Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    belle28
    26. Siječanj 2016. 21:40

Muči me sve to oko autosjedalice... nekako joj dosad nisam pridavala veliku pozornost, iako sam u startu razmišljala o 3u1 kolicima pa da jednostavno riješim sve odjednom...
    Naposlijetku, beba ce brzo prerasti jaje i morat cu kupovati drugu, no s druge strane, jasno da mi je bitno da je sjedalica kvalitetna i sigurna...
    Ispod Foppapedreti kolica koja gledam pise samo kako su kolica i autosjedalica proizvedena sukladno ECE R44/04 normama. Da li je to dovoljno kako bih bila sigurna? Čitala sam kako je to najbitnije kod izbora, da sjedalica ima navedeni atest.

ivchi87
    27. Siječanj 2016. 22:26

Važno je da ima taj atest, al mislim da čak ni ne smije ne bit atestirana sjedalica... A ništa nije posve sigurno, al ja sam se odlučila za to kaj se pokazalo najbolje na crash testovima jer će bebač sigurno češće biti na putovanju obzirom da su muževi roditelji u Dalmaciji... Nekak sam si mislila da mi je to važnije od kolica pa sam tak rasporedila budžet... Inače sam čitala da bi 70 posto djece poginule u sudarima preživjelo da su bili u bilo kakvoj sjedalici, pa i najgoroj, a ne da su ih držale mame i slične metode.

belle28
    28. Siječanj 2016. 08:15

Naravno :)
    U svakom slucaju ste mi bas pomogle savjetima...Hvala !!

• iv-ka
    28. Siječanj 2016. 12:06

uhh ja sam tako jako pogubljena u tom svemu, lakše mi je bilo kupit auto nego dječja kolica

ivchi87
    28. Siječanj 2016. 14:02

I meni je sve astrofizika, počevši od kolica, preko kolko čega svega treba za kupit, do tog jel bum uopće znala primit bebu :D

belle28
    28. Siječanj 2016. 15:04

I meni je tako, prvi put sam trudna, zato svaki savjet dobro dode :)

belle28
    03. Veljača 2016. 09:09

Gdje nam je nestala korisnica koja je rekla da radi u Bebe Nova i da je pitamo ako nas nesto zanima?
    E pa, ja imam pitanja 

flora2
    04. Veljača 2016. 08:32

Da napišem svoje iskustvo. Tražili smo i kupili 3u1 Peg Perego kolica. Da sam znala ono što sad znam, nikad ne bih kupila kolica. Koristili ih 2. mjeseca jer je bebać postao pretežak, a sada nam služe za uspavljivnje.Preporodila sam se otkad imam ergonomski ispravnu nosiljku i toplo preporučujem svima. Pazite da budu ispravne i neke se mogu koristiti od rođenja do 20 kg. Spakiramo se u dvije minute i već smo vani. Beba je kraj mene i pričam mu, gleda sve okolo. A zaspi čim ga spakiram. :)) Imate i grupu na fejsu Nošenje djece. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.