I meni je sve astrofizika, počevši od kolica, preko kolko čega svega treba za kupit, do tog jel bum uopće znala primit bebu :D
I meni je tako, prvi put sam trudna, zato svaki savjet dobro dode :)
Gdje nam je nestala korisnica koja je rekla da radi u Bebe Nova i da je pitamo ako nas nesto zanima?
E pa, ja imam pitanja
Gdje nam je nestala korisnica koja je rekla da radi u Bebe Nova i da je pitamo ako nas nesto zanima?
E pa, ja imam pitanja
Tu sam
Da napišem svoje iskustvo. Tražili smo i kupili 3u1 Peg Perego kolica. Da sam znala ono što sad znam, nikad ne bih kupila kolica. Koristili ih 2. mjeseca jer je bebać postao pretežak, a sada nam služe za uspavljivnje.
Preporodila sam se otkad imam ergonomski ispravnu nosiljku i toplo preporučujem svima. Pazite da budu ispravne i neke se mogu koristiti od rođenja do 20 kg. Spakiramo se u dvije minute i već smo vani. Beba je kraj mene i pričam mu, gleda sve okolo. A zaspi čim ga spakiram. :)) Imate i grupu na fejsu Nošenje djece. :)
Imala sam nekoliko pitanja glede nacina placanja i nekih karakteristika kolica, ali sam vec kontaktirala direktno Bebenovu na Facebooku i ljubazno su mi na sve odgovorili
Inace sam zagrijana za nove modele Foppapedretti kolica i sigurno cu ih doci pogledati, no jedna me kolegica upozorila kako sportski dio nema nulti polozaj i da bi mi to moglo nedostajati, da cu u protivnom cijelo ljeto bebu morati voziti u kosari. Malo me to zbunilo i sad ne znam ni sama, o tome nisam ranije ni razmisljala. Meni je i bilo logicno da je prvih par mjeseci vozim u kosari, no citam da puno mama ljetnih beba vozi bebace u nultom polozaju sportskih kolica. Nisam pametna
Drago mi je da ste nasli odgovore :D
Imala sam nekoliko pitanja glede nacina placanja i nekih karakteristika kolica, ali sam vec kontaktirala direktno Bebenovu na Facebooku i ljubazno su mi na sve odgovorili
Inace sam zagrijana za nove modele Foppapedretti kolica i sigurno cu ih doci pogledati, no jedna me kolegica upozorila kako sportski dio nema nulti polozaj i da bi mi to moglo nedostajati, da cu u protivnom cijelo ljeto bebu morati voziti u kosari. Malo me to zbunilo i sad ne znam ni sama, o tome nisam ranije ni razmisljala. Meni je i bilo logicno da je prvih par mjeseci vozim u kosari, no citam da puno mama ljetnih beba vozi bebace u nultom polozaju sportskih kolica. Nisam pametna
Hej... mi smo se također zagrijali za Fopapedretti kolica, neznam gdje zivite, ali u Italiji su 350€... dosta se uštedi u odnosu na Hr...
Peppe
Uf, nisam bas blizu Italije, no hvala na preporuci.
A ima li netko od forumasica Cam kolica?
Uf, nisam bas blizu Italije, no hvala na preporuci.
A ima li netko od forumasica Cam kolica?
Imamo mi..dobili ih od sveki..uzas,jedva cekam da ih zamijenimo za neka kisobran kolica..kosara i AS su ok al sportski dio,koji se najduze i koristi je katastrofa,remencici kojima se bebac zakopca su jako lose napravljeni,tesko se podesavaju,neda se lijepo fiksirati..to sam vidla i kod jos nekih talijanskih kolica pa si pogledajte prilikom kupnje i to..evo ja nisam i zalim zbog toga..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji