Za par mj ću roditi bebu i zanima nas koja su kolica ok.
Kolica bi trebala imati dobru konstrukciju, biti ok za ravne i neravne terene, lako sklopiva .
Za par mj ću roditi bebu i zanima nas koja su kolica ok.
Kolica bi trebala imati dobru konstrukciju, biti ok za ravne i neravne terene, lako sklopiva .
I meni su to bile bitne stavke... + da rucka nije niska jer smo i muz i ja visoki a i da nam je beba na sta visem polozaju. Sportski sam tip pa mi takva kolica odgovaraju. I da, da su sta laganija naravno :) A i da se zaljubim u njih Izbor kolica je zbilja velik al ja sam odlucila pazit na svaku sitnicu jer su me prva kolica prije 14 godina satrala pa sada znam tocno sta zelim/trazim od kolica. Kvaliteta je na 1. mjestu jer eto, ocekujemo bebu u lipnju a vec se nadamo i jos jednoj iza nje pa kolica treba da traju i budu ko nova :) Uglavnom, ovo ljeto sam pricala sa jednim morvezanima sta imaju konrr jogger kolica i bila sam odusevljena i sigurna da cu kad i ako zatrudnim ta kolica biti prvi izbor. Na kraju smo ipak kupili Trailz, jesu skupa al mene su osvojila cim sam ih vidila u ducanu. Nakon prezentacije prodavacice isla sam bez razmisljanja na blagajnu.
Necak mi se trenutno voza u peg peregu, ne znam tocno koji je model, neki od novijih.. Kolica su po svemu divna, lagana za voznju, lagana za nosenje, i bas su stabilna, mozda nije isti model kao sto je Dineria gledala!! Lako su sklopiva i ne zauzimaju puno mjesta s obzirom da oni imaju maleni auto..
A trailz su preeedivna!! 😍
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
http://apos.rs/clanak/opasni-proizvodi-za-decu
Sasvim slučajno sam naletjela na članak za Trailz kolica pa si pogledajte..
Ja sam neki dan na blef naručila preko interneta Euro-Cart passo 3 u 1 kolica. Izgledaju odlično, cijena prihvatljiva pa javim dojmove :)
Da, postojao je taj problem s Trailz kolicima ali povucena su i taj su problem sredili. ☺
Ja ću možda uzeti Bebetto kolica ali u Slo jer su jeftinija 1000 kuna. Samo me zanima, porez, carina...
Ukoliko se plaća, uzeli budemo ih tu, jer imamo poklon bon od 800 kuna koji smo dobili na radionicama.
Ja ću možda uzeti Bebetto kolica ali u Slo jer su jeftinija 1000 kuna. Samo me zanima, porez, carina…
Ukoliko se plaća, uzeli budemo ih tu, jer imamo poklon bon od 800 kuna koji smo dobili na radionicama.
ako imate mogućnost, kupite u srbiji. jeftinija su za 3000 kn. nema dostava, ali svakako se isplati otići po njih. ako imate putovnicu još možete dobiti povrat poreza od 20%. http://www.kolicazabebe.rs/ pogledajte si na ovoj stranici.
Ilovecats, pogledaj si malo na netu, ja kad sam trazila njihova kolica jesu bila malo jeftinija u slo, ali jedan dan je trajala akcija na njihovoj stranici uz kolica dobijes krevetic! Tako da smo mi dobili za 4600 kolica, krevetic i muz je jos na placanje gotovinom odjednom iskamcio i madrac....
Ilovecats, pogledaj si malo na netu, ja kad sam trazila njihova kolica jesu bila malo jeftinija u slo, ali jedan dan je trajala akcija na njihovoj stranici uz kolica dobijes krevetic! Tako da smo mi dobili za 4600 kolica, krevetic i muz je jos na placanje gotovinom odjednom iskamcio i madrac….
U slo ili tu?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji