Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simal
    07. Siječanj 2016. 18:17

Pozdrav curke, ima li koja iskustva sa mway nroth black kolicima, meni su ona jako lijepa ali sam ih vidjela samo na netu. Nisam još išla u dućan.

http://www.bebenova.eu/proizvodi/djecja-kolica/kolica-mway-north-black-white.html

SIMAL

Ninachh12
    07. Siječanj 2016. 19:28

Ja sam ih gledala u KTC-u nedavno. Lijepa su, uz autosjedalicu ide prekrasna mekana navlaka unutra, to mi je bilo super, košara je predivna, lako se voze, ali u sportskom dijelu podešavanje je u tri dijela ako se dobro sjecam, tj. naslon se ne može podići skroz do kraja da dijete bude u sjedećem položaju već je dijete nagnuto unutrag (tako je i sa Graco Evo kolicima) i još jedan minus bar za mene je na sportskom dijelu di se dijete drži rukicama je pod kutom od 45 stupnjeva ako me kužiš, povišeno je. To mi je nekako čudno, ljepše je kad je pod kutom od 90 stupnjeva. 
    Malo sam zakomplicirala, ali eto..to je moj dojam o tim kolicima na prvi pogled :)

ILoveCats
    10. Siječanj 2016. 11:17

Kupili smo kolica :) Maxi cosi mura plus ( s četiri kotča) i uzeli sjedalicu njihovu :)
    Kolicima sam oduševljena bila na slikama i uzeli ih baš radi njihovih sjedalica koje imaju ok ocjene na atestvovima :) :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.