Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    06. Siječanj 2016. 12:14

http://apos.rs/clanak/opasni-proizvodi-za-decuSasvim slučajno sam naletjela na članak za Trailz kolica pa si pogledajte..Ja sam neki dan na blef naručila preko interneta Euro-Cart passo 3 u 1 kolica. Izgledaju odlično, cijena prihvatljiva pa javim dojmove :)

Lunale
    06. Siječanj 2016. 23:14

Da, postojao je taj problem s Trailz kolicima ali povucena su i taj su problem sredili. ☺

ILoveCats
    07. Siječanj 2016. 15:49

Ja ću možda uzeti Bebetto kolica ali u Slo jer su jeftinija 1000 kuna. Samo me zanima, porez, carina...Ukoliko se plaća, uzeli budemo ih tu, jer imamo poklon bon od 800 kuna koji smo dobili na radionicama.

Pupa2
    07. Siječanj 2016. 16:06

Ilovecats, pogledaj si malo na netu, ja kad sam trazila njihova kolica jesu bila malo jeftinija u slo, ali jedan dan je trajala akcija na njihovoj stranici uz kolica dobijes krevetic! Tako da smo mi dobili za 4600 kolica, krevetic i muz je jos na placanje gotovinom odjednom iskamcio i madrac....

ILoveCats
    07. Siječanj 2016. 16:15

http://djecjakolica.eu/proizvod/novo-djecja-kolica-bebetto-torino-3u1/Meni se ova sviđaju :)

Ninachh12
    07. Siječanj 2016. 17:49

ILoveCats-predivna su, stvarno su predivna, da sam znala da u sloveniji toliko jeftinija išla bih u Sloveniju kupovat :/

Aurelija
    07. Siječanj 2016. 17:53

ILoveCats, nema ti nikakvih poreza i carina, pa u EU smo, možeš vozit kolko hoćeš i što hoćeš.

Pupa2
    07. Siječanj 2016. 17:58

Ilovecats, mi smo tu akciju ugrabili kod nas...na njihovoj stranici dječjakolica.eu
    al mislim da bude to s vremena na vrijeme samo što traje 1-2 dana.
    mi smo uzeli Holland, ali u takvim nekim tonovima kao što su ta Torino koja si ti poslala..samo što sam ja htjela isključivo crnu ramu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.