pozdrav mame! Imam jedno pitanje... Jel ima koja iskustva sa mway kolicima? Sviđaju mi se ali se dvoumimo još!
pozdrav mame! Imam jedno pitanje… Jel ima koja iskustva sa mway kolicima? Sviđaju mi se ali se dvoumimo još!
Ja ih vidila na netu i prekrasna su mi.... no u Splitu ih nemam di vidit, ako tko zna nešto o njima pleas info...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
pozdrav mame! Imam jedno pitanje… Jel ima koja iskustva sa mway kolicima? Sviđaju mi se ali se dvoumimo još!
U petak i subotu je u ducanu u Areni 15% na njih ;) Za 3 u1 kolica su cist ok. Dobijete kosaru di se dize naslon,sportski dio se okree prema Vama i da beba gleda prema van. Dobijete zimsku navlaku i torbu i sve se montira na konstrukciju lako i lijepo se sklapaju.
Pozdrav mame (i one koje ce to postati)!
Evo i mi smo u potrazi za kolicima za nasu prvu bebu, tako da smo malo izgubljeni u moru modela. Ono sto nam je dosta bitno kod kolica je da ima okretnu rucku - znaci da se moze prebaciti u oba smjera. Nekako smo mislili da je to danas vec standardni dio opreme, no vidim da i dosta skuplji modeli nemaju tu opciju. Svakako bi dala prednost tome ispred mogucnosti okretanja sjedalice u oba smjera. E sad, nasla sam tek poneki model koji to ima... pa bi vas molila ako znate koji modeli kolica imaju tu opciju da nam pomognete s pretragom.
Hvala puno!
Pozdrav mame (i one koje ce to postati)!
Evo i mi smo u potrazi za kolicima za nasu prvu bebu, tako da smo malo izgubljeni u moru modela. Ono sto nam je dosta bitno kod kolica je da ima okretnu rucku - znaci da se moze prebaciti u oba smjera. Nekako smo mislili da je to danas vec standardni dio opreme, no vidim da i dosta skuplji modeli nemaju tu opciju. Svakako bi dala prednost tome ispred mogucnosti okretanja sjedalice u oba smjera. E sad, nasla sam tek poneki model koji to ima… pa bi vas molila ako znate koji modeli kolica imaju tu opciju da nam pomognete s pretragom.
Hvala puno!
Puno modela ima to Foppapedretti,Pierre Cardine,Mway north,Peg Perego pogledaaj si ovdje na linku od Bebenova i vazno ti je da sve dobijes uz kolica da netrebas kupovat dodatne stvari tipa orbi,zimskih navlaka i sl. http://www.bebenova.eu/proizvodi/djecja-kolica.html
Dineria, na većini kolica na okrećeš ručku nego košaru/as/sportski dio.
npr naša peg perego book plus s su takva.
košara/as/sportski dio može biti okrenut prema tebi ili od tebe.
shimmer, skuzila sam da je to slucaj sa vecinom kolica. a jedan od prvih savjeta koji sam dobila glede kolica je bilo: svakako nek imaju pokretnu rucku. veli kolegica da se preporodila kad je "klasicna" zamjenila takvima i da je ona tijekom setnje s bebom vise puta mjenjala smjer rucke (zbog vjetra, sunca i sl), dok je kosaru s bebom ipak dosta teze okretati (ako to radim tijekom setnje).
no opet s druge strane, ako to stavim kao prioritet, tada mi otpada dosta modela koji mi po svim drugim parametrima izgledaju vrlo potencijalno. dakle, sto vele mame? jel to stvarno tako bitno ili nije?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
drage moje dame jucer sam bila u westgate i nadem u magic baby trgovini zadnja kolica na zalihi 2u 1 za 800 kn odmah smo kupili huck shoper comfortfold. mislim da nisam pogrjesila jako su lagana i lijepa.imate li s ovim kolicima iskustva jesam li ipak pogrjesila.
https://lmtm.lilypie.com/DaArp2.png
Ja se ne sjećam da sam vidjela kolica kojima se ručka okreće u zadnje vrijeme. Malo je nepraktično možda dok ste u šetnji, ali nije neizvedivo. Meni ne smeta. Mi smo uzeli Bebetto torino 3u1, prekrasno izgledaju, a uskoro ćemo vidjeti i koliko su praktična :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji