Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    belle28
    04. Veljača 2016. 11:31

Imala sam nekoliko pitanja glede nacina placanja i nekih karakteristika kolica, ali sam vec kontaktirala direktno Bebenovu na Facebooku i ljubazno su mi na sve odgovorili 
    Inace sam zagrijana za nove modele Foppapedretti kolica i sigurno cu ih doci pogledati, no jedna me kolegica upozorila kako sportski dio nema nulti polozaj i da bi mi to moglo nedostajati, da cu u protivnom cijelo ljeto bebu morati voziti u kosari. Malo me to zbunilo i sad ne znam ni sama, o tome nisam ranije ni razmisljala. Meni je i bilo logicno da je prvih par mjeseci vozim u kosari, no citam da puno mama ljetnih beba vozi bebace u nultom polozaju sportskih kolica. Nisam pametna 

belle28
    07. Veljača 2016. 15:24

Uf, nisam bas blizu Italije, no hvala na preporuci.
    A ima li netko od forumasica Cam kolica?

belle28
    07. Veljača 2016. 23:42

Koji model?
    Ja sam gledala Comby Tris, odnosno prodavacica nam ih je predlozila, na prvu su mi se svidjela, posebno zato sto su lagana, a cijena je bas povoljna.

mayathequeen
    08. Veljača 2016. 08:36

Da da bas taj model..sve ok osim tih remencica na sportskom djelu..podesavanje je skroz nespretno..

belle28
    08. Veljača 2016. 11:41

Uf, vidis, u ducanu nisam bas obracala paznju na to, a meni trgovkinja nahvalila ta kolica iznad svih ostalih. I vec smo ih skoro kupili. Sad vise ne znam ni sama 

mayathequeen
    08. Veljača 2016. 12:48

Ma i nama ih je nahvalila zato smo i rekli sveki da ih uzme..
    Mislim da ima puno boljih kolica u tom cjenovnom rangu..e da,jos je mana sklapanje,naslon za ledja "klapa" i krovic se mora skinuti svaki put pa zna biti zeznuto,beba ceka dok se petljas s tim..i ona shopping kosara je skroz nisko pa mi se brzo rupa napravila..nemozes nis unutra staviti teze od dekice..
    A dobro kod njih je kaj su cvrsta,podnose dosta tezine,vozim ih svugdje i kotaci su ok..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.