drage mame lijep pozdrav. mi smo dobili na poklon kolica baby merc juniorS 3u1 sa sovicama :D predivna su velika, imaju sve sta vam treba, nosiljku za novorodence, autosjedalicu koja se namontira na kolica do 10kg, sjedalica ima krovic da ne puse vjetar i pokrivalo za noge do 10kg su, naslon ide u tri polozaja takoder ima zimsku navlaku, uz kolica se dobi navlaka za kisu i protiv komaraca, imaju obicnu zastitnu precku i onu di se mogu staviti flasice igracke i sl. uz to ide i torba srednja je, lijepo izgleda ali ima samo jedan pretinac,..i na kolicima ima veci dzep za stvari :) kosara doljnja je manje do 3kg ...kotaci su veliki , mislim da su na napuhavanje mi dobili napuhane., prednji su manji i rotiraju se mogu se i zakociti pa idu samo ravno.. rucka je ergonomska i podesiva s obje strane i visina se moze mjenjati...lako se sklapaju i slazu, no dost su teka ali za guranje milina lako idu i skrecu eto to je to ukratko mi smo jako zadovoljni i sto je najbitnije nisu skupa pogotovo ako imate nekog vani da vam naruci nasa su kostala 150eura bilo snizenje al i inace su oko 200 malo manje, a kod nas sam vidjela na stranici leokids oko 2400kn eto toliko o njima :Dako neko planira ima nase preporuke...
http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-junior-s-3u1/
ovdje imate slikice i ostale informacije
Drage trudilice i mame, ima li koja iskustva vezano za kolica foppapedreti 3chic? Mi ih gledali, čine se jako dobra, prodavačica rekla da su u rangu peg perega.. što vi kažete??? :-)
Drage trudilice i mame, ima li koja iskustva vezano za kolica foppapedreti 3chic? Mi ih gledali, čine se jako dobra, prodavačica rekla da su u rangu peg perega.. što vi kažete??? :-)
Mi smo nabavili ta kolica, ali nisu još isprobana, bit će za koji tjedan Nisam za njih čula niti pročitala niti jedan negativan komentar, pa... a i sviđa mi se što imaju dosta velike kotače i nisu im dupli kotači.
Iskreno, meni se kolica na prvi pogled čine puno bolja i čvršća od peg perego (ali ja sam samo laik pa ne znam koliko sam pouzdana ), a cijena im je skoro duplo manja...
Ja cu definitiv o ovaj model http://www.bergsteiger-kinderwagen.de/en/produkt/pram-set-bergsteiger-venedig-black-white-2/
Prekrasna su mi i 3u1 su, samo neznam da li je bilje uzet tak a koja su od eko koze ili ova sa slike znaci od materijala, sta se bolje odrzava?
Pokušavam i ja naći pokoje iskustvo na forumima... Isto još nisam naišla na negativne komentare osim da se sportski dio ne može spustiti u lezeci položaj. A ne sjećam se što je za to rekla prodavačica kad ih je pokazivala... Cijena im je stvarno prihvatljiva..A doista se čine kvalitetna... Mislim da ćemo se i mi za njih odlučiti :-)
Na hrpi kolica drugih proizvođača koje smo mi gledali sportski dio se ne može spustiti u skroz ležeći položaj, razlog tome je naravno marketinške prirode, da moraš kupiti i košaru . Nisu mi loša ni ona foppapedretti bikini, ali ja sam navalila da moram imati košaru koja se može normalno skinuti i nositi okolo (za svaki slučaj, jer što ako mi zatreba
)
Na hrpi kolica drugih proizvođača koje smo mi gledali sportski dio se ne može spustiti u skroz ležeći položaj, razlog tome je naravno marketinške prirode, da moraš kupiti i košaru. Nisu mi loša ni ona foppapedretti bikini, ali ja sam navalila da moram imati košaru koja se može normalno skinuti i nositi okolo (za svaki slučaj, jer što ako mi zatreba
)
Zakaj si onda ne vidite Foppapedretti chic kolica pogotovo stp ide sajam i bit ce poopust na njih
pozdrav buduce mame..ima li neko iskustva ili je ima saznanja o verdi pepe eco kolicima..hvalaaa
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji