I mi se mislimo uzeti foppapedretti bikini ili 3chic, ali kazu da autosjedalica nije bas najbolja
Koliki popusti budu na sajmu? budu li sajmovi u splitu? (za nas koji nismo iz zg da vidimo koliko se isplati dolaziti)
I mi se mislimo uzeti foppapedretti bikini ili 3chic, ali kazu da autosjedalica nije bas najbolja![]()
Koliki popusti budu na sajmu? budu li sajmovi u splitu? (za nas koji nismo iz zg da vidimo koliko se isplati dolaziti)
15% na sve oblike placanja na sve u ducanu. U splitu je u 10 mjesecu sajam al ne znam dal Bebenova s Foppom ide tamo.
Drage trudnice, nakon dugo trazenja i njuskanja danas smo kupili kolica. Odlucili smo se za Hauck Air Trio Set Lime. Kolica su odlična, odusevljena sam, s tolikom lakocom se sastavljaju i rastavljaju. Sportski dio, košara i jaje se bez problema mijenjaju samo s jednim klikom. S ostalim kolicima sam se jako namucila dok bih stavila bilo koji od tih dijelova. Moje preporuke :)
Drage trudnice, nakon dugo trazenja i njuskanja danas smo kupili kolica. Odlucili smo se za Hauck Air Trio Set Lime. Kolica su odlična, odusevljena sam, s tolikom lakocom se sastavljaju i rastavljaju. Sportski dio, košara i jaje se bez problema mijenjaju samo s jednim klikom. S ostalim kolicima sam se jako namucila dok bih stavila bilo koji od tih dijelova. Moje preporuke :)
Bok kleopatra1606, mogu vas zamoliti za info gdje ste kupili ta kolica? Jesu li 3u1 vaša? Pokušala sam ih googlati no ne nalazim ovaj Air Trio Set :)
Inače, mi smo se nekako do sada najviše zagrijali za Peg Perego Book Plus Modular 3u1 kolica...ima li netko konkretno tu kombinaciju i koji su dojmovi?
Doduše, najviše smo "kilometara potrage" napravili po internetu...dosada smo bili samo u Baby Center i Magic Baby trgovinama u Zagrebu....znam još za Leokids u centru Prečko i Bebenova u Areni (to sam vidjela tu na forumu da je tamo). Postoji li još neka trgovina koju mi možete preporučiti sa dječjim kolicima koju vrijedi obići na području Zagreba?
Unaprijed hvala :)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Dobar dan,dali ima netko kolica Bebetto Holland?Zanima me dali se prednji kotaci cuju kada se okrecu,onako da rondaju?Hvala
Ima li tko iskustva sa Britax affinity kolicima? Nama su zapela za oko. Vani su jako dobro ocijenjena ali kod nas nema puno informacija pa pitam..Hvala!
Ima li netko iskustva s ovom opremom za bebe? http://www.opremisidom.net/djecji-namjestaj/oprema-za-djecu-i-bebe/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji