Koji model?
Ja sam gledala Comby Tris, odnosno prodavacica nam ih je predlozila, na prvu su mi se svidjela, posebno zato sto su lagana, a cijena je bas povoljna.
Da da bas taj model..sve ok osim tih remencica na sportskom djelu..podesavanje je skroz nespretno..
Uf, vidis, u ducanu nisam bas obracala paznju na to, a meni trgovkinja nahvalila ta kolica iznad svih ostalih. I vec smo ih skoro kupili. Sad vise ne znam ni sama
Ma i nama ih je nahvalila zato smo i rekli sveki da ih uzme..
Mislim da ima puno boljih kolica u tom cjenovnom rangu..e da,jos je mana sklapanje,naslon za ledja "klapa" i krovic se mora skinuti svaki put pa zna biti zeznuto,beba ceka dok se petljas s tim..i ona shopping kosara je skroz nisko pa mi se brzo rupa napravila..nemozes nis unutra staviti teze od dekice..
A dobro kod njih je kaj su cvrsta,podnose dosta tezine,vozim ih svugdje i kotaci su ok..
Ma i nama ih je nahvalila zato smo i rekli sveki da ih uzme..
Mislim da ima puno boljih kolica u tom cjenovnom rangu..e da,jos je mana sklapanje,naslon za ledja "klapa" i krovic se mora skinuti svaki put pa zna biti zeznuto,beba ceka dok se petljas s tim..i ona shopping kosara je skroz nisko pa mi se brzo rupa napravila..nemozes nis unutra staviti teze od dekice..
A dobro kod njih je kaj su cvrsta,podnose dosta tezine,vozim ih svugdje i kotaci su ok..
Mi smo kupili maxi cosi muru, kolica i AS, košaru nemam ali imam putnu koja ide na sportski dio :)
Nisam ih još vozila s bebom, ali po dućanu jesam i bila su mi genijalna :) :)
Suncobran i torbu ćemo kupiti uskoro, makar mislim da neću uzimati maxi cosi torbu nego neku koja će mi se dopasti ;)
Evo i mi prije koji dan kupili kolica!!! ajme koja je to sreca... tim vise sto je gotovo beskonacno surfanje, usporedjivanje modela, uklapanje u budjet itd... ali i zato jer jedva cekamo provozati naseg malog misa u njima! Odlucili se na kraju za Mutsy EVO (2u1), i uzet cemo uz to maxi cosi Pebble jaje koje ide na ovu konstrukciju.
Eto ako netko razmislja o ovim kolicima, mogu samo preporuciti. Tako su lagana, okretna, kvalitetna, kompaktna, a meni je i dizajn extra. Jos smo uspjeli ubosti popust od 20% (u sloveniji)
Evo i mi prije koji dan kupili kolica!!!ajme koja je to sreca… tim vise sto je gotovo beskonacno surfanje, usporedjivanje modela, uklapanje u budjet itd… ali i zato jer jedva cekamo provozati naseg malog misa u njima! Odlucili se na kraju za Mutsy EVO (2u1), i uzet cemo uz to maxi cosi Pebble jaje koje ide na ovu konstrukciju.
Eto ako netko razmislja o ovim kolicima, mogu samo preporuciti. Tako su lagana, okretna, kvalitetna, kompaktna, a meni je i dizajn extra. Jos smo uspjeli ubosti popust od 20% (u sloveniji)
I ja sam čula puno toga lijepog za njih :) :)
Lajkam sjedalicu mc, navodno je jedna od boljih... :)
Mame, ima li koja kolica lorelli luna? Meni su prelijepa ali ne mogu baš naći puno iskustava s njima?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji