Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    15. Ožujak 2016. 09:31

Ja cu definitiv o ovaj model http://www.bergsteiger-kinderwagen.de/en/produkt/pram-set-bergsteiger-venedig-black-white-2/Prekrasna su mi i 3u1 su, samo neznam da li je bilje uzet tak a koja su od eko koze ili ova sa slike znaci od materijala, sta se bolje odrzava?

Petra84
    15. Ožujak 2016. 15:43

Pokušavam i ja naći pokoje iskustvo na forumima... Isto još nisam naišla na negativne komentare osim da se sportski dio ne može spustiti u lezeci položaj. A ne sjećam se što je za to rekla prodavačica kad ih je pokazivala... Cijena im je stvarno prihvatljiva..A doista se čine kvalitetna... Mislim da ćemo se i mi za njih odlučiti :-)

• iv-ka
    15. Ožujak 2016. 19:30

Na hrpi kolica drugih proizvođača koje smo mi gledali sportski dio se ne može spustiti u skroz ležeći položaj, razlog tome je naravno marketinške prirode, da moraš kupiti i košaru . Nisu mi loša ni ona foppapedretti bikini, ali ja sam navalila da moram imati košaru koja se može normalno skinuti i nositi okolo (za svaki slučaj, jer što ako mi zatreba )

Littleladybug
    19. Ožujak 2016. 13:45

pozdrav buduce mame..ima li neko iskustva ili je ima saznanja o verdi pepe eco kolicima..hvalaaa
  • iv-ka
    21. Ožujak 2016. 07:52

Goga32, već smo ih kupili

• Audrey2016
    21. Ožujak 2016. 13:14

I mi se mislimo uzeti foppapedretti bikini ili 3chic, ali kazu da autosjedalica   nije bas najbolja 
    Koliki popusti budu na sajmu? budu li sajmovi u splitu? (za nas koji nismo iz zg da vidimo koliko se isplati dolaziti)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.