Pozdrav mame, mi smo se nakon dugo trazenja odlucili za http://www.bergsteiger-kinderwagen.de/capri/ . Omjer cijene i kvaliete je idealan. Po testiranjima su treca na ljestvici. Slijedeci mjesec ih narucujemo pa javimo recenzije, zanima me dali netko ima iskustva s ovim kolicima? Pozz
Pozdrav mame, mi smo se nakon dugo trazenja odlucili za http://www.bergsteiger-kinderwagen.de/capri/ . Omjer cijene i kvaliete je idealan. Po testiranjima su treca na ljestvici. Slijedeci mjesec ih narucujemo pa javimo recenzije, zanima me dali netko ima iskustva s ovim kolicima? Pozz
Mi smo tek na početku pretrage, ali eto odmah su nam se ova kolica svidjela. Jedva čekam vašu recenziju :D
To ste preko njihove stranice naručili? Nešto malo njuškamo po njoj, ali nigdje ne vidim kolika je cijena dostave van Njemačke.
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Ja sam trudna prvi put i vec tjednima googlam kolica. Moram priznati da i dalje nista ne znam :D
Zelim 3u1, zelim da su kvalitetna i najbolja za bebu, naravno, ali buduci da zivimo u zgradi bez lifta, a da nam je i bunker auta dosta mali, bitno mi je da nisu preteska i preglomazna (da stanu u bunker, da se lako sastavljaju...)
Ovu su ti moji savjeti za kupovinu kolica: Ne uzimaj duple kotače, ne praktično. Gledaj da se svi dijelovi mogu okrenuti za vožnju unaprijed i unatrag. Priprazi da ti sportski dio ima što više funkcija namještanja leđa, pogotovo da ga možeš staviti skroz u sjedeci položaj. I naravno, da nisu teška.
Ja sam nedavno kupila Euro cart passo kolica sa interneta na akciju su bili 3000 kn, 3 u 1. Kolica su na prvu mrak, košara je velika i mekana, ima funkciju da kad je na podu da se može njihati nogom, AS je prelagan, meni idealno jer cu morati hodati po stepenicama s njim. Težina same konstrukcije je okej. Sportski dio je predivan, a kotači su gumeni na pumpanje (navodno je to mrak) Uz kolica smo dobili torbu, navlaku za kišu te navlaku za komarce, posebno za AS i posebno za košaru. Po kući smo ih vozili i divna su, a kad dođe beba tek cu onda znat po pravo kakva su :)
Eto nadam se da sam malo pomogla :)
Ja sam prva kolica kupila 2u1 (sportski dio i AS) znaci bez kosare i dupli kotaci-uzas! Sad sam odabrala Neo Lux 3u1-veliki kotaci(mozes voziti po sljunku) ,kosara je ovalnog oblika pa sluzi i za njihanje,AS lagana i nije glomazna kao kod prvih kolica,svaki dio ima svoju zimsku navlaku i zasttitu od komaraca,torba,pumpa za kotace,kisna navlaka,podloga putna za previjanje,drzac za bocu na kolicima,kosara za kupovinu koja se zatvara. 3999 kn
Lako se zaklapaju ☺ ta sama konstrukcija kad se zaklopi mislim da tezi oko 9 kg jer u najtezoj varijanti je 14 kg
Eto proguglaj i ta
Ja sam prva kolica kupila 2u1 (sportski dio i AS) znaci bez kosare i dupli kotaci-uzas! Sad sam odabrala Neo Lux 3u1-veliki kotaci(mozes voziti po sljunku) ,kosara je ovalnog oblika pa sluzi i za njihanje,AS lagana i nije glomazna kao kod prvih kolica,svaki dio ima svoju zimsku navlaku i zasttitu od komaraca,torba,pumpa za kotace,kisna navlaka,podloga putna za previjanje,drzac za bocu na kolicima,kosara za kupovinu koja se zatvara. 3999 kn
Lako se zaklapaju ☺ ta sama konstrukcija kad se zaklopi mislim da tezi oko 9 kg jer u najtezoj varijanti je 14 kg
Eto proguglaj i ta
Ala tek sad vidim ova Neo kolica, prvi put. Super mi je dizajn!!! Ne znam kako se tocno zovu, neo style, baby merc, tako nesto...al bas su lipa!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji