Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    05. Prosinac 2015. 17:08

Hm ni ja nisam nigdje vidjela da se rucke okrecu. Ali sam nasla chicco urban plus kolica 6 u 1 pa mozda da njih pogledas. Jako su prakticna i lagana, trenutno su mi top izbor :)

• Krisi
    10. Prosinac 2015. 20:03

Podzdrav drage mame,

Da li iko ima iskustva sa Babystyle Oyster Max kolicima? Malo sam vise istrazivala, i nasla da su mi ova najbolja, nazalost nema ih ni u Hrvatskoj ni u Srbiji, ali mogu se poruciti preko interneta, pa se dvoumim da li da ih kupim. Ako imate bilo kakva iskustva, ili poznajete nekog ko ih ima, molim vas da mi prenesete utiske! :-) 

Unapred hvala!:-)

• Knoxy
    15. Prosinac 2015. 13:50

Bok curke, ja sam u potrazi za kolicima 3 u 1, pa sam nakon malo istraživanja na netu i naletila na ova http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-junior-s-3u1/ pa me zanima da li netko možda ima iskustva s njima, ili općenito sa ovom firmom, hvala.

id20
    15. Prosinac 2015. 13:55

Curke, jel ima netko ICandy kolica?? Kakva su iskustva! 😃

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Lunale
    15. Prosinac 2015. 16:17

id20, ja ih nemam i mi smo kupili druga ali sam o njima cula samo najbolje. Cak smo jednom googlajuci naletili na neku stranicu najboljih kolica po ocjenama kupaca i ona su bila pri vrhu. Citala sam i da su jako popularna vani a i u nas prvenstveno zbog svoje prakticnosti (navodno su jednostavna i imaju laganu konstrukciju itd. al pogledaj u tehnickim informacijama sto ti odgovara a sto ne). Imas na Face-u stranicu iCandi Hrvatska pa poviri malo, mozda ti pomogne.

id20
    17. Prosinac 2015. 14:12

Hvala, Lunale, na face-u ih gledam stalno.. A prvi kontakt je bio slucajno na djecjem sajmu kad su bila izlozena, tada trudnoce jos nije bilo ni na vidiku.. Zaljubila se u sve, od jednostavnosti i prakticnosti do izgleda.. Bas sve, cijena im je nesto visa, pa sam se dvoumila s peg peregom.. Ako sam dobro pohvatala cijene vani i kod nas su jako slicne, tako da mislim da se ne isplati narucivati nesto.. Budem cekala proljetni sajam! ❤️

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Goga32
    19. Prosinac 2015. 18:44

https://www.facebook.com/bebeNova.hr/photos/a.469736363045318.107573.469724623046492/1105995976086017/?type=3&theater Evo mame 15 % na North way kolica i poseljinu u BEBENOVA ducanima

naky982
    20. Prosinac 2015. 14:27

Kao i @Knoxy, i ja sam, u potrazi za kolicima putem web-a, pronašla dosta povoljna kolica Junior, ali 2u1 jer AS već imam pa mi je potrebna nosiljka, tj. gondola i, za kasnije, sportski model. Međutim, ono što me brine je to što im se prednji kotači ne mogu okretati u svim smjerovima. Pretpostavljam da bi to što su "malo" teža, 16 kg, trebalo značiti i izvjesnu stabilnost kolica.
    Molim mame s iskustvom s kolicima za komentar vezan za taj problem s kotačićima.

Dineria
    01. Siječanj 2016. 22:26

evo mene opet sa svojim nedoumicama, mozda mi neka od vas moze malo pomoci :)
    dakle, u uzi izbor su usli peg perego book 51 i bebetto luca s-line. oboje imaju svoje prednosti i nedostatke.
    kao glavni nedostatak p.perega cini mi se da su kolica.. hm... klimava i da zapravo za taj neki iznos koji smo predvidjeli za kolica mozemo dobiti ajmo reci njihovu jeftiniju varijantu (3u1 sportivo).. s druge strane kolica su izuzetno lagana i okretna. odgovaraju mi dimenzijom jer sam i ja sitnija pa mi je lagano upravljanje vazno.
    bebetto kolica imaju hrpu prednosti - stabilna su, cvrsta, dobije se vise tih dodataka za manje novaca, cak mi se i materijal cini puniji i kvalitetniji od p.p. najveci im je nedostatak u odnosu na p.p book 51 dimenzija - veca su i teza - u varijanti sa sportskim sjedalom su teza za 2 kg od p.p.

e sad, da li se tih 2 kg zaista toliko osjeti kod voznje (konstrukcija + sportska sjedalica zajedno teze 12,5 kg)? 
    da li dati prednost laganim kolicima ili cvrstim i malo tezim? zivimo u manjem stanu, imamo lift i veci auto pa i to uzimamo u obzir kod odabira kolica.

Ail
    01. Siječanj 2016. 23:54

Dineria

dakle, u uzi izbor su usli peg perego book 51 i bebetto luca s-line. oboje imaju svoje prednosti i nedostatke.
    kao glavni nedostatak p.perega cini mi se da su kolica.. hm… klimava i da zapravo za taj neki iznos koji smo predvidjeli za kolica mozemo dobiti ajmo reci njihovu jeftiniju varijantu (3u1 sportivo).. s druge strane kolica su izuzetno lagana i okretna. odgovaraju mi dimenzijom jer sam i ja sitnija pa mi je lagano upravljanje vazno.
    bebetto kolica imaju hrpu prednosti - stabilna su, cvrsta, dobije se vise tih dodataka za manje novaca, cak mi se i materijal cini puniji i kvalitetniji od p.p. najveci im je nedostatak u odnosu na p.p book 51 dimenzija - veca su i teza - u varijanti sa sportskim sjedalom su teza za 2 kg od p.p.

e sad, da li se tih 2 kg zaista toliko osjeti kod voznje (konstrukcija + sportska sjedalica zajedno teze 12,5 kg)? 
    da li dati prednost laganim kolicima ili cvrstim i malo tezim? zivimo u manjem stanu, imamo lift i veci auto pa i to uzimamo u obzir kod odabira kolica.

Po meni je bitni je da su stabilnija. I sama kažeš imaš kat a k tome uvijek bi ti neko pomogao. Ova klimava žali Bože novaca kad bi ti brzo otišla ako su takva. I sve ovisi kakav ti je kvart. Ako je sve lijepo asfaltirano bez šljunka i puno rupa onda ti npr.kotači nisu toliko bitni.

Dancccci
    11. Siječanj 2016. 21:26

Dineria

kao glavni nedostatak p.perega cini mi se da su kolica.. hm… klimava i da zapravo za taj neki iznos koji smo predvidjeli za kolica mozemo dobiti ajmo reci njihovu jeftiniju varijantu (3u1 sportivo).. s druge strane kolica su izuzetno lagana i okretna. odgovaraju mi dimenzijom jer sam i ja sitnija pa mi je lagano upravljanje vazno.

Mi imamo bebetto torino i prepreprezadovoljni smo! Ona jesu teška, ali za nositi, za gurati ne. Ako imate mogućnost pogledajte ih uživo pa procjenite da li vam odgovaraju. Mi smo na 3. katu bez lifta pa nam je malo problem nositi gore-dolje (jako su teška), ali vi imate lift i to vam ne bi trebalo predstavljati problem.

Ail
    01. Siječanj 2016. 22:33

Pozdrav mame, nisam sve uspjela pročitati ali ima li koja mama iskustva sa jane kolicima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani