Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    28. Studeni 2015. 12:25

Dineria, na većini kolica na okrećeš ručku nego košaru/as/sportski dio.
    npr naša peg perego book plus s su takva.
    košara/as/sportski dio može biti okrenut prema tebi ili od tebe.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

GORAN I ANDRIJANA
    29. Studeni 2015. 17:48

drage moje dame jucer sam bila u westgate i nadem u magic baby trgovini zadnja kolica na zalihi  2u 1 za 800 kn odmah smo kupili huck shoper comfortfold. mislim da nisam pogrjesila jako su lagana i lijepa.imate li s ovim kolicima iskustva jesam li ipak pogrjesila.

https://lmtm.lilypie.com/DaArp2.png

Dancccci
    01. Prosinac 2015. 17:21

Ja se ne sjećam da sam vidjela kolica kojima se ručka okreće u zadnje vrijeme. Malo je nepraktično možda dok ste u šetnji, ali nije neizvedivo. Meni ne smeta. Mi smo uzeli Bebetto torino 3u1, prekrasno izgledaju, a uskoro ćemo vidjeti i koliko su praktična :)

Pixii
    05. Prosinac 2015. 17:08

Hm ni ja nisam nigdje vidjela da se rucke okrecu. Ali sam nasla chicco urban plus kolica 6 u 1 pa mozda da njih pogledas. Jako su prakticna i lagana, trenutno su mi top izbor :)

• Krisi
    10. Prosinac 2015. 20:03

Podzdrav drage mame,Da li iko ima iskustva sa Babystyle Oyster Max kolicima? Malo sam vise istrazivala, i nasla da su mi ova najbolja, nazalost nema ih ni u Hrvatskoj ni u Srbiji, ali mogu se poruciti preko interneta, pa se dvoumim da li da ih kupim. Ako imate bilo kakva iskustva, ili poznajete nekog ko ih ima, molim vas da mi prenesete utiske! :-) Unapred hvala!:-)

• Knoxy
    15. Prosinac 2015. 13:50

Bok curke, ja sam u potrazi za kolicima 3 u 1, pa sam nakon malo istraživanja na netu i naletila na ova http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-junior-s-3u1/ pa me zanima da li netko možda ima iskustva s njima, ili općenito sa ovom firmom, hvala.

id20
    15. Prosinac 2015. 13:55

Curke, jel ima netko ICandy kolica?? Kakva su iskustva! 😃

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Lunale
    15. Prosinac 2015. 16:17

id20, ja ih nemam i mi smo kupili druga ali sam o njima cula samo najbolje. Cak smo jednom googlajuci naletili na neku stranicu najboljih kolica po ocjenama kupaca i ona su bila pri vrhu. Citala sam i da su jako popularna vani a i u nas prvenstveno zbog svoje prakticnosti (navodno su jednostavna i imaju laganu konstrukciju itd. al pogledaj u tehnickim informacijama sto ti odgovara a sto ne). Imas na Face-u stranicu iCandi Hrvatska pa poviri malo, mozda ti pomogne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.