Ma i nama ih je nahvalila zato smo i rekli sveki da ih uzme..
Mislim da ima puno boljih kolica u tom cjenovnom rangu..e da,jos je mana sklapanje,naslon za ledja "klapa" i krovic se mora skinuti svaki put pa zna biti zeznuto,beba ceka dok se petljas s tim..i ona shopping kosara je skroz nisko pa mi se brzo rupa napravila..nemozes nis unutra staviti teze od dekice..
A dobro kod njih je kaj su cvrsta,podnose dosta tezine,vozim ih svugdje i kotaci su ok..
Mi smo kupili maxi cosi muru, kolica i AS, košaru nemam ali imam putnu koja ide na sportski dio :)
Nisam ih još vozila s bebom, ali po dućanu jesam i bila su mi genijalna :) :)
Suncobran i torbu ćemo kupiti uskoro, makar mislim da neću uzimati maxi cosi torbu nego neku koja će mi se dopasti ;)
Evo i mi prije koji dan kupili kolica!!! ajme koja je to sreca... tim vise sto je gotovo beskonacno surfanje, usporedjivanje modela, uklapanje u budjet itd... ali i zato jer jedva cekamo provozati naseg malog misa u njima! Odlucili se na kraju za Mutsy EVO (2u1), i uzet cemo uz to maxi cosi Pebble jaje koje ide na ovu konstrukciju.
Eto ako netko razmislja o ovim kolicima, mogu samo preporuciti. Tako su lagana, okretna, kvalitetna, kompaktna, a meni je i dizajn extra. Jos smo uspjeli ubosti popust od 20% (u sloveniji)
Mame, ima li koja kolica lorelli luna? Meni su prelijepa ali ne mogu baš naći puno iskustava s njima?
drage mame lijep pozdrav. mi smo dobili na poklon kolica baby merc juniorS 3u1 sa sovicama :D predivna su velika, imaju sve sta vam treba, nosiljku za novorodence, autosjedalicu koja se namontira na kolica do 10kg, sjedalica ima krovic da ne puse vjetar i pokrivalo za noge do 10kg su, naslon ide u tri polozaja takoder ima zimsku navlaku, uz kolica se dobi navlaka za kisu i protiv komaraca, imaju obicnu zastitnu precku i onu di se mogu staviti flasice igracke i sl. uz to ide i torba srednja je, lijepo izgleda ali ima samo jedan pretinac,..i na kolicima ima veci dzep za stvari :) kosara doljnja je manje do 3kg ...kotaci su veliki , mislim da su na napuhavanje mi dobili napuhane., prednji su manji i rotiraju se mogu se i zakociti pa idu samo ravno.. rucka je ergonomska i podesiva s obje strane i visina se moze mjenjati...lako se sklapaju i slazu, no dost su teka ali za guranje milina lako idu i skrecu eto to je to ukratko mi smo jako zadovoljni i sto je najbitnije nisu skupa pogotovo ako imate nekog vani da vam naruci nasa su kostala 150eura bilo snizenje al i inace su oko 200 malo manje, a kod nas sam vidjela na stranici leokids oko 2400kn eto toliko o njima :Dako neko planira ima nase preporuke...
http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-junior-s-3u1/ovdje imate slikice i ostale informacije
Drage trudilice i mame, ima li koja iskustva vezano za kolica foppapedreti 3chic? Mi ih gledali, čine se jako dobra, prodavačica rekla da su u rangu peg perega.. što vi kažete??? :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji