao shipping?

Bok, poslala sam upit u navedenu trgovinu, za 3u1 dostava bi bila 413kn
    Na forumima sam pronašla i trgovinu www.mulan.pl gdje je dostava oko 250kn i kolica koja ja želim su jeftinija, s dostavom izađe oko 3150kn model bebeno Holland 3u1
    Imate li Vi možda kakvih dodatnih info o tim stranicama i kvaliteti?

• frckava28

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Pozdrav cure. Kao i sve ovdje u potrazi sam za kolicima za svoju bebu. Istina da imam još vremena, ali bolje da lagano krenem s informiranjima. Zanimaju me vaša iskustva. Koja kolica bi mi preporučile? Da li je bolje odmah kupiti 3 u 1? Hvala na svim savjetima 

hope123

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Pozdrav cure,ima li tko kolica cybex iris m-air ili balios 3u1? U Hrvatskoj ih naravno nema nego samo u Sloveniji putem web shop-a ili Poljski web shop? Voljela bi ih isprobat sobzirom da su jedna od lakših (barem tkao piše). Mi živimo na 3 katu bez lifta pa nam je težina baš presudna. Hvaaalaaaa

• sema

Prijavi adminu

Ja sam se napokon odlučila za kolica i naručila Bebetto Holland 3u1 iz Poljske, s obzirom da su 3u1 morala sam platiti duplu poštarinu, ukupno 42eura, ali me svejedno izašlo oko 1300kn jeftinije nego kod nas.
    Ako ih nemaju odmah na stanju čeka se od 6-8 tjedana, mojih naravno nema  ali to sam znala i prije kupnje jer sam ih prvo kontaktirala i pitala koje su im boje odmah dostupne, ali eto, meni se baš svidjela ona kojih nema :) Ako imaju dostupno stiže kroz 10-tak dana.Platila sam preko PayPala jer mi je to bila najsigurnija opcija. Pa eto, ako se neke mame još nisu odlučile a imaju vremena čekati dostavu ovdje se ipak zna uštediti oko 1000kn što po meni nije malo :) Ako bi uzimale 2u1 kolica ide jedna dostava, što je u startu 170kn manje.

• MeMamy

Prijavi adminu

Bok cure..pitanje...
    Koja je razlika izmedu sportskog sjedala i kisobran kolica? Zasto kupovati odmah 3u1 kolica (jaje, kosara, sportsko sjedalo) ako se nekad kasnije...kad dijete bude vece..moraju kupiti kisobran kolica? 
    Nije mi to bas jasno🙈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.