Mi ćemo u kupnju negdje na jesen, ali već njuškam i gledam i što više gledam to sam zbunjenija ne bi htjela preteška kolica jer ću ih nositi na 2.kat bez lifta, pa da nisu prevelika kad se sklope u auto..na oko i po nekim karakteristikama mi se zasad najviše sviđaju Peg Perego Book Plus, ali dajte slobodno recite iskustva i za neka druga pa da ih odem pogledat..
Imam osjećaj da bi prije auto kupili nego dječja kolica
i još jedno pitanjce vezano uz ovo moje gore..jeste kupovali kolica 3u1? meni se ta čine nekako najpraktičnija, ali znam neke koji nisu uopće koristili npr.onaj ležeći dio pa ne znam ni sama kaj da napravim? trebala bi roditi zimsku bebicu - sredina 12.mj. :)
Mi imamo EuroCart Passo i dosta su teška pa ne preporucam, ali preporucam ti 3 u 1. Moje dijete ima 4 i pol mjeseca i još je u košari, a ljeto je (ima 3 nastavka za uzglavlje pa nije na ravnom) Kad se rodila prvi mjesec je preko dana spavala u dnevnoj u košari. Meni je košara stvarna super, mi svoju iskorištavamo maksimalno. A za Peg Perego book plus sam čula samo najbolje. :)
I da, stvarno je preteško izabrati kolica :P
i Eurocart Passo sam isto gledala i čine mi se jako zgodna, samo nikako otić u Showroom pogledat..budem poslije godišnjeg definitivno..jesi ti zadovoljna s njima?
a danas sam prolazila pored mame sa kolicima Peg Perego book plus i jako mi se čine niska..a s obzirom da smo i muž i ja visoki ne znam kak bi to funkcioniralo
Ma ja sam s njima pre pre zadovoljna. Što se tiče visine, potraži si ručku koja se može namještati (Euro cart ima :P) Kada muž vozi kolica on si ju uvijek pomakne gore, a kada ja vozim spuštam ju. Jako funkcionalno, ali napominjem jako su teška, ja živim u kući i uvijek su u garaži jer ih je preteško stalno nositi gore dolje, pogotovo košaru, Katastrofa teška. To je jedina mana, ali s obzirom da mei težina ne igra ulogu meni su fantastična. :)
Mi smo kupili 2u1, dakle kolica sa as (jajetom), kolica imaju velike kotače što mi je bilo jako bitno, ležeći položaj (uz to i poluležeći i sjedeći naravno), ručka se okreće u oba smjera, cijena sitnica (1200 kn). U razgovoru sa prijama koje su rodile i imale 3u1 sam čula da većina njih već iduće ljeto uzme nešt manje,kišobran kolica jer im ova budu glomazna tako da sam se odlučila odmah uzeti obična kolica sa ležećim položajem koji je prikladan za bebicu. Termin mi je u 9. mj.
Mi smo bas u potrazi za kolicima, svidaju mi se Maxi Cosi Stella Blue Star , nekako su mi neobicne boje lipa, ima li neko iskustva sa opcenito Maxi Cosi kolicima? Zanima me finkcionalnost, da nisu teska, da su za svakakav teren kotaci jer zivimo u Splitu i nije bas uvik ravna povrsina i sl, Tnx
Evo vidjeli smo uzivo ta kolila Stella Maxi Cosi Blue Star, i stvarno su super ovako na netu ali uzivo su jako sarena, mala, teska i niti malo privlacna kao na slikama :)
Sad smo gledali neka Joolz vidjet cemo jos imamo jos 3 mj do rodenja bebe :)
vjeverica-baš sam jučer na moru vidjela peg perego book plus i skroz si u pravu, jako su niska kolica, a ručka se ne može pomicati.momtobesoon-jedino što za maxi cosi znam reći je da im je jaje (as) jako kvalitetno i sigurno za vožnju u autu, drugo ne znam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji