Imala sam nekoliko pitanja glede nacina placanja i nekih karakteristika kolica, ali sam vec kontaktirala direktno Bebenovu na Facebooku i ljubazno su mi na sve odgovorili
Inace sam zagrijana za nove modele Foppapedretti kolica i sigurno cu ih doci pogledati, no jedna me kolegica upozorila kako sportski dio nema nulti polozaj i da bi mi to moglo nedostajati, da cu u protivnom cijelo ljeto bebu morati voziti u kosari. Malo me to zbunilo i sad ne znam ni sama, o tome nisam ranije ni razmisljala. Meni je i bilo logicno da je prvih par mjeseci vozim u kosari, no citam da puno mama ljetnih beba vozi bebace u nultom polozaju sportskih kolica. Nisam pametna
Uf, nisam bas blizu Italije, no hvala na preporuci.
A ima li netko od forumasica Cam kolica?
Koji model?
Ja sam gledala Comby Tris, odnosno prodavacica nam ih je predlozila, na prvu su mi se svidjela, posebno zato sto su lagana, a cijena je bas povoljna.
Da da bas taj model..sve ok osim tih remencica na sportskom djelu..podesavanje je skroz nespretno..
Uf, vidis, u ducanu nisam bas obracala paznju na to, a meni trgovkinja nahvalila ta kolica iznad svih ostalih. I vec smo ih skoro kupili. Sad vise ne znam ni sama
Ma i nama ih je nahvalila zato smo i rekli sveki da ih uzme..
Mislim da ima puno boljih kolica u tom cjenovnom rangu..e da,jos je mana sklapanje,naslon za ledja "klapa" i krovic se mora skinuti svaki put pa zna biti zeznuto,beba ceka dok se petljas s tim..i ona shopping kosara je skroz nisko pa mi se brzo rupa napravila..nemozes nis unutra staviti teze od dekice..
A dobro kod njih je kaj su cvrsta,podnose dosta tezine,vozim ih svugdje i kotaci su ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji